Şimdi Ara

D&R Tedarik Sürecinde problem yasayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R'dan klavye sipariş ettim ama "tedarik sürecinde" yazınca içime bi kurt düştü.Bundan once kliksadan bi ürün sipariş etmiştim o da tedarikte deyip tam 3 haftaya yakın bekletmişlerdi ve sonuc para iadesi olmustu.D&R'da böyle sorun yasayanlar var mı ? Pazartesi arayacagım musteri hizmetlerini bugun verdim siparişi.

• bende ayın 26 sında sipariş ettim şimdi uzun uzun bekletip iptal etmelerinden korkuyorum.
  • Forum en buyuk facialarindan birini yasadi surda bi kac gun once,onlarca kisi oyun siparis etti ama anca 10 kisi alabildi o oyunlari. Bundan sonra internetten hicbi sey siparis etmem d&r dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

bende ayın 26 sında sipariş ettim şimdi uzun uzun bekletip iptal etmelerinden korkuyorum.

Ben cuma günü sipariş ettim.Cumartesi-pazar iş gününden sayılmadıgından salı günü kargoya verilmiş çarşamba akşam vakti bulundugum yere ulaşmıs ama geç oldugundan bugune bırakılmıs dağıtım.Bir kaç saat sonra elimde olur umarım klavyem.
  • klavye gelmiş bulunmakta ve suanda ondan yazıyorum. sorun yasayanlara geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.