Bildirim
D&R ürünlerini uzak doğudanmı tedarik ediyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mars
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorumda ben yazlıktayken istanbuldan 1 günde gelmişti siparişim -
D&R, hayatımda tek bir ürün dahi almayacağım yerlerin başında geliyor. Aynı şekilde sizin gibi siparişim olmuştu. O hataya bir kere düştüm daha düşmem. İnanın Çinden sipariş verdiğimde ürünler 2 hafta da (bazen de 1 hafta) geliyor ama d&r dan gelmiyor. İşte insanlar Doğan grubu falan diyor, güvenip alıyor ama olay ismin büyüklüğünde değil ki. Umarım siparişiniz en kısa sürede gelir. -
Tedarik yazıyor ama en geç 1 haftaya geliyor. -
cevaplarınız için teşekkürler ama en geç 1 haftaya gelmeside çok saçma değilmi istanbulun orta yerinde oturuyorum yürüyerek verdiğim gün yola çıksaydı 1 kişi şuan tüm istanbulu dolaşmıştı çok garip bende bir daha birşey almayı düşünmüyorum d&r'dan özellikle pazartesi günü verdimki sipariş haftasonuna takılmasın diye teee bu hafta sonuna takıldı çok garip:D -
3 adet kitap siparisi vermistim 1 aydan fazla surede gelmisti
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
3 adet kitap siparisi vermistim 1 aydan fazla surede gelmisti
deme öyle deme korkuyorum :D -
Zippo siparişi vermiştim. Stokta olmasına rağmen bir hafta bekledim ve daha sonra iptal ettim. Ardından paramı bile geri yatırmadılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré
Zippo siparişi vermiştim. Stokta olmasına rağmen bir hafta bekledim ve daha sonra iptal ettim. Ardından paramı bile geri yatırmadılar.
parasını falan geçtim ya bir haber falan verseler bari kardeşim biz senin siparişi yalan ettik diye heveslendirmeseler insanı -
Ben d&r in internet sitesinden kitap siparis etmistim, 3.gunu geldi siparisim.
her ürüne göre değişir.
çok siparişim 3-4 gün içerisinde niğdeye ulaştı sorunsuz.
10 gün beklediğim oldu.
diablo 3 ü aldım ertesi gün stokta yok yazdılar 5 gün bekledim sonra aradım iptal ettirdim 2 gün sonra parayı iade ettiler. diablo nun ellerinde olmaması onların sorunu değil dağıtıcı firmanın sorunu d&r'ın buna yapabileceği bir şey yok. ancak yeni parti geldiğinde yollayabiliriz dediler. bende iptal edip kayseriye gidip mağazadan aldım ayırtıp. -
Yakın batıdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X