Şimdi Ara

D segment yol tutuşta kim lider? [ANKET EKLENDİ 18.11.20] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
11.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

D segment yol tutuşta kim lider? [ANKET EKLENDİ 18.11.20]

(En Son Oy Tarihi: 4.11.2024)
Giriş

Fotoya baktıkça mıncırasım geliyor. Pofuduk ya.  Ben fotoğrafı görünce bile mutlu oluyorum.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enki kullanıcısına yanıt
    Kamerayı arabaya koysa rüzgar sesi almazdı+sisleri de açmak lazım görüş artar :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bmw 3.20d Edition M Sport paket.

• Vay be. Ankette insignia, bmw3ü tokatlamis

Opeli severim.... Sert ve kemikli arabadir. Yolda öyle jöle gibi yavşamaz, son derece dinç ve keskin sürüşü vardir.

Ama belli bir yaştan sonra artik bunlari aramiyor insan... Bu saatten sonra bana yol tutus degil, huzur ve dinginlik lazim. Netekim tercihlerimde bu yönde evriliyor.

Alttan gelen yeni nesil delüğanlı genclere keyifli sürüşler diyebilirim anca bu saatten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 21 Kasım 2020; 18:46:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Benim de insigniam oldu bir süre kullandım, yol tutuş harikaydı ama bazı test sitelerinde mondeonun D sınıfında yol tutuş lideri olduğu yazıyordu, mondeo hiç kullanmadım

• Bu arada ben de 35 yaşındayım şu anki aracım 16. Arabam, en uzun süre bindiğim arabama 1 buçuk yıl binebildim, araba hastalığım var malesef

• GökhanYılmaztürk kullanıcısına yanıt
    Insignia'dan Mondeo'ya geçen arkadaşım Mondeo daha iyi yol tutuyor demişti...

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, bazı test siteleri de öyle yazıyordu

• insignia b nerede ?

• berkaydj kullanıcısına yanıt
    2015'e göre kıyaslayalım aynı teknolojide olsunlar dedim

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Sen de cok cabuk erken gecmissin ama s serisine. 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Sen de cok cabuk erken gecmissin ama s serisine. 😄
    40 yasindayiz gülüm. Erkeni mi kalmis

Ayrica aralarda derelerde ugrasip vakit kaybetmeyim dedim, direkt son durağa attim kendimi

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Kanka zaten passatın çizim projesi harika. Yaptığı pazarlamadan ötürü insanlar sanıyor ki yol tutuşu harika.

Genelde oyle diyorlar bmw,audi kovalayanlar merso almak istemiyor senin dedigin olaydan ötürü 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Genelde oyle diyorlar bmw,audi kovalayanlar merso almak istemiyor senin dedigin olaydan ötürü 😄
    Ee ihtiyar arabasi, normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

40 yasindayiz gülüm. Erkeni mi kalmis

Ayrica aralarda derelerde ugrasip vakit kaybetmeyim dedim, direkt son durağa attim kendimi

Alıntıları Göster
    Bi de bana ihtiyar derler! Biz daha ara duraklardayız desene. 4 çeker bir e yada en azından c fena olmazdı aslında. Kaşıntı mı başladı ne!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 22 Kasım 2020; 18:27:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Bi de bana ihtiyar derler! Biz daha ara duraklardayız desene. 4 çeker bir e yada en azından c fena olmazdı aslında. Kaşıntı mı başladı ne!

Alıntıları Göster
    Ohoo senin normalde benim taraflarda olman lazim lakin sen hala 30 luklarin piyasasinda cirit atiyosun

Audi ne arkadas. Sat audiyi çek bir e class derim Hem belki de yasini kabullenmene de yardimci olur hahaha

Doğru diyon da şimdi baktım işe yarayacak bir e için eşek yüküyle para istiyorlar. 0 zaten hayal de 2. elleri bile uçuk. Benim audiyi satsam bir o kadar daha eklemem lazım. Bu saatten sonra e180 de almayayım diyorum. Ben en iyisi gidip uyuyayım...

• Arkadaslar hepinize merhaba. Isvecte yasayan biri olarak bu konu ilgimi cekiyor. 2017 model BMW 116d sahibiydim Agustos 2020ye kadar ve D sinifi bir aile arabasi arayisi icerisindeydim. Butcem ise 300-350 bin Isvec kronuydu. Mumkunse yeni, degilse de maksimum 10000 km de 1 sene kullanilmis 2. el araba almak istiyordum. Beni D sinifi araba arayisina yonelten sadece hacim degil, ayni zamanda guvenlikti. BMW 116de aracimda ne serit takibi, ne adaptif hiz kontrolu ne kor nokta uyarisi ne de adaptif led isiklar vardi. BMW sahibi olarak arabanin yol tutusundan son derece memnun oldugum icin 320i denedim. Ancak 320i modellerinde kendiniz konfigure etmediginiz surece adaptif hiz kontrolu getirmiyorlar Isvece. Ancak 5 serisi almaniz lazim ve fiyatlar 600 bin krona cikiyor. Bos bir 3 serisi de istemedigim icin diger D segmenti arabalari denemeye koyuldum.

Denedigim modelleri belirtiyorum:

• Opel Insignia A Facelift
    • BMW 3 serisi, 320i
    • Peugeot 508
    • Audi A4
    • Mercedes C Class
    • Volkswagen Passat
    • Volvo S60, Volvo S90
    • Mazda 6
    • Skoda SuperB III
    • Toyota Camry

Sahsi olarak fikrim, Fransiz otomobillerinin guvenilmez oldugudur. Skodanin da interior designi neredeyse tamamen plastikti. Audi de BMW 3 gibi, neredeyse hicbir guvenlik ve ic mekan ozelligiyle gelmiyor Isvece. Dolu model istersem de kendim konfigure ettirmem gerekiyor. O zaman da fiyat 550-600 bin Isvec kronu oluyor. Zira Mercedes C sinifi da ayni sekilde.

Yani premium denilen araclara hicbir guvenlik fonksiyonu koymamalari inanilmaz. Nedenini sordugumda ise bana denilen sey (Audi, Mercedes ve BMW tarafindan), bu modelleri genelde sirketlerin kiraladigi ve sirketlerin de boyle seylere takilmamalari idi.

Geriye kaldi Mazda 6, Passat, Camry ve Volvo S60 (S90 da hemen hemen ayni fiyat oldugu icin onu da listeye aliyorum D sinifi olmamasina ragmen).

Passat: VW servisi burada cok kotu ve sefimin yepyeni arabasi 1000 km dolmadan DSG arizasi verdi. DSGye karsi cok onyargiliyim. Ayrica ici plastikti neredeyse tamamen.

Volvo S60-S90: Klima kontrolunun dokunmatikten ayarlanmasi ve servisinin cok pahali olusu beni itti. Ayrica Isvecte yasayanlar Volvonun motorlarinin ne kadar guvenilmez oldugunu bilir. Ayrica 300-350 bin krona sadece guvenilmez olan dizel motorlarini satiyorlardi. Benzinli model istedigim icin bu modelleri kafadan gectim aslinda. Ancak surus guvenligiyle alakali tum donanimlar standart oldugu icin listemde tuttum.

Camry: Hibrid olusu cezbetse de ic tasarimindan zevk alamadim. Bana gore Mazda 6ya gore tek artisi AWD olmasiydi.

Mazda 6: Kirmizi, signature trim denedim ve hemen aldim. 2.5l, atmosferik motor bu devirde nadir bulunan bir sey. 1.3, 1.5 motorlari ayni paraya satiyor cakal Alman ureticileri. Nappa derisi koltuklar, serit takibi, adaptif hiz kontrolu, kor nokta uyarisi ve adaptif led isiklar standart. Ayrica Mazda Isvecte 10 sene parca garantisi veriyor. Yaklasik 5 aydir aracimi kullanmaktayim ve araci alirken tek eksisi bana gore AWD degil FWD olmasiydi. Su an her yer buz ve kis lastikleriyle en ufak bir sorun yasamadim. Rengi, cizgisi ve ihtisami bu araci cok cekici kiliyor. Yolda surekli arabami kesen insanlar gormek son derece hosuma gidiyor. Mazda 6 hakkinda sorulari olanlari cevaplayabilirim. Hayirli forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelle90 -- 29 Kasım 2020; 18:56:57 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.