Şimdi Ara

D Sınıfı Araç Tavsiyesi - Max. 100.000TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denizcan_

quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

Şimdi okudum al sana 2. el yeni mazda 6

http://www.ozanotomotiv.com/index.php?p=arac&id=18

Arkadaşlar aradığım arabayı buldum, hepinize özellikle @m_a_s a teşekkürler. Yarın ilk işim yukarıdaki linkteki arabanın durumunu öğrenmek olacak :)

Rica ederim hocam, o kadar bütçem olsa sana bırakmazdım.Nasipse bende yeni mazda 3 ü bekliyorum.

• 2013 model yeni çıkan skyactiv Mazda 6' nın ikinci elini bulabilirseniz hemen alın o fiyata pek vermezler ama yakın fiyatlara belki bulabilirsiniz.

Akıyor araba, akıyor. Hayran kalırsınız..
  • Eger kısa vadede satmak, deger kaybetmek gibi dertleriniz yoksa mazda 6 candir. Zaten belli ki gönlünüzde yatan Aslan da mazda 6. Tüketim konusunda sehiricinde canımı yakmaz dıyorsanız super tercih. Ama dunyanin bindir turlu halı var. O rakamı 1.4tsi 160hp dsg highline passat a vermeyi tercih ederdim. Kim ne derse desin bi sekilde bu VW zirzoplarinin ikinci eli altin gibi. Temiz bi kullanıcı iseniz anında satıyorsunuz arabayı 250lira indirim yapmadan :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RyanCooper_

Eger kısa vadede satmak, deger kaybetmek gibi dertleriniz yoksa mazda 6 candir. Zaten belli ki gönlünüzde yatan Aslan da mazda 6. Tüketim konusunda sehiricinde canımı yakmaz dıyorsanız super tercih. Ama dunyanin bindir turlu halı var. O rakamı 1.4tsi 160hp dsg highline passat a vermeyi tercih ederdim. Kim ne derse desin bi sekilde bu VW zirzoplarinin ikinci eli altin gibi. Temiz bi kullanıcı iseniz anında satıyorsunuz arabayı 250lira indirim yapmadan :s

Şehir içi şehir dışı can yakmaz en azından benim 2007 model 1.6 lt benzinli Mazda 3 arabamdan daha az yakıyor.Benim arabamın şehir içi fabrika verisi 9.2 lt ,Yeni mazda 6 nın şehir içi fabrika değeri 7.5 üstelik benim araç manuel, Mazda 6 otomatik.
  • bu konu 1 ay önce açılmış olsaydı 1.6 dizel otomatik sunrooflu deri koltuklu keyfinize göre bir s60 almanızı önerirdim. ancak 2014'de çıkacak c serisini gördükten sonra şu aralar 100.000 TL ye araba bakmak çılgınlık olur bana göre bence mevcut aracınızla devam edip bir miktar para biriktirebilecek durumunuz varsa şimdiden c180 sırasına yazılın derim. zira hayli uzun kuyruklar olacak gibi mercedes bayilerinde
  • Opel Insignia,
    Sports Tourer Edition Elegance
    1.6 XHT 170 HP,
    6 ileri Active Select
    Asteroid Gri,
    Siena Deri/Açık Bej

Fiyat 87.200,31 TL(KDV %18)

100.000 bütçem olsa düşünmeden alacağım araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

bu konu 1 ay önce açılmış olsaydı 1.6 dizel otomatik sunrooflu deri koltuklu keyfinize göre bir s60 almanızı önerirdim. ancak 2014'de çıkacak c serisini gördükten sonra şu aralar 100.000 TL ye araba bakmak çılgınlık olur bana göre bence mevcut aracınızla devam edip bir miktar para biriktirebilecek durumunuz varsa şimdiden c180 sırasına yazılın derim. zira hayli uzun kuyruklar olacak gibi mercedes bayilerinde

100.000e yeni c alabileceğinizi saniyorsanız yanılıyorsunuz. Web sayfalarindaki fiyatlara aldanmayın. Bayiye gidince isin rengi değişiyor. Cunku mercedesler hep opsiyonlu geliyor haliyle tr halkının premium markalardan beklentisi buyuk. 1.6 7gtronic c180 sehir ici 57kurus yakıyor. Yakın arkadaşımın aracı oradan biliyorum. Mercedesin ekonomik motorları oldugunu düşünmüyorum.

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    hayır olamaz bunun şaka olduğunu söyle ahbab offf bende 2015 de çıkacak diye astra aldım 1 ocakda gelecek vallaha 2014 de gelecek olduğunu bilsem beklerdim mondeoyu ama resmi açıklama gelmişti 2015 diye eğer 2014de gelirse astramı hiç kullanmadan 0 kmde satıp üstüne biraz para koyup alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

İnsignia falan alabilirsiniz.Yada e sınıfı düşünürseniz CC olabilir

Cc passat şase'si üzerine kurulu Bi araç ben e sınıfı demezdim şahsen

• Hic düşünmeden 3.16 desem cok mu radikal olur? Galiba ciddiyim o keyif ve dizayn başka bir araçta yok. Motor sanzuman ve kalite ile uzun sure rahat ve keyifle binilecek bir araç.

• 3 serisi alın bence hocam.
  • Yeni insignia cosmo at arti sunroof alin. 20000 tl cebinizde kalsin.

• kia optima düşünülebilir mi acaba? Bir kaç kere gördüm baya güzel duruyor. Mazda 6 veya 3 serisi de çok mantıklı geliyor kulağa.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar aradığım arabayı buldum, hepinize özellikle @m_a_s a teşekkürler. Yarın ilk işim yukarıdaki linkteki arabanın durumunu öğrenmek olacak :)

Hocam ne yaptın görüşebildin mi? Araç hala duruyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Yanılmıyorsam bu araç 1 haftadır sahibinden de vardı.
    Şimdi baktım göremedim.
    Konuyu okuyunca, 100 bine kadar araç diyince ve Mazda 3 ü de görünce benim de aklıma Mazda 6 geldi.
    Bu aralar 3-4 tane yeni kasa Mazda 6 sahibinden e geldi 90-100 arası fiyatları vardı.Şimdihiçbiri yok demekki satıldı. 108 yazmış birisi var ama o paraya hayatta satamaz.
    Alternatif olarak da yine ikinci el Bmw 316i,320i ed gibi araçları önerebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• F30

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

quote:

Yanılmıyorsam bu araç 1 haftadır sahibinden de vardı.
    Şimdi baktım göremedim.
    Konuyu okuyunca, 100 bine kadar araç diyince ve Mazda 3 ü de görünce benim de aklıma Mazda 6 geldi.
    Bu aralar 3-4 tane yeni kasa Mazda 6 sahibinden e geldi 90-100 arası fiyatları vardı.Şimdihiçbiri yok demekki satıldı. 108 yazmış birisi var ama o paraya hayatta satamaz.
    Alternatif olarak da yine ikinci el Bmw 316i,320i ed gibi araçları önerebilirim.

Sahibinden sitesinde yok ama verdiğim linkte hala duruyor.

• mesajım bulunsun
  • m_a_s kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linke baktım.
    Benim tahminim ; sahibinden de silip oradan daha silmemişlerdir.
    İnşallah yanılıyorumdur sahibindendeki başka ilandır.Arkadaş da istediği arabayı almış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

İnsignia falan alabilirsiniz.Yada e sınıfı düşünürseniz CC olabilir

Yok hocam f segmenti o araç yanlışınız var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.