Şimdi Ara

D Sınıfı Araç Tavsiyesi - Max. 100.000TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paralar E segmentinin hakkıdır bence.E60 520d Premium , Mercedes E220 CDI , Audi A6 olabilir.Ayrıca 100 bin tl verdiğiniz araçta 100-120 bg olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

Al işte bir fake daha

Anlamadım? Fake olan ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguropc

O paralar E segmentinin hakkıdır bence.E60 520d Premium , Mercedes E220 CDI , Audi A6 olabilir.Ayrıca 100 bin tl verdiğiniz araçta 100-120 bg olmasın

Bunlar güzel araba ama 2010 modelin üstünde bu fiyata bulmam çok zor, üstelik yılda 1.5 - 2 milyara yakın vergileri var.
  • 105 bine birakiyorlar c180 avantgardeyi

• 1.tercihim Citroen DS5
    2.tercihim Mazda 6 olurdu..
  • Denizcan_ kullanıcısına yanıt
    yani yüksek model isteğiniz yoksa 2009 2010 E60'lar bulunabilir.Km 70 k civarı olur.Bence sıfır mondeo'dan daha iyidir.Evet vergisi öyle ama değer.Tavsiyem bir E60 sürüşüne çıkmanız.Fikirleriniz değişebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

İnsignia falan alabilirsiniz.Yada e sınıfı düşünürseniz CC olabilir

Passat cc hangi ara e segmenti oldu.?!!
    E segmentindeki araçların birkaçı;
    A6, bmw 5 ve 6 serisi, mercedes e serisi.

• E90 LCI dizel düşündünüz mü ? M paket+İ-drive+deri koltuk donanımı yeterli.Bu fiyatlara da mümkün
  • Şu parayı cc ye harcamanız çok yazık olur.

3.20 bakmakta fayda var.

• Bence bu fiyata, bu araç alınır.. Mutlaka test sürüşüne gidin.

Volvo S60 1.6 DRIVe (Dizel) Premium

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sifir-volvo-tiptronik-145304830/detay

D Sınıfı Araç Tavsiyesi - Max. 100.000TL  D Sınıfı Araç Tavsiyesi - Max. 100.000TL

D Sınıfı Araç Tavsiyesi - Max. 100.000TL  D Sınıfı Araç Tavsiyesi - Max. 100.000TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 21 Aralık 2013; 21:49:25 >

• yeni insignia , vw cc olabilir ama 2015 de yeni kasa mondeo çıkacakve müthiş olmuş onuda tavsiye ederim eğer bekleyebileceksen
  • quote:

Orijinalden alıntı: keserler12

yeni insignia , vw cc olabilir ama 2015 de yeni kasa mondeo çıkacakve müthiş olmuş onuda tavsiye ederim eğer bekleyebileceksen

Yeni mondeo 2014te cikacak kesin. Ford merkeze mail atmistim bana telefonla geri donduler. Marttan sonra her an yeni mondeo cikabilir. 2014 kesin.

• üstat önce ne istediğine karar vermelisin hem 1.6 motor hacminin üstünde olmasın diyorsun hemde 2.0 ve üzeri araçlara bakıyorsun..

bu ne pehriz bu ne lahana turşusu desem yeridir..

1.6 dizel olarak 100k ya ds5 bakın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizcan_

Merhabalar

Mevcut arabamı(2012 Civic elegance) değiştirmeye karar verdiğimden beri, D sınıfı araç arayışındayım. D sınıfı alma kararımı bozacak tek C sınıfı araç, yeni Mazda 3 ama onun da ne zaman geleceği belli değil (Mazda 3'ün 2.eldeki performansını pek umursamıyorum)

Aracın 1.6 motor hacmini geçmemesi, sorun çıkarmaması ve "yakışıklı" olması temel kriterlerim. Şimdiye kadar daha çok Passat ve Mondeo üzerine yoğunlaştım ama genel olarak kararsızım. Sizce 100.000TL'ye kadar bütçeyle alınabilecek, en iyi D sınıfı araç hangisi?

Bence o bütçeyi passat ve mondeoya verip parana yazık etme, illa sıfır olacaksa biraz daha ekleyip BMW 3 serisi alabilirsin yada aynı bütçe ile temiz 2012-2013 model 2. el bir BMW 3 , Yeni Mazda 6 ( geçenlerde Mazdaozanda 2 det vardı 95000 TL civarı hala duruyor mu bilmiyorum) yada sıfır volvo s 60 alablirsin.Hatta biraz pazrlıkla sıfır Mazda cx5 pover alabilirsin 110000 tl 2.0 lt benzinli motor ama 1. 6 benzinli motordan daha düşük yakıt tüketimi var hem 4 çeker hem otomatik ve full dolu bir araç.
    Ama D segment fikrini değiştirecek Yeni Mazda 3 en iyi seçenek full olanı deri koltuk vs ile 65000 tl civarı olur 35000 Tl cebinde kalır.

• bekleyebilirseniz kesinlikle yeni mondeo ama yok beklemem diyosanız 1-) insignia 2-) cc
    elbette 3 serisi iyi olur ama 100.000 iyi bir 3 için yeterli değil eski kasa alırım diyosanız belki olabilir
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkürler. Bazı açıklamalar yapayım

• Kesinlikle sıfır olacak demiyorum ama sıfır olması önceliğim.
    • Volvo S60 güzel araba ancak 2 önceki arabam S40'dı ve servis ile ilgili kötü anılarımı hatırlamak istemiyorum :)
    • BMW 3.20 için 111.000TL fiyat aldım, 100.000TL çok zorlanmış bütçe, o yüzden 101.000 dahi olsa veremem.
    • 2014 Mazda 6 2.el bulursam bu fiyata, hiç kaçırmam ama şu anda 2.eli neredeyse yok gibi.
    • Mondeo'yu yazmamın nedeni, Ford'dan özel bir indirim alacak olmam.
    • Passat cc şu an listemin başında.
    • Mercedes C'nin fiyatı, büyük ihtimalle 100.000TL'nin çok üstünden olacak, o yüzden beklesem de bir anlamı olmayacak

Şimdi okudum al sana 2. el yeni mazda 6

http://www.ozanotomotiv.com/index.php?p=arac&id=18

• quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

Şimdi okudum al sana 2. el yeni mazda 6

http://www.ozanotomotiv.com/index.php?p=arac&id=18

Arkadaşlar aradığım arabayı buldum, hepinize özellikle @m_a_s a teşekkürler. Yarın ilk işim yukarıdaki linkteki arabanın durumunu öğrenmek olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizcan_ -- 21 Aralık 2013; 22:38:34 >
  • quote:

Merhabalar

Mevcut arabamı(2012 Civic elegance) değiştirmeye karar verdiğimden beri, D sınıfı araç arayışındayım. D sınıfı alma kararımı bozacak tek C sınıfı araç, yeni Mazda 3 ama onun da ne zaman geleceği belli değil (Mazda 3'ün 2.eldeki performansını pek umursamıyorum)

Aracın 1.6 motor hacmini geçmemesi, sorun çıkarmaması ve "yakışıklı" olması temel kriterlerim. Şimdiye kadar daha çok Passat ve Mondeo üzerine yoğunlaştım ama genel olarak kararsızım. Sizce 100.000TL'ye kadar bütçeyle alınabilecek, en iyi D sınıfı araç hangisi?

Hocam 100 Bin lirayı gidip Passat a vermede neye verirsen ver.
  • CC sahibi olarak sorularınızı cevaplayabilirim ama bence 100bin bütçeyle X1 alın. (Şu sıralar reklam yapıyorum gibi gözükebilir) Çünkü araç gırtlak dolusu ve 106bine satılıyor. Kesinlikle çok kaliteli bir araç. Bence 3 serisinden çok daha güzel bir yatırım olmuş olur. İçi ve bagajı 3 serisinden geniş. Üstelik aynı fiyata çok daha dolu bir araç almış oluyorsunuz. Navigasyon ise standart. Bence listenize ekleyin çünkü gerçekten f/p olarak çok başarılı bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.