Şimdi Ara

D Sınıfı Araç Tavsiyesi - Max. 100.000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mevcut arabamı(2012 Civic elegance) değiştirmeye karar verdiğimden beri, D sınıfı araç arayışındayım. D sınıfı alma kararımı bozacak tek C sınıfı araç, yeni Mazda 3 ama onun da ne zaman geleceği belli değil (Mazda 3'ün 2.eldeki performansını pek umursamıyorum)

Aracın 1.6 motor hacmini geçmemesi, sorun çıkarmaması ve "yakışıklı" olması temel kriterlerim. Şimdiye kadar daha çok Passat ve Mondeo üzerine yoğunlaştım ama genel olarak kararsızım. Sizce 100.000TL'ye kadar bütçeyle alınabilecek, en iyi D sınıfı araç hangisi?

• S60 D2 Premium Powershift veya V60 D2 Premium Powershift...
  • Kesınlıkle sıfır mı alınacak? Yılda kac km yol yapıyorsunuz? Eger 2.el ve az km yapıyorsanız mercedes c serısı fakat 0 ıstenıyorsa passat 1.6 bakardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100.000 için Passat ve Mondeo komik geliyor bana.. Butceniz çok güzel 3.20i ED bakardim ben olsam..

• Volksvagen cc

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

100.000 için Passat ve Mondeo komik geliyor bana.. Butceniz çok güzel 3.20i ED bakardim ben olsam..

bende katılıyorum bu görüşe aralık ayı bitmeden kaçırmayın bence 320i ED yi. Gidin görün test sürüşü yapın fiyat alın derim ben.
  • 100 bine passat mondeo mu?
    Bu kadar parayı premium markalardan başkasına vermezdim ben olsam ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya d sınıfı öneri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CC bence.
  • Hocam bence de bütçenizi biraz daha zorlarsanız. BMW 320İ ED daha mantıklı bir seçenek.
    İstemezseniz VW Passat ve Opel İnsignia'ya bakabilirsiniz.
  • Mazda 6 olsun o zamna ikinci el yenisini bulabilirsiniz bu bütçeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizcan_

Merhabalar

Mevcut arabamı(2012 Civic elegance) değiştirmeye karar verdiğimden beri, D sınıfı araç arayışındayım. D sınıfı alma kararımı bozacak tek C sınıfı araç, yeni Mazda 3 ama onun da ne zaman geleceği belli değil (Mazda 3'ün 2.eldeki performansını pek umursamıyorum)

Aracın 1.6 motor hacmini geçmemesi, sorun çıkarmaması ve "yakışıklı" olması temel kriterlerim. Şimdiye kadar daha çok Passat ve Mondeo üzerine yoğunlaştım ama genel olarak kararsızım. Sizce 100.000TL'ye kadar bütçeyle alınabilecek, en iyi D sınıfı araç hangisi?

Yeni mercedes Cyi bekleyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

100.000 için Passat ve Mondeo komik geliyor bana.. Butceniz çok güzel 3.20i ED bakardim ben olsam..

• Volvo s60 alabilirsin ic mekan genisligi istersen skoda superb oneririm passat ve mondeonun uzerinde arabalar bunlar

• 1.4 tsı CC yada 316i olabilir..

• Cevaplarınız için teşekkürler. Bazı açıklamalar yapayım

• Kesinlikle sıfır olacak demiyorum ama sıfır olması önceliğim.
    • Volvo S60 güzel araba ancak 2 önceki arabam S40'dı ve servis ile ilgili kötü anılarımı hatırlamak istemiyorum :)
    • BMW 3.20 için 111.000TL fiyat aldım, 100.000TL çok zorlanmış bütçe, o yüzden 101.000 dahi olsa veremem.
    • 2014 Mazda 6 2.el bulursam bu fiyata, hiç kaçırmam ama şu anda 2.eli neredeyse yok gibi.
    • Mondeo'yu yazmamın nedeni, Ford'dan özel bir indirim alacak olmam.
    • Passat cc şu an listemin başında.
    • Mercedes C'nin fiyatı, büyük ihtimalle 100.000TL'nin çok üstünden olacak, o yüzden beklesem de bir anlamı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizcan_ -- 21 Aralık 2013; 17:31:42 >
  • S60, Mazda 6,3 20,Mercedes c den başkasına bakmayın mondeoya passata 100 bin verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizcan_

Cevaplarınız için teşekkürler. Bazı açıklamalar yapayım

• Kesinlikle sıfır olacak demiyorum ama sıfır olması önceliğim.
    • Volvo S60 güzel araba ancak 2 önceki arabam S40'dı ve servis ile ilgili kötü anılarımı hatırlamak istemiyorum :)
    • BMW 3.20 için 111.000TL fiyat aldım, 100.000TL çok zorlanmış bütçe, o yüzden 101.000 dahi olsa veremem.
    • 2014 Mazda 6 2.el bulursam bu fiyata, hiç kaçırmam ama şu anda 2.eli neredeyse yok gibi.
    • Mondeo'yu yazmamın nedeni, Ford'dan özel bir indirim alacak olmam.
    • Passat cc şu an listemin başında.
    • Mercedes C'nin fiyatı, büyük ihtimalle 100.000TL'nin çok üstünden olacak, o yüzden beklesem de bir anlamı olmayacak

mondeonun yeni kasası gelecek o yüzden şimdiki kasa sıfır olarak alınmaz . yeni kasa çok güzel ama yeni mondeonun geliş tarihi hakkında herkes farklı konuşuyor.

• sahibindende 90000tl civarı 13 binde acil satılık sportline 316i görmüştüm dün mutlaka inceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 21 Aralık 2013; 17:54:19 >
  • 100k lirayı önden çekişli bir araca vermeyin bence.
  • İnsignia falan alabilirsiniz.Yada e sınıfı düşünürseniz CC olabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.