Şimdi Ara

D sınıfı konforu ve özelliklerinde C Sınıfı araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aklıma ilk Lancia Delta geldi, fakat sıfır düşünüyorsunuz sanırım. O yüzden Premium altına düşmemenizi öneririm, Golf, Astra falan hikaye kalır. O sınıfın en alınası aracı Hb olarak V40'tır bence. A Serisi seneye kadar kasa değiştirecek. 1 Serisi yeni makyaj yedi fakat yeni kasası yolda. Audi her köşe başında olduğu için sanıyorum bile. Lexus ve Infiniti de bakılabilir, değişik bir alternatif olarak fakat ne içlerine bindim, ne kullanmak nasip oldu, o yüzden yorum yapamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir etki için premium markalara yönelmek lazım sanırım.
    ben bu etkiyi bir tek a180 de aldım.
  • Konfor ve yalıtım kısmı değil ama arka koltuk genişliği d sınıfı ayarında corollanın. Aynı çocuk koltuklarını başka araçlara koyduk kabir gibi oldu araçlar. İkizler bile başka aracs geçince isyan ediyor. Buna bir çok suv dahil. Ancak yalıtım vasat, konfor orta.

• Volvo v40

Kampanyada var inscription+elite paket 125 bin tl

https://www.volvocars.com/tr/hizmetler/volvo-sahipligi/fiyat-listesi

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Bende lexus onericektim. Cok dogru bi tespit , tr ye cok gec geldi. Yollarda da pek gormedim ct200h deneme imkaniniz oldumu?

150 bin limite cikip araba alicak olsam bi sn dusunmem ct200h icin.

Benim hayalim is250 sedef beyaz , bordo koltuklar ama fiyatlar cok ucuk oldugundan 20 sene falan yasarsak 2018 bitane alirim insallah :)

Edit: kullandigim yazmissiniz gormedim pardon , rica etsem biraz tecrubelerinizi paylasabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenue_M -- 16 Kasım 2017; 1:4:5 >
  • 160 bin lira param olsa koşa koşa gidip 3008 alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avenue_M

Bende lexus onericektim. Cok dogru bi tespit , tr ye cok gec geldi. Yollarda da pek gormedim ct200h deneme imkaniniz oldumu?

150 bin limite cikip araba alicak olsam bi sn dusunmem ct200h icin.

Benim hayalim is250 sedef beyaz , bordo koltuklar ama fiyatlar cok ucuk oldugundan 20 sene falan yasarsak 2018 bitane alirim insallah :)

Edit: kullandigim yazmissiniz gormedim pardon , rica etsem biraz tecrubelerinizi paylasabilirmisiniz ?

3008 dahil o segmentteki tüm SUV araçlarıda test ettim. (Ankara'dayım) Birçoğunun Lexus RX dahil videolarınıda çektim.

CT200h (1.8lt atmosferik + hybrid) modelini geçtiğimiz ay Armada Lexus standında test için çağırıldım (CT gelince arayın demiştim)

Lexus araçlarında süspansiyon konforu ve buna bağlı sürüş özellikleri belirli bir karaktere sahip (Mercedes Benz gibi)

Yani bir Lexus kullanırken bunu direksiyon hissinden ve özellikle süspansiyon tepkilerinden hemen ayırt edebiliyorsunuz.

Frenlerin dozlaması, pedalın ayağa verdiği tepki bile çok farklı. Gerçek anlamda tam bir Premium Japon diyebiliriz.

Infinitide çok kaliteli ancak Lexus çok farklı. Yumuşak bir sürüşe ipeksi bir darbe emişe sahip (özellikle üst sınıfları)

Hybrid motor çok iyi işliyor zaten bildiğiniz gibi Toyota bu işin uzmanı. 170 bin lira bandında bu kalite ve konforda rakibi yok diyebiliriz.

D sınıfı konforu ve özelliklerinde C Sınıfı araç tavsiyesi

Tesekkurler bilgiler icin . Dediginiz gibi lexus tamamen premium bir marka , toyota servisleriyle ortak olmasi aklimdaki servis aginin nasil olur sorusunuda kaldirdi. Yavas yavas piyasada artmasi dilegiyle.

Kesinlikle çok çok iyi bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hiç sevmem ama tek araba var bu tanımlara uygun;

Octavia

Bir iki tık altı da Corolla

Diğer arabalara sadece gülüp geçerim.

sedan istemiyorum kesinlikle dedikçe , sedan önerilerinin gelmesi kalp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut12344 -- 16 Kasım 2017; 11:55:40 >
  • DS 5'i tarif etmişsiniz.
  • Yeni octavia en üst donanım olanına bakın. Ve yeni 308 de çok hoş olmuş.
  • Konfor ve özellik = VAG. Girin beğendiğinizi alın çıkın.

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Cevap: Volvo S60

Kalitesi, konforu ve rafineliği ile D sınıfında ama boyutları ve tasarımı ile daha çok C sınıfına yakın.

1.6 dizel olanların performansı vasat. 1.5 benzinli 152 hp olanları biraz fazla yakar ama performansı tatmin eder.

Iyi de S60 zaten D segmentte.V40,S40 vs türevleri Volvonun C sınıfındaki temsilcileri..

• Mazda 3 power sense deri koltuk, civic hb, volvo ve ds serileri olabilir. 308 gti de farklı bir alternatif olabilir belki.

• Senin araban golften başka birşey değil, paranda var gırtlak dolu yapıştır gitsin. Dolardan altından daha fazla kazandırır ilerde satacağın zaman. Gayet de konforlu bir araç c sınıfında a3 e ve a180 ne kafa tutabilecek araçlardan. Pasifik mavi+cam tavan tadından yenmez

• Yok mu daha sedan veya d segmenti araç önerecek..!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.