Şimdi Ara

D sınıfı konforu ve özelliklerinde C Sınıfı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elma yiyim çilek tadı versin gibi olmuş olabilir ama.

c sınıfı yeni aracım (opel astra k) var. d sınıfı konforu ve kalitesini istiyorum. ancak bildiğim d sınıfları sedan. ben bekarım ve çoğu zaman tek ya da 2 kişi geziyorum.

uzun araba kesinlikle bu nedenle gereksiz görüyorum. ihtiyacım kesinlikle hb kasa bir araç. a180 gibi araçlara mı yönelmeliyim ?

herhangi bir marka takıntım yok. citroen gibi türkiyede kimsenin bakmadığı arabayı bile alırım ya da volvo.

önerilerinizi bekliyorum.

bütçe : 160 bin soranlar olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut12344 -- 15 Kasım 2017; 21:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C hb ıcın a180 bakanılırsınız

V40kullanmadım bısey dıyemem

1.18 genc spor işi ve bence a ya gore konforsuz

Sedan dersenız jetta fena sayılmaz, fluence focus a gore bence daha konforlu.

Kullandıklarım ıcın yorumlarım bunlar

• Cevap: Volvo S60

Kalitesi, konforu ve rafineliği ile D sınıfında ama boyutları ve tasarımı ile daha çok C sınıfına yakın.

1.6 dizel olanların performansı vasat. 1.5 benzinli 152 hp olanları biraz fazla yakar ama performansı tatmin eder.

• Herhangi bir marka olabilir dediğiniz için kullandığım en konforlu C segment aracı öneriyorum.

C segment en konforlu araçlardan biri Lexus CT serisi ne A ne 1 serisi nede A3 hiçbiri bu konforda değil..

D segment gibi süspansiyon konforu var hatta çoğundan daha iyi.

D sınıfı konforu ve özelliklerinde C Sınıfı araç tavsiyesi D sınıfı konforu ve özelliklerinde C Sınıfı araç tavsiyesi

D sınıfı konforu ve özelliklerinde C Sınıfı araç tavsiyesi D sınıfı konforu ve özelliklerinde C Sınıfı araç tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Kasım 2017; 21:1:51 >

• quote:

uzun araba kesinlikle bu nedenle gereksiz görüyorum. ihtiyacım kesinlikle hb kasa bir araç.

Ve sedan araba önerilmiş

• Öyle bir araç yok ama konfor öncelikse yeni i30 ve kia ceed iyidir.

Auris hibrit, vw golf 1.4tsi gibi modeller de konforlu.

Eski, ucuz model düşünürseniz de impreza. Hepsinden daha konforlu ama yalıtımda bir tık geride.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

quote:

uzun araba kesinlikle bu nedenle gereksiz görüyorum. ihtiyacım kesinlikle hb kasa bir araç.

Ve sedan araba önerilmiş

Konu sanırım ciddiye alınmamış ondan dolayı her türlü tavsiye verilir ortada bütçe yok mesala

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızanlar olabilir ama yine söyleyeyim.Makyajlı golf highline.Benzinli alırsanız daha sessiz,titreşimsiz konforunuz olur

• v40 net şekilde sıkıştırılmış d segmenti bana göre.
  • Konforu derseniz Golf derim. Özellikleri derseniz Golf demem için herhalde bir D sınıfı parası çıkmanız gerekir. Çok zor bir seçim.
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Kızma ile alakası yok ki normal bir cevap.Vw araçları zaten konfor olarak iyi.Malzeme,işçilik,yalıtım rahat araç.
  • Audi A3 ü tarif etmişsiniz gibi geldi. Tek kapısı işini görürse bir de sunrooflusu olursa tadından yenmez.

• Golf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir c segmenti bence d segmenti konforunu vermiyor. Benim tecrübeme göre. Ama öyle bir araba varsa bilenler aydınlatsınlar.
  • Golf TSi DSG + Opsiyonlar

Yok benzin parasından çekiniyorum derseniz TDi + DSG + bir iki opsiyon

Kalite, konfor, işçilik, yalıtım, kullanışlılık, opsiyonlar dahilinde artan teknolojisi gibi konularda D segmentine en yakın bir iki araçtan birisi.

• lancia delta

• Yeni Civic hb bi inceleyin derim genişlik ve süspansiyon konforu gayet iyi. Bütçenizin bayağı altında ama bi düşünün gene de.

• Volvo v40. Kendi segmentinde alabileceğiniz en güvenli ve karakterli arabadır. Kalitesi ve konforu da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 16 Kasım 2017; 0:22:58 >
  • polo

• yeni i30'da suv konforu var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.