Şimdi Ara

D-SLR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğrafla yeni yeni ilgilenmeye başladım.. Başlangıç seviyesi için uygun maksimum 1700 tl değerinde aynalı ve aynasız dslr tavsiyelerinizi benim anlayabileceğim şekilde nedenleriyle anlatırsanız sevinirim.. aklımdaki modeller şunlar;

Nikon D3200 18-105mm VR Kit 24 MP

Canon EOS 650D + 18-55 mm

Samsung NX2000 20-50mm

Samsung NX1000 20-50mm + 50-200mm Lens

Olympus E-PL3 Gümüş+14-42mm+40-150mm Double Zoom Kit

• selamcom kullanıcısına yanıt
    Ben 650D tavsiye ederim.
  • Fiyat farklarını da görse idik. Sizin için fiyat farkları sorun değil mi?
  • 1700-tl kadar olabilir
  • SONY SLT-A58 incelenmeye deger.Fiyat ve performans sizin için mükemmel bence..
  • selamcom kullanıcısına yanıt
    Canon makinelerin menüleri, kısayolları Nikonlara göre daha kolay ve foto çekerken hızlı ulaşılabilir olduğundan Canon'u tercih etmenizi öneririm. Çevremde hep Canon ve Nikon dışında makine kullanan olmadığı için diğerlerine yorum yapamayacağım, ama bu kadar insan da yanılmış olamaz değil mi:) @selamcom
  • Söyledikleriniz arasından bence Canon 650D,
    Nikon D3200 sadece çözünürlük olarak iyi, ama gövde olarak biraz zayıf kalıyor.

Diğerleri kompakt makinelerin irisi. Herhangi bir şekilde gelişmelerine imkan yok. Tek faydası daha küçük ve taşınması kolay. Bu özellikler çok önemliyse alınabilirler. Taşıma sorunu yoksa bakmamalı.

2. el düşünüyorsanız daha gelişmiş modellere bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 3 Aralık 2013; 10:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

Söyledikleriniz arasından bence Canon 650D,
    Nikon D3200 sadece çözünürlük olarak iyi, ama gövde olarak biraz zayıf kalıyor.

Diğerleri kompakt makinelerin irisi. Herhangi bir şekilde gelişmelerine imkan yok. Tek faydası daha küçük ve taşınması kolay. Bu özellikler çok önemliyse alınabilirler. Taşıma sorunu yoksa bakmamalı.

2. el düşünüyorsanız daha gelişmiş modellere bakılabilir.

hocama katılıyorum.
  • Olympus pl3'ün ne gibi gelişme imkanı yok imiş !.. Harici mikrofon takılma imkanı var, harici vizör de keza... lens deseniz 20'nin üzerinde orijinal m43 lensleri bulabiliyorsunuz ?! Samsung'larda bu denli lens seçeneğiniz yok. Bu bilgi eksik diye düzeltmek istedim. Diğer yandan 650D , SONY SLT-A58 ve sonra diğer modelleri sıralardım ben olsam da...
    -
    Bugün Olympus PL3 çift lens kiti alıp, 2 yıl sonra PL5'e geçerseniz (OM-D M-5'de olabilir o zaman) Canon 650D ve 700D'den falan imaj kalitesi olarak zerre eksiğiniz olmaz. Hatta LCD'den çekimlerde Canon'larda 1 saniye kadar bir deklanşör gecikmesi var. PL3'te böyle bir mesele yok.
  • ben şu kısma katılılıyorum sadece hocam öyle yazsam daha doğru olurdu.

(Söyledikleriniz arasından bence Canon 650D,
    Nikon D3200 sadece çözünürlük olarak iyi, ama gövde olarak biraz zayıf kalıyor. )
  • Geçen ay iyi durumda Canon 550D + 18-55mm objektifi 2. el 800 TL'ye aldım. Böyle bir şey alıp kalan para ile flaş, objektif, tripod, ektenşın tüp vb. alabilirsiniz.
  • TŞK. SAMSUNG NX1100 ALINMIŞTIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.