Şimdi Ara

D-smart 24 ay 60 tl diyor acil yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın yani 01.05.2018'de d-smatla tahütüm bitiyor,yalnız ben şöyle bir gaflet yaptıtım bugün kampanya bölümünden aradılar ve ben Yalın i-net istedim ok dediler yalnız ''24 ay'' tahüt ile ??? ( ve ilk ayda normal telefona bağlı internetteymişin gibi sabit hat faturası gelirmiş ? ) 60Tl olur dediler bende onayladım ve sonra pişman oldum ne demek 24 ay. Yalnız önce müşteri hizmetlerini arayacakmışım sonra D-Samrt bayisine gidip Yalına geçmek istiyorum diye dilekce verekmişim onlarda D-Smarta postalayacaklarmış vs.

Demek istediğim 01.05.2018 de yani yarın tahütüm resmi olarak bittiği için telefon açıp ben D-Smartan çıkmak istiyorum verdiğim onayı iptal ettirmek istiyorum deme hakkım varmı,çünki henüz fiili birşey olmadı ??

Netspeet'e geçmeyi düşünüyorum araştırdım çoğu kişi memmun ne dersiniz....lütfen acil bir cevap ???

• ara söyle zorla birsey olmaz. sadece onayı ıptal etmek istiyrum de 24 ay uzun de.
  • D-smart kullanılmaz.
  • onayı ıptal etmek için acil şimdi ara yanlış anlamışım, konuyu, taahüt sözleşme istemiyorum de, sesi kaydet, taahüt bittiği günün ertesi güne, netspeede geçiş sözleşmesi yap, 02.05.2018'de açılış için tarih budur, başlangıç tarihi yaz kesin, ama sözleşmeyi 1 gün önce yolla 01.05.2018'de mng kargoya ver

eğer işini yapmazlarsa bimer cimer btk mahkeme de dedillerini göster, geç kalma, zamanında işlemleri başlat kanun senden yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 1 Mayıs 2018; 17:49:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.