Şimdi Ara

D-Smart 60TL diyor 20 MGBit'e ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm ben 10 seneyi aşkın D-Smartlıyım 01.05.2018'de tahütüm doluyor,normalinde Fiber 24 MGBit çekmem gerekiyor ama Fiber sadece Binaya kadar geldiği için ( Bina içi Fiber kablo döşenmemiş ) 18-19 MGBit anca çekebiliyorum. Neyse asıl sorun şu arkadaşlar dün bir bayan aradı (bu arada 58TL ödüyorum aylık) dediki kem küm eh siz eski müşterimizssiniz size (aklı sıra ) şöyle bir iyilik yalım 60 TL verin ve aynı hızda devam edin....Bende tepki gösterdim yuh dedim 10 senelik müşterinize yapacağınız kıyak bumu dedim ( birde şunuda belirteyim İ-Net yalın değil birde telefona bağlı,onada her ay 30-40 kağıt bayılıyoruz )....Bana dediği şu neymiş efendim Döviz kurları artmışta vs. Bu nasıl bir mantık ya ?.........Arkadaşlar lafı çok uzattım biliyorum,sorum şu: Bana alternatif önerebileceğiniz 20-24 MGBit olması şart deyil 16 Hızındada olabilir yeterki şu zıkkım Adil kullanım kotaso 50GB olmasın en azından 75 olsun....Mayısa az kaldı lütfen bana acil fiyat,güvernirlik,ve yalın İ-Net olarak neyi önerirsiniz ( Ev Telefonu iptal ettirecem zaten süs gibi duruyor...Cep telefonu çağında )........Acil ???

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:33:4 >
  • Eyvallah dostum ama biraz araştırdımda bu Turknete kimileri şaibeli diye yorum yapıyorlar,birde anlamadığım örneğin 1000-1500dk konuş felan diyor Turknet sitesinde onu anladıkta,hani sabit hatta konuşssanda konuşmasanda sabit ücret gelirya (bana ahizeyi kaldımasam dahi şuan 30 TL para geliyor) Turknette böylemi olacak yoksa sabit ücret olmayacakmı ?

Birde TTNET'i aradım kadın diyorki 24mbit 75 kota felan hepsi bir arada (sabit telefon dahil ) 662 lira olur diyor yani hepsi içindeymiş,ektradan ev telefununa sabit ücret kesilmezmiş acaba aslı astarı varmı biraz tuhaf geldide ??

Valla kafam çorba ya Yalın İ-Net olarak uygun fiyata hangi servis sağlayıcıyı tercih etsem ,birde binaya kadar Fiber var ama evlere normal bakır kablo döşenmi acaba şu Hipernet olurmu bu durumda....lütfen beni biraz aydınladın dostlar ??

Birde bu Netspeed denen servis sağlayıcıya sakat diyorlar ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 18 Nisan 2018; 18:11:59 >
  • somniferum S kullanıcısına yanıt
    Facebookdan netspeede mesaj at adres bilgini ver hızına baksınlar yalın hizmet veriyor onlar.

Türknette fiyatlar sabit sen o 1000 dk ister konuş ister konuşma ama sorun çıkarsa geçmiş olsun çözülene kadar dokuz doğurturlar adamı tavsiye etmiyorum ki 15 gün önce iptal ettirdim 45 günde bir sorunu çözemediler.

Ttnete sakın bulaşma sabit fiyat derler ama iki ay üst üste aynı fatura gelmez hep yüksek çıkar.

Hattın adsl destekliyorsa en iyi fiyatlar netspeedde kotasız. Türknet tamamen şan işi vdsl diye başvuru yaparsın port yok deyip adsl hattı 65 liradan kitlerler benden demesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • somniferum S kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:32:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.