Şimdi Ara

D-Smart Almamak için bi kaç neden (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
8.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu kanallar dreambox tarzı yollarla izlemek lazım ama yine içime sinmiyor ve hiçbir zaman tercih etmiyorum. Millte böyle tuzak kuran firmaların şifreli kanallarını izlersem ne kadar gerçekçi olmasa bile reytinglerine katkıda bulunacakmışım gibi geliyor. ALLAH bunları ve beterlerini başımızdan eksik etsin.
  • d smart almamak için bir kaç nedene gerek yok bir tane neden varki o bile yeter AYDIN DOĞAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy85

http://www.youtubetc.com/musicvideo.php?vid=820984c26

http://www.videorandum.com/video/2508/D-Smart--Baba--%C5%9Eahan-G%C3%B6kbakar

http://video.eksenim.mynet.com/jacqual/D_Smart_Reklam_F_lmi/38823/

bu videoları izledikten sonra D-Smart'ın şimdiki haline baktıktan sonra önünden bile geçmemek lazım

daha önce buna benzer bir konuda paylaşmıştım, tekrar paylaşıyorum
    Eşe dosta dağıtılsın diye:=)

• elbette sorunlar var ama digiturk bundan çok daha kötü. dsmart'ın görüntü kalitesi en azından DT e 5 basar. ben de 2 yıldır dsmart kullanıyorum fiyatlarla ilgili şikayetlere katılmakla birlikte benim aldığım next şimdiye kadar tık demedi. Üstelik çift çanaklı ortak anten sistemi var. ben de evde 2 odaya dağıttım splitter ile. her seferinde receiver'ın elektriğini komple kesiyorsanız tabi ki kum saatini beklersiniz. benim uydu nerdeyse 24 saat açık bazen kumandadan kapatıyorum anında da açılıyor. Sürekli yazılım güncellemesi olmuyor. 2 yılda 1 kez güncellendi. Loca filmlerini sadece posta gazetesinden gelen bedava kuponlarla seyrettim filme para vereceksem sinemaya gidiyorum. sinematv kanallarına da ayda 2-3 iyi film gelse yeter zaten.
    Görüntü kalitesini yabana atmayın DT ün kü bazı kanallarda resmen çamur gibi gösteriyor.
  • ozgurluk kalite rahatlik buysa denecek fazla soz yok..

digiturk goruntu kalitesi konusunda ise ,camur gibi bir durum 11 senedir gozlemlemedim ,hd tv mle de gozlemlemiyorum,
    kiyas yapabildigim turksat (yani dsmart sd denebilir) hotbird ayri uydulariyla beraber..ha belki yayinin paket olarak turksattan
    alinip eutelsata aktariminda fire veriyor mu deseniz evet denebilir .teknik fiziksel prensipte.ama camur tanimlamasi asla ve asiri abartidir.

her tur platform icin ,genel kural.. rahatsiz olmak istenmiyorsa,, 1920*1080 cozunurluklu Full HD tvleri dusuk cozunrluklu SD yayina baglamamaktir.
    tuplu tv ile sikayeti olani duydunuz mu digiturk dsmart ve benzerinden ..?

hd yayini da , en onemlisi "icerigi " , de yeterli ve kaliteli bana gore digiturkun..
    d smarta heves edip , uyelikten vazgecip huzurunu bozmamis birinin izlenimleridir.

saglicakla

degistirme notu
    art niyetli mesele carpitma sorunlular nedeniyle mesaj degistirildi./ sugasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugasa -- 8 Ekim 2010; 16:50:21 >

• hd yayın için çamur demiyorum. artık tüplü TV mu kaldı. Tabi ki LCD TV de izleniyor tüm yayınlar. Arkadaşımda DT var bende Dsmart ikimizde de aynı LCD TV var. ve standart kanalları karşılaştırıyorum. DT de hepsi değil ama kendi kanalları hariç özellikle TRT ler ve NTV grubu yayınları çok kötü.
    Tarafsız gözleminizde çok ilginçmiş karşı apartmandaki daireye bu kadar dikkatli bakmayın kart söküp takmasını fişine kadar görüyorsanız bilemem. dsmart kartını aldığım günden beri hiç sökmedim. böyle açıp kapatmalar yapmak bilinçsiz kullanıcıların işi ve cihazları bu şekilde bozuyorlar, haberleri yok. Sonra bu bozuldu deyip teknik servise taşınıyorlar.
  • hd yayin icin camur demiyorsunuz sd yayin icin diyebiliyorsunuz oyle mi?fakat yaniliyorsunuz ,sahsen panasonic
    plasma kullanmaktayim ..ve sorunsuz izliyorum.digiturkteki kanallari.turksata bagli diger uydu alicimla
    farki var mi ,eh iste teknik olarak daha once yazdigim uzere denecek kadar.bunu yadsimiyorum.

Fakat siz de Turksatin guclu yayin avantajini D Smartin marifetiymis gibi gostermeye kalkmayin lutfen.
    D smart Turksatin tplerini kullanmasaydi ..ne olacakti?

ayrica ben hd goruntuleri dahi lcd teknolojisinde begenmeyip plasmadan yana
    tercih kullanmisim,siz camur dediginiz
    goruntuyu uretmeye yatkin lcd den bahsediyorsunuz...
    keyifli seyirler ne diyeyim..
    dipnot;
    tuplu tv meselesine girmek bile istemiyorum .,Turkiye genelini baska memleketlerle karistirmayalim
    ve burada d smart uyesi olunabilir teledunya li olunabilir,digiturk lu olunabilir.
    bir mevzuyu overken digerini yerin dibine sokmamaya biraz dikkat edelim..

• kesinlikle sana katılıyorum üstad

hiç bir hizmet yayın platform kusursuz değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionking42 -- 8 Ekim 2010; 9:35:31 >
  • amacım seni rencide etmek değil ama bu yaptığın şey YANLIŞ ucunda ne olursa olsun yanlış böyle teknik konu olmaz böyle araştırma olmaz bişeyi beğenirsin beğenmezsin o ayrı mesele ama bu şekilde balkondan bakarak yorum yapmak OLMAZ. Bak şimdi sana bir örnek benimde evimde dsmart var. dsmartatan modülle lig tv seyrediyorum. evimin üst katında başka bir tvim var ve ben bazen modüldeki dt kartı çıkarıp üst kattaki makineye takıyorum sen şimdi beni dışarıdan izlesen sanıcanki bak ds bozuldu kartı çıkarıp duruyor.
    Ayrıca balkona çıktığım zaman mümkün olduğunca komşularımın evlerine bakmamaya özen gösteririm.
  • tam mesajlar ,sikayetim dogrultusuyla silinmis hatta kendi mesajimi dahi silmisken ..
    yine yaziyorsun birader..Sana sunu mu dememi istiyorsun.. SANA NE !? kendi isine bak
    bu mudur yani ?ne bu yargilayici tavirlar falan haddimizi bilelim artik.
    Burasi felsefe forumu degil kim nereye bakar yalnis mi dir degil midir ? kimseyi ilgilendimez
    Hangi toplumun kurali ayriyeten,, biri bizi gozetliyor programlarina rating de tavan yaptiran ..onu bunu izleyip bir de
    giyabinda konusan dedikodu yapan mi? uydu platformunda konusulacak meseleler degil bunlar.

kapat artik su konuyu.
    son mesajim ..umarim bunu da kaldirir moderator arkadas. D smart konusuna geri donulur

utanmadan beni tanimadan gozumun gordugunu soylememden hareketle nasil boyle
    pervasiz mesaj yazabiliyosun?..bu yargisiz infaz hakkini sana kim veriyor ?
    kendi beyninde uydurdugun hastalikli bir senaryoyu, yazmadan once dusunemiyor musun biraz?

gozetlemek ne demek :????!!!!!!!!!! insaf artik .sen balkona ciktiginda gozlerine bant mi takiyorsun=?

nelerle ugrasiyoruz ..su satirlari yazmak bile ne anlamsiz aslinda..

konuyu baslatan kisi d smart la ilgili sikayetlerini yazmis ,ve herkes ben de dahil okudu.
    fis cekme konusu ile ilgili hic de haksiz olmadigini kendimin de sahit oldugum bir ornekle yazdim.

uyelerinden tonlarca parayi almayi bilen bir firma ,boyle bir eksikligi normal siradan bir olaymis gibi
    fis cekin duzelir..yaklasimiyla gecistiriyorsa , tabi ki de sorarlar adama.ve orda burda yazarlar.

ve iyi ki de yazmislar ki; hesabimi ona gore yapip dertsiz basima dert almadim.D Smarta uye olarak.

konuda anlatilmak istenenleri bir kalemde es gecip..cimbizla yazilardan baska mevzulu cumle cekmek ..bravo ve pes

forum icinde, damdan duser gibi msn chat uslubuyla konulara dalmak olagan bir seyse
    ortam boyle de gerilir iste.. yazik .

• ilk çıktığı günden beri dsmart kullanıyorum, eşim daha evvel dt te çalışmış aman sakın dt almayalım dedi bende sadece belgesel kanalları için istiyorum dedim, ilk 1 ay ücretsiz sonra onlara da para isteyecekler dedi dsmart kullanmaya başlayalı 3 sene oldu ilk gün aldığım da hangi kanallar açıksa hala açık bütün belgesel kanallarını seyrediyorum dizi kanallarım açık, müşteri hizmetleri özel sektörün hepsinde yerlerde sürünüyor, aradınız mı ulaşmak bir dert derdinizi anlatmak ayrı bir dert ama hangisi için dert değil söyleyin arkdaşım dt üyeliğini iptal ettirmek için 3 aydan fazla uğraştı, kardeşim üyelik yenileme yapmak istedi eskisinden yüksek ücret çıkardılar onlar da yeni üyelik kampanyasından yararlanırız deyip eşinin üstüne abonelik açtırdılar daha ucuza geldi, 2 ay evvel aradılar ayda 17 tl ye sinema paketi istermisiniz dediler tamam deneyilim dedim şimdilik gayet memnunum, ilk yazan arkdaşın söylediği sıkıntıların hiçbirini yaşamadım okudukça acaba ben başka bir makina mı kullanıyorum dedim aslında, bende goldmaster makina var piyasada ki diğer makinalara göre daha zayıf doğru ama ben dt üde dsamart ıda karşılıklı değerlendirme şansım oldu hd yayında dsmart dt ten daha güzel görüntü veriyor, st yayında da durum aynı, uydu işinden anlamam sadece gelen yayını karşılaştırıyorum. şikayet eden arkadaşların söyledikleri sıkıntıların hiçbirini yaşamadım ya da beklentim çok yüksek değildi elimdeki bana yetti bilemiyorum

• Ben de görüşlerimi yazayım, Aile HD paket ile D-Smarta geçeli 1 ayı geçti :

1- İlk başta HD kanallar görüntü kalitesi ile gerçekten etkiliyor
    2- Kumandası ve favari kanal yönetimi güzel
    3- 3 Haftadır önceleri sorunsuz çıkan TRT HD çoğunlukla gözükmemeye başladı- muhtemelen sinyalde sorun var.
    4- HD-En deki dizilerin bazıları sorunsuz izliyorum ancak bazılarında atlamalar oluyor ( altın kızlarda oynayan yaşlı teyzenin dizisi özellikle) ve sanki zorlanarak yayın geliyor.
    5- Dizi Smart'ta hiçbir zaman ses senkronizasyonu yok, hep hatalı.
    6- Kanal değiştirdiğimde bazı kanallarda ses karışıyor önceki kanalla.

HD Smart ne zamandır yayında ve hala bu tip sorunların gözükmesi hoş değil.
  • Bende Digiturk den D smart a geçsem mi düşünyordum .. Acaba geçmesemmi ???
    HD paket almayacağım normal PVR alırım sanırım.. Aklım karıştı almasam mı hiç ..

Yada 2 side olmasın direk uydumu alsak napsak ?
  • sakım benim gibi d smart almayın. yalancıdırlar. yalancıdırlar yalancıdırlar. eskiden d smart alanlar belgesel kanallarını full izlerken bizler makineyi almak için aynı parayı verip bir de üzerine belgesel üyeliğine para ödeyerek izleriz
  • dsamrt alacaksan çok düşüneceksin açıkçası
  • Digiturk faciasından sonra faturamı geç ödeyip ve kanalların 48 saat sonra açılacağını söylediler

Digi ve D smart mı? gideceğim Uydu alacağım rahat edeceğim
  • Gecen cuma gunü smart modül için başvurdum 1 yıl kontratli , aylik 20tl lik pakete abone oldum 12 saatte size ulaşacaklar dendi 1 haftayi gecti daha ne arayan var ne soran cacik olmaz aradım hala servisin ekranına düşecek sizi arayacaklar diyor.3-4 yıllık smile adsl abonesi olmama rağmen falso yaptılar.
  • valla kardeş bende üyeyim ve çok memnunum bu konuda diğer platform u geçtiler bence sadece lig tv ile bu işler yürümüyor teşekkürler d smart
  • Vallahi arkadaşlar benden tavsiye; hem D Smarttaki kanalları izleyeyim ama şu sanal reklamlar, kanal sıralaması vs. politikalar olmasın diyorsanız. HD veya SD artık o size kalmış gidin modüllü bir uydu alıcı alın bide d smart modül alın istediğiniz aboneliğide kredi kartıyla peşin ödeyin ve bakın keyfinize ben aynen öyle yaptım ve şimdiye kadar hiç bir sıkıntım olmadı.
  • Uyarılar için teşekkürler arkadaşlar,

dt ile 2. yılın sonunda yollarımızın ayrılmasına karar verdim. discovery serisi için smart almayı planlıyorum. dt nin de elbette hoşlanmadığım yönleri oldu bu 2 yıl içinde ama benim asıl bırakmamın nedeni nat.geo serisinin artık tat vermemesi. sürekli aynı ve sıkıcı programlar bezdirdi beni. işe yarar bir yenilik de olmayınca platformu değiştirmeye karar verdim. lcd+sd yayın kullandım ve gayet güzeldi bence dt nin görüntüsü. okuduklarımdan smartın da aşağı kalmayacağını gördüğüm için memnunum. hepinize keyifli seyirler :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.