Şimdi Ara

D-Smart Almamak için bi kaç neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
8.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 5-6 ay önce Doğan Grubuna ait kanallarda çıkan özellikle Dürüst,Saygılı reklamlardan etkilenerek ve kendimi şımartmak için “D Smart “denen İlleti Ruh sağlığımı bozması için 300 ytl gibi bir para ödeyerek satın aldım ..

O zaman ki reklamların sloganlarından bi kaç tane örnek vermek gerekirse .. ” Ücretsiz Digital Platform ” ” D Smart al Kendini Şımart” “Türkiyenin faturasız Digital platformu” bu reklamları izlemeyen Türk vatandaş ı kaldımı ? kalmamıştır ..

D-Smart ile Ruh Sağlığınızı bozmak için nelerle karşılabilirsiniz !

1- Sürekli yazılım güncellenmesi ( Firmware ) yapılmakta ; Kendileri açısından İyi bir şey Menüde yeralan logoda reklamlardan para kazanıyor . (ör: Türk Telokom ) Kötü bir şeymi evet kötü birşey Güncellenme esnasında D-Smart receiver yani uydu alıcısında bulunan işlemci Chipset bozulabilir. Garanti süresi bittiğinde Size Ekstra masraf olarak dönecek ve D-Smart karşılamayacaktır.

2- Satılan cihazın Piyasa değeri Aşağı yukarı 150 Ytl civarında fakat 300 ytl gibi fiyatta satılıyor .. Şu an ki fiyat daha düşük olabilir, çünkü yeterince insana satıldı .

3- D-Smart da yer alan Doğan TV ye ait tüm kanallarda sanal reklamlar bulunmakta 30 dakika içerisinde 2-3 tane reklam görmeniz kaçınılmaz . 1-2 hafta normal bi şekilde “geri tuşuna ” basarak katlanabiliyorsunuz , ilerleyen zamanlarda parmaklarınızda nasır oluştuğunu görmeye başladığınızda Artık sıkıcı ve sinir bozucu hale gelmeye başlıyor, Tv izlemek yerine Reklam izlediğinizi görüyorsunuz ve kurtulmak için tek çareniz ise Kumanda ile durmadan geri tuşuna basmak, Durmadan Geri ,Geri ,Geri ,hani “İleri teknoloji” idi D-Smart
    Bu sanal reklamlardan dolayı

•Ekranda beliren kum saati, Bu kum saati kalkana kadar kumandadaki tuşlar çalışmıyor.
    •Az sonra ekranın bilmem neresinde kuş çıkıcak anında tıklayın şunu kazanının gibisinden mesajlar .
    •Sanal reklamlardan dolayı Uydu alıcısının sürekli kilitlenmesi , ses var Görüntü yok misali sorunlar , cihazın Fişini çekip takmanız ile düzeliyor, ama bu nedenden dolayı 3 ay içerisinde D-Smart’ın Güç kaynağı yandı ve bu nedenle servise vermek zorunda kalmış olmam
    •Kanal geçişlerinde Kanal atlamalar örnek Kanal D izlerken Show tv izlemek istediniz ama kendinizi Star TV izlerken buluyorsunuz .
    •Kanal değiştiremediğiniz için Çıldırıp kumandayı fırlatıyorsunuz . Bol bol ben ne salak insanım ya paramı şuna harcadım da diyebilirsiniz . Akıl sağlığınızdan şüphe eder hale geliyorsunuz.
    4- Daha önce para ödemeden izleyebildiğiniz kanallara azda olsa para talep edilmeye başlıyor .. Yakında para ödemeden izleyebileceğiniz kanal sayısı parmakla sayılabilecek kadar az olacak.

5- Loca kanallarında film 5-6 ytl ye satılıyor 24 saat süresince tekrar izleyebilirsiniz.Fakat 1-2 gün sonra izlemek isterseniz aynı filmi tekrar satın almanız gerekmekte .

Hemen hemen her cadde üzerinde bulunan Film kiralayan ve satan bi yerden aşağıdaki gibi fiyatlar arasında satın alınabiliniyor.
    VCD film 4 ile 10 ytl , DVD film 8 ile 30 ytl
    1 günlük Kiralamak içinde 1 ytl ile 3 ytl günlük ücret taleb edilmekte ..

6- Sinema Paketi satın alırsanız , Ayda 40 yeni film gösteriyoruz diyorlar ; Sinema paketini 1 aylık deneme için satın aldım . Filmler Yerel TV’lerde bile yayınlanmış eski püskü Saçma sapan Filmler yada izlediğiniz Filmler yada Tv’lerde Yüzlerce kez gösterilmiş ” TV ‘ de ilk ” die yutturulan Kalitesiz filmler , Utandıklarından dolayı mı olsa 2-3 tane kaliteli Film izlemekte mümkün.

7- Satın aldığınız paket yada filmler için 2850 ye Sms yollamanız gerekiyor. İlk zamanlarda normak çalışan bu sistemin yerine Şimdi Sms Yolluyorsunuz, Ardından 212 ‘li bir numarayı arayarak Operatör bayanla 3-5 dakika muhabbet edip verdiği talimatları uygularsanız ( şu kanalı aç, Cihazı aç kapa gibi diyaloglar ) izleme şansını buluyorsunuz .. yaklaşık olarak 1-2 ytl’de ek telefon masrafına katlanacaksınız.

8- Yayın akışını gösteren Bilgi içeren menüye tıkladığınızda Kendinizi birden Doğan Grubuna ait kanallarda buluyorsunuz. Zahmet çekmeyin diye sizin için Zap yapıyor .

9- Kanal sıralaması değiştirilemiyor. Digitürk’de de aynı sorun vardı . Ama D-Smart ‘ta Extra olarak kanalların sıralaması durmadan değişiyor . TRT 3 , Futbol Smart gibi . Kanal numaralarını ezberlemek için zaman sarfetmeyin .

10-İnteraktif hizmetlerde veya localarda ayrı bir dert bu kanallara yanlışlıkla girdiğinizde 2-3 dakika süre boyunca esir alınıyorsunuz , kurtulmanız için kırmızı , mor , lacivert , pembe gibi şuraya basın kurtulun mesajları

Kendi sitelerinde edindikleri D-Smart’ın Misyonu Aşağıdaki gibi açıklanmış , ilk okuduğumda, Eşşekler gibi Kişneye kişneye güldüm ( acaba ) Gerçi sonra Saçımı yoldum Lanet olsun der gibi ..

Azami müşteri memnuniyeti, yüksek teknoloji ve kaliteli içerik ile dijital yayıncılığın sunduğu imkanları çeşitlendirmek ve tüm paydaşlarımıza olumlu katkı sağlamak.

Temel Öncelikleri olarak da bunları sıralamışlar

1.Kullanıcı memnuniyeti ( Antidepresan ile )
    2.İçerik kalitesi ( Afrika ülkelerinin kalite anlayışı )
    3.Teknolojik liderlik ( Şifreli kanallar silsilesinde liderler maşallah . Aklını fikrini para bürümüş .. Utanmasalar Ulusal yayın yapan kanallarıda şifreleyecekler )
    4.Tüm işortaklarının en iyi bildiği işe odaklanması ( İnsanları kandırmaya odaklanın , Kandırın lan milleti demek gibi bişey sanırım )
    5.Sürdürülebilirlik ( Yolunmadık tavuk bırakmayın , D-Smart zede kalmasın memleketin her karışında )

Sanal reklam ve D-Smart Zede olarak Çözüm Aramadın mı ?

Şikayet de bulundum önce D-Smart ın 212 li numarasını aradım dedim ki ,

Kendi kanallarınızın tamamında zırt pırt yayınlanan sanal reklamlardan ruhum daralıyor , Bilgisayarın başında otururken bile Sanal reklam görmeye başladım , psikopatlaştım bunları en aza indirmebilirmisiniz yada kaldırabilirmisiniz. Rica ediyorum , Rahatsız oluyorum İstemiyorum “Geri” tuşuna basmak …

Diksiyonu Süper , Çok Sexy Sesi olan, bana kendini aşık ettiren hatun Dediki

D-Smart Dijital Platformu interaktif hizmetleri ile sizlere kaliteli televizyon hizmetlerinin yanı sıra gelecekteki yeni özelliklere imkan tanımak, radyo yayınları, evden alış-veriş, interaktif oyunlar, Öde-İzle sistemi (PPV) ve evden eğitim gibi birçok uygulamadan yararlanma olanağı sunmayı amaçlamaktadır. Sürekli gelişen ve yenilenen interaktif hizmetlerimizle pratik bilgilere ve günlük yaşamınızı kolaylaştıracak işlemlere kumandanızın bir tuşuyla ulaşabileceksiniz. Konuya ilişkin şikayet ve önerileriniz değerlendirilmek üzere ilgili birimlerimize iletilmiştir. Ekranınıza gelen uygulamayı kapatmak için D-Smart kumandanızın “Geri” tuşuna basmanızı rica ederiz.

Yukarıda, Telefon ile rica & şikayet talebimi ; Email yöntemi ilede uyguladım. Birebir aynı sayılabilecek bir cevap aldım .

Kısaca Paranız varsa cebinizde kalsın, Cebinizdeki parayı abuk subuk ” İleri düzey ücretsiz Digital Platform ” almaya teşfik eden reklamları izleyip , O reklamlardaki sloganlara inanıp, İnsanları ayakta uyutup kandıran Hiç bir şekilde tüketici sorunlarına çözüm üretmeyen müşteriyi başından atan sözde müşteri memnuniyeti ile çalışan D-Smart Zede olmayın . Uzak durun ,

Ekranda zırt pırt beliren kum saatinden ve az sonra ekranın bilmem neresinden çıkıcak reklama tıklayın gibi mesajlardan dolayı Ruh sağlığınızı benim gibi bozmayın …

Bir arkadaşımız yazmış. afına sıgınarak burada yayınlamak ıstedım.zıra şu anda d smart kutum bozuk ve d smart herhangi bir çözüm öretme adına bir çaba sarf etmiyor.
    sanırım platformu kulanan herkesin ortak noktalarıdır bu.
    Smart kart numarası 1484 7313

• ben sana dşımart almamak için tek neden söyleyim.

DREAMBOX....
  • dostum fena halde yardı gece gece :D
  • alacaktım vazgeçtim D-SMART HD yi
  • çok doluymussun birader

bende kullanıyorum ama senin dediğinsorunların %10 unu bile yaşamadım
  • Almamak için neden dünden beri. Pahalı.
  • neden fiyat artışına gittiler ki
    son kampanyalarla yeterince üye topladılar demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerinin çoğu doğru ama öyle bi anlatmışsın ki okuyan da tv karşısına geçilmeyecek sanacak.
  • D-Smartın sonu yakın fazla dayanmayacak öylr hzırlık maçlarını almakla olmuyor bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortakal

D-Smartın sonu yakın fazla dayanmayacak öylr hzırlık maçlarını almakla olmuyor bu işler

Şu anda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi onlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 17 Ağustos 2010; 17:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

çok doluymussun birader

bende kullanıyorum ama senin dediğinsorunların %10 unu bile yaşamadım

aynen :S
  • Güzel bir isyanname olmuş. Katılıyorum D-Smart'da kanallar ücretsiz olacaktı. Günler geçtikçe milleti enayi sandıkları anlaşılır hale geldi. D-Smart akıl karı bir iş değil.
  • 1 yıldır smile ADSL kampanyasına sahip olduğum için arayıp ücretsiz D-Smart verelim dediler kabul ettim. D-smart maxi paket +HD cihaz istedim. Daha sonra PVR'ye geçtim.
    Ertesi gün Smile adsl hattım yenilendi ve beni arayıp D-Smart'ın 24 saat içinde kurulacağını söylediler. D-smarttan 1 hafta ses çıkmadı. Şikayette bulundm geri dönülmedi. Bu süre içerisinde D-smartın aslında sahte HD yayın verdğini öğrendiğimden arayıp SD kutu istedim.

3 gün sonra Dsmart kurması gereken kişiler aradı ve beni dükkana davet ettiler. Dükkana gittiğimde paketin PVR olduğunu söylediler. Dükkan Dsmartı cepten aramamı önerdi. Sinirlenip dükkandan kaçtım. Şampiyonlar ligi ve UEFa maçlarının onlarda olduğu için iki gün sonra mecburen yine aradım. SD paket istediğimi söyledim. Bir süre sonra teknik servis yeniden arayıp davet etti. Gittim,3-4 defa merkezi arayıp SD istediğim söyledim ama hala teknik serviste PVR gözükmeye devam etti. En son servisteki eleman abi SD olursa ben seni ararım dedi. 3 gün geçti hala aramadı. bugün TS'nin Liverpool maçı var. Kahvede izleyeceğim.

Bu arada servis kurulum yapaılacak olursa aktivasyon ücreti ve çanak bedeli de tahsil edecekmiş ki bana bunun bedava olacağı söylenmişti.

Yani bu adamlar tam soyguncu. Uzak durun kafanız rahat olsun derim. Ben 3 haftalık maceramın sonucunda sadece mazot, telefon ve yıpranma parası ile kurtardım. Siz bulaşmayın.

• cok sukur ,su forumda d smart simsarlarinin cirit attigi "memnunuz, yasasin d ssmart , digi yi iptal
    ettik rahata terfi ettik " klise mesajlarinin arasindan tarafsiz , tecrubeye dayali bir konu ilk defa okudum,
    demek ki sorunsuz sikayetsiz digital platform yokmus,anlasilmis oldu.
    bilgilendirme icin sagol arkadasim..
  • Yazdıklarının altına imza atarım. Eksiği var fazlası yok. Aman deyim uzak durun. Üstelik bunlar birde yalancı. İlk çıktıklarında birkere al ömür boyu ücretsiz izle diye bir yalan söylediler. Şimdi faturalı platforma döndüler kimsenin gıkı çıkmıyor. Ha önceden alanlar ücretsiz izliyor diyorsanız sadece gülerim. Adamlar devamlı yeni kanal kuruyor. Yeni kurulan kanalları eski üyeler izleyemiyor. Misal şimdi eurofutbol diye bir kanal kurdu bu üçkağatçılar. Grup maçlarına geçildiğinde maçları bu kanaldan yayınlayacaklar. Ve tüm üyeler bu maçları izlemek için paket üyelik almak zorunda kalacak. Tek ayak üstünde bin yalan söyleyen platform.
  • Bende d-smart hd aldım 459 tl ye 6 aylık hd izlemeli olandan şimdilik çok menmunum bi sıkıntım yok olursa buradan sizlerle paylaşırım,
  • arkadaşlar kimse simsarlık filan yapmıyor

şu anki digital platformlar içinde açık ara d smart önde
    tabiki olumsuz yönleri var

mesela lig tv yi digiturkten al veya lig maçlarını al
    kimse kalmaz digiturk de

ama d smartta direkt futbola dayalı bir sistem yok

mesela bugün şahane bir şekilde turkiye rusya basketbol maçını hd izledim mükemmeldi
  • Daha önce 2 defa digitürk üyeliğim vardı.Açtırırken hiç sorun yaşamadan hızla açılıyor. İptale gelince binbir sorun.Hele birkaç ay ücrette geçik.Tefeci faizini görürsün.Bedava dsmart reklamlarına kanmayarak üye olmadım.Yaşananları buradan okuyorum.Ne dsmart ne de digitürk'e asla üye olmayacağım.
  • Şu anda Makinamda veya DSMART üyeliğimde bir sorun yok. Gayet memnumum.
    Ancak memnun olmadığım konular var tabii ki.
    Takip ettiğim kadarıyla kanalları ayırarak yeni paket oluşturuyorlar. Digiturkte bu kadar paket varmı bilemiyorum.
    Ama DSMART bu konuda rekorlar kitabına girebilir. Yakında tüm kanalları tek tek paralı satacağından da eminim
  • DSMART para sayılmaz...işleri güçleri üçkağıt ... adam nerden dolandırılır iyi biliyolar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.