Şimdi Ara

D-Smart Almamak için bi kaç neden (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
8.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben dsmartın orjinal alıcısını kullanmıyorum onun yerine next 2000 cis super plus + modül süper bir ikili pvr kanal sıralaması yazılım desteği özgürlük vs. açısından ses sorunu hiç yaşamadım gayet kaliteli geldi en sinir olduğum şey arada discovery sciencede yüksek sesli corrttt diye bi ses geliyor arada ne oluyorsa şikayetçi olduğum yanları müşteri hizmetleri çok gevşek genellikle kaliteli hizmet veremiyorlar ama bazende pat diye sorununuzu çözüveriyorlar birde smart pakette çok az kanal var ve ek paketler çok fahiş fiyatlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 13 Şubat 2011; 16:19:55 >

• İlk mesajdaki yazıyı yazan adam külliyen sallamış ya ben ikinci yılıma girdim Aile+Sinema Pakedi üyeliğim var Sinema TV üyeliğinden gayet memnunum. Sinema Paketindeki filmler Yerel TV'lerde ancak yayınlanan kalitesiz filmlermiş külliyen yalan.www.sinematv.com.tr adresinde sinema tv kanallarında yayınlanan filmler var isteyen araştırır yanlış bilgi verip kimse kimseyi kandırmasın beyler.
  • Merhaba ben Digiturk'u 2,5 yıl kullandım. Büyük bölümünde de ligtv ve adult hariç bütün kanalları açıktı. O zamanlar (2010 yazına kadar) tüplü tv ile izledim, HD yayın izlemedim. 4-5 gündür de D Smart üyesiyim. Doğrusu ligtv izlemediğim için anlaşılan ben daha iyi bir karşılaştırma yapacağım. Ben şahsen Digiturk'ün pazarlama politikasından memnun değildim.

24 aylık taahhüt bitmeden önce gayet uygun fiyata izlerken ve bir de cihaz sahibi olmuşken, cihaz artık benim olmasına rağmen taahüt bitince birden çok fazla zamlandı, aynı kanalları yaklaşık %70 daha pahalı izlemeye başladım. Kapatma başvurusunda ise malum herkesin bildiği sıkıntılar. Benim canımı en çok sıkan konu kıst fatura kesmeyerek (ayın ilk günü olmasına rağmen) bir sonraki ayın başına kadar bekletmeleri ve bir ay daha uzatacaklar endişesi ile DT bayiine gidip kartı teslim edebilmek için cepten bilmem ne kadar bir süre görüşme yapmam gerekmesiydi. Bunun dışında DT yayınları dışındaki yayınları izleme şansının olmayışı ve merkezi uydu sistemi olsa da haricen bir uydu anteninin balkonumda durması da bende memnuniyetsizlik yaratıyordu. İyi yanları cihaz vs hiç sorunum olmadı. Hiç bozulmadı veya bana çare aratacak problem yaşatmadı. İçerik olarak da bir eksiklik hissetmedim.

Şimdi ise Smile kampanyasından HD alıcı ile Dsmart aile ve HD paket üyesiyim ve FullHD bir tv sahibiyim. HD kanalları geçersek içerik açısından DT ile bir fark göremiyorum. Alıcı benim olmayacak ve 24 ay taahhüt verdim. DT de verdiğim aktivasyon vs hiçbir ücret cebimden çıkmadı. Ancak Discovery NG den daha tercih ettiğim bir kanal. Sinema TV ler de DSmartın aracı olduğu bir yayın grubu anladığım kadarıyla ve içeriği bağımsız. Önceki mesajlarda gördüğüm adresten inceledim DT sinema kanallarından bir eksiği yok. Ben başarılı buluyorum. DT de cihaz benim iken verdiğim ücretin yarısına (Sinemalar 6 ay açık kalacakmış sonradan sanırım 10 lira civarında fazladan vererek kalıcı üye olabilirim.) sinema kanallarına üye olduğumda yaklaşık %70 ine eşdeğer artı HD kanallara sahip oldum. DT ile aynı ücreti verdiğimi varsayarsak 8 mb kadar sınırsın internetim (sinema kanal ve HD aboneliği dahil) smile ile 35 TL ye gelmiş olacak. DT aboneliğimde HD olmadığını tekrarlayayım. Bunun sebebi olarak her ne kadar lig tv abonesi olmasam da onun maliyetlerinin yansıtılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çok fazla kullanmış olmadığım için sadece rakamsal karşılaştırma yapmakla yetiniyorum. Bu kısa süreçte ise beni rahatsız eden herhangi bir sorun yaşamadığımı belirteyim. Öğleden sonra smile aboneliğim aktive olmuşken mesai günü olmasından dolayı benim ertelememle aynı gün akşam 19:00 da Dsmart çalışıyordu bile.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.