Bildirim
D Smart Almanya Cam Modül / SD HD Receiver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu tarz seyleri bana sorarsaniz turkiyeden almak daha mantikli olabilir, tabi turksat rahatca cekiyorsa bulundugunuz yerde ,
yurt disi oldugundan yayin haklari geregi cogu HD kanali izleyemeyebilirsiniz soyleyeyim...
tyrkiyeden almaninda riski servis destegi olmaz, yani bozulursa falan tr ye gondermeniz gerekebilir,
burada 2 yillik giris HD modul 240 tl civarina satiliyor, 199 tl vererek maxi HD 2 yil ekleyebilirsiniz , bunlari tr deki akrabalarinizs iyice arastirip aldirip kendinize kargo araciligiyla yada gidip gelenler varsa onlar araciligiyla getirtebilirsiniz diye dusunuyorum kolay gelsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgi icin tesekkür ederim.
benim suan ki uydu alicimda smart spor ve smart spor 2 sorunsuz cekiyor, ve diger kanallar penthouse vs.
futbol maclari icin bu iki kanal yeterli mi ? Cünkü eurofutbol kanali cekmiyor. Maclar Eurofutbol kanalinda mi Smart Spor kanalinda mi ? -
eurofutbol ısmı smart spor olarak degişti..
bence maxi paket cam modul al 12 ay 300tl smart 1-2 nbatv vs spor kanalları var ,
uydu cihazınıda ordan al garantı sıkıntısı olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 26 Eylül 2012; 10:22:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X