Şimdi Ara

D'Smart BLU Hizmeti (Tek Başlık) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
6
Favori
27.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni abone oldum bu durumla karşılaştım
     D'Smart BLU Hizmeti (Tek Başlık)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blu aboneliğim olduğu halde videolar siyah ekran sürekli bende 6 kere dsmarta bunu bildirdiğim halde sorun hala aynı
     D'Smart BLU Hizmeti (Tek Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 24 Şubat 2015; 18:31:52 >
  • Android cihazımdan BLU'ya bağlanıyorum ama "Google'a kayıtsız olan cihazlardan, Blu içeriğindeki yayınlar izlenememektedir" diye uyarı veriyor.. Google kayıtlı olmamak da neyin nesi ya.. Root filanda yok cihazda ama bu yayınlardan faydalanamıyorum...

Çözüm sağlayabilen var mı acaba??
  • Samsung Smart Tv'lere Blu uygulaması eklenmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverlight kurulu mu ?
  • evet kurulu bir kaç kez silip tekrar yükledim yine aynı
  • Arkadaşlar 3 hafta önce gelen güncellemeyle türk kanalları gitti sadece belgesel ve spor kanalları var ne iş anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Arkadaşlar 3 hafta önce gelen güncellemeyle türk kanalları gitti sadece belgesel ve spor kanalları var ne iş anlamadım.

Eğer uydu abonesi değilsen yayın hakları sebebiyle discovery grubu ve eurosport kanalını izleyemeyecekmişiz. Saçma sapan işler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android cihazlarda google'a kayıtsız cihaz gerekçesiyle izlenememe durumu nedeniyle hem btk'ya hem de şikayetvar'a şikayet gönderdim. Bu durumu yaşayanların şikayet sayfalarına şikayet göndermelerini tavsiye ediyorum. Ne kadar baskı o kadar iyi. Dsmart blu'da bu saçmalığın ortadan kaldırılarak özgürce kullanma hakkımızı sağlamalıyız diye düşünüyorum.
  • Blu Dsmartta yayınlanan filmler sansürsüzmü yayınlanıyor yoksa sinema kanallarındaki gibi sansürleniyormu lütfen cevap versin üye olanlar izleyenler
  • baya77 B kullanıcısına yanıt
    Tv de nasıl yayınlanıyorsa BLU'da da aynısı.

• beyler dsmartblu anasayfadaki ayda 9 tl ye kredikartı ile olan pakette aldım ama iptal edemiyorum yardım lütfen
  • bende bir blu abonesiyim ve hiç bir video açılmıyor 10 dan fazla bunu dsmarta bildirmeme rağmen hala aynı değişen bir şey yok videolar sürekli siyah ekran bu arada canlı yayınları masaüstü açmazken laptop açıyor bunu nasıl düzeltebilirim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 7 Mayıs 2015; 13:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

bende bir blu abonesiyim ve hiç bir video açılmıyor 10 dan fazla bunu dsmarta bildirmeme rağmen hala aynı değişen bir şey yok videolar sürekli siyah ekran bu arada canlı yayınları masaüstü açmazken laptop açıyor bunu nasıl düzeltebilirim ....

güncel
  • maç izlerken en yüksek çözünülüğe geçince ekranda hafif takılırmış gibi oluyor titreme gibi bişey sıkıntı pc den mi kaynaklı acaba yoksa genel bi sıkıntı mı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tronsmart tv box cihazıma kurdum uygulamayı...Üye oldum ama paket satın almadım...

Yazılım çalışıyor cihazda, sadece misal filmin üstüne tıkladığımda paket alın diyor...

Acaba satın alsam çalışır mı ? Şans işimi bu root olayı yoksa kesin izleyemez miyim?

Dediğm gibi sorunsuz üye oldum ve şimdilik bi uyarı gelmedi...

Bu root meselesi izle deyince mi çıkıyor ???

• 9 TL'ye bir aylık aldım ama bi cacık olmaz adam akıllı kanalların zaten uydu abonesi değilsen izlenemiyor
  • dsmart plus sinema-dizi paketi uyesiyim. eve sinirsiz internet aldigimda ethernetle baglanti sagladigimda gecmis dizi ve filmleri izleyebilirmiyim? beyaz show ,dada, guldur guldur gibi programlar bulunuyor mu?

• Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben neden bulamıyorum samsung apps'te. Kanal d diye program eklenmiş blu maalesef. Tv üretim yılı nedir. Malum samsung smar hub 2 yü çikardı acaba sürüm farkından dolayımı ben bulamıyorum.
    Saygılar
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    Benim televizyonum yeni modellerden. Şubatta aldım. Ama onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum. İlk aldığımda yoktu çünkü. Sonradan eklendi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.