Şimdi Ara

D'Smart BLU Hizmeti (Tek Başlık) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
6
Favori
27.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung Müşteri Hizmetlerine sorduydum sizin bildiriminizden sonra evet dedi sürüm farkında değişiklikler var dedi.
    O yüzden sordum sürümü nedir diye. Ben 2012 nin sonunda almıştım. gelişim kiti ile 2014 yapabilirim sanırım.
    İlginize teşekkür ederim.
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    Çok da önemli değil gerçi. Uygulama pek kullanışlı değil. Sadece filmler var. Ve film bazen orta yerinde kapanıveriyor. Tekrar açtığında da en baştan başlıyor. istediğin yere alamıyorsun dakika dakika sarman filan gerekiyor, o da her seferinde yükleyerek ilerlediği için ölüm gibi.

Aynı şekilde kendin kapatırsan da sonra devam edemiyorsun. 1-2 kere denedim sonra bıraktım.
  • Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt
    İlgine teşekkür ederim kardeşim.
    O zaman gerek yok gelişim kiti almaya.
  • Dsmart blu yu tvden izlemenin bir yolu yok mu ? Ucuz yollu android tv var mı çalıştıran ? Benim araştırdıklarım hep olumsuz çıktı? Sadece minix neo x8 var o da pahalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarkocaoglu S kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef minix te çalışmıyor.
    Kayıtsız cihaz hatası veriyor.
    x8-h modeli var rotsuz olmasına rağmen bu hatayı alıyorum.
    D smart minixle görüşün diyor ve işin içinden çıkıyor.
  • Arkadaşlar d smart blu aylık 9 tl ve hazırlık maçları ile şampiyonlar ligi izleniyor mu biraz inceledim smart hd var ama smart hd 2 yok bir sorun yaşarmıyım alırsam bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar ligi dsmartta değil artık onu izleyemezsin

• Smart tv uygulamasi suan icin sadece samsungdami var arkadaslar..
    Cep telefonundan seyrederken goruntuyu nasil aktarabilirim

• bende tabletee indirdim -nihayet benim tablet icin program yapmislar- ancak google kayitli cihaz olmadigi icin birsey izleyemedim. codegen speed modeli tabletimin... simdiye kadare en iyi program tivibu avea bence sonra digiturk diledigin yerde sonra digiturk play sonra turkcel tv plus en son dsmart blu cunku o kadar telefon tablet var daha birsey izleyemedim

• Selamlar arkadaşlar aylık üyelik 9tl paketine üye oldum ama hep siyah ekran sorunu var çözümünü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

Selamlar arkadaşlar aylık üyelik 9tl paketine üye oldum ama hep siyah ekran sorunu var çözümünü bilen var mı ?

biraz bekle hocam bende de aynıs oldu sonra acılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

Selamlar arkadaşlar aylık üyelik 9tl paketine üye oldum ama hep siyah ekran sorunu var çözümünü bilen var mı ?

biraz bekle hocam bende de aynıs oldu sonra acılıyor

hocam maçı izleyemedim ki :/
  • d smart blue ıle ılglı bı kac sorum var ?dayımda d smart full veya paket mevcut ben hazırlık maclarını ızlemek ısıtyorum dsmart blue nasıl uye olabılırım hangı bılgılerı almam gerek ondan
  • Valla yorumları okuduktan sonra soğudum biraz. Hazırlık maçları ve şampiyonlar ligi ön eleme maçları için almak istiyordum ama yayın sorunu var herhalde. Maçları internetten sorunsuzca izleyen arkadaş var mı ?
  • Şu anda 9tl blu paketi üyeliği geçiçi olarak satın almaya kapatmışlar alamıyorum.
  • 9 lirasını çöpe atmak isteyen varsa diye bunu koyayım buraya görsün.

D'Smart BLU Hizmeti (Tek Başlık)

16 mbit internetim var ve hiç bir sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level Up -- 18 Temmuz 2015; 21:53:36 >
  • yeni üyelik kabul etmiyor. sanırım aşırı bir yüklenme var hazırlık maçları nedeni ile.
  • Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bir süredir teknik bir arıza nedeni ile üye kabul etmediklerini, daha sonra tekrar denememi söylediler. Sanırım maç sezonu nedeni ile üyelik kabul etmiyorlar maçlar bitince teknik arıza da biter:)
  • Nyse ki forumdan bir arkadaştan üyelik buldum. Samsung tv uygulamasından giriş yaptım. Umarım maç izlerken sorun çıkarmaz. eski maçları açtım fena değil görüntü webe göre ama canlı yayın umarım iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bir süredir teknik bir arıza nedeni ile üye kabul etmediklerini, daha sonra tekrar denememi söylediler. Sanırım maç sezonu nedeni ile üyelik kabul etmiyorlar maçlar bitince teknik arıza da biter:)

Az önce çağrı merkezini aradım tam 10 dakika beklememe rağmen yoğunluktan sıra bana gelmedi, ve akşama Fenerbahçe'nin maçını gene izleyemeyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.