Şimdi Ara

D'Smart BLU Hizmeti (Tek Başlık) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
6
Favori
27.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bir süredir teknik bir arıza nedeni ile üye kabul etmediklerini, daha sonra tekrar denememi söylediler. Sanırım maç sezonu nedeni ile üyelik kabul etmiyorlar maçlar bitince teknik arıza da biter:)

Az önce çağrı merkezini aradım tam 10 dakika beklememe rağmen yoğunluktan sıra bana gelmedi, ve akşama Fenerbahçe'nin maçını gene izleyemeyeceğim

Hocam teknik aksaklık hikaye Kasıtlı satmıyorlar. Ben forumdan bir arkadaştan satın aldım. Çek satış bölümünden belki Tek maç kiralayanilirsin 3-5 tl ye . Bir ilan aç bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bir süredir teknik bir arıza nedeni ile üye kabul etmediklerini, daha sonra tekrar denememi söylediler. Sanırım maç sezonu nedeni ile üyelik kabul etmiyorlar maçlar bitince teknik arıza da biter:)

Az önce çağrı merkezini aradım tam 10 dakika beklememe rağmen yoğunluktan sıra bana gelmedi, ve akşama Fenerbahçe'nin maçını gene izleyemeyeceğim

Hocam teknik aksaklık hikaye Kasıtlı satmıyorlar. Ben forumdan bir arkadaştan satın aldım. Çek satış bölümünden belki Tek maç kiralayanilirsin 3-5 tl ye . Bir ilan aç bence

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim

• Arkadaşlar acil dsmart blu kampanya kodu lazım. Ücreti karşılığında verebilecek olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

bende bir blu abonesiyim ve hiç bir video açılmıyor 10 dan fazla bunu dsmarta bildirmeme rağmen hala aynı değişen bir şey yok videolar sürekli siyah ekran bu arada canlı yayınları masaüstü açmazken laptop açıyor bunu nasıl düzeltebilirim ....

güncel

Hocam seninle aynı sorunu bende yaşadım. Ne yaptıysam siyah ekran sorunu düzelmedi.Sonra bilgisayara format attım bir açtım düzeldi.2 gün sonra gene izlemeye çalıştığımda aynı sorun tekrar oldu.

Şimdi ise bazen direk geliyor yayın bazen ise karanlık. Keyfi yerinde olursa açıyor yani
  • [Mb] kullanıcısına yanıt
    herhalde 10 defa dsmarta mesaj atmışımdır bu sorun için verdikleri yanıtlar hizmette herhangi bir sorun olmadığını söyleyip tarayıcıyı sıfırlamamı silverlight güncellemeyi vb önerilerde bulundular yaptım sonuç alamadım , sırf bu yüzdende format atmaya yanaşmadım bende laptobumda deneyeyim dedim 2 yıldır hiç formatlanmamış vista yüklü olan laptoptan bunu hiç beklemezken hiçbir sorun olmadan tüm videoların açtı böylece kurtuldum
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Bende bugün maçı izleyebildim. Tabi ki son dk açıldı yayın maç başlamadan
  • Arkadaşlar rica etsem belgesel kanallarından bir ekran görüntüsü eklermisiniz ?
    Kaliteyi merak ediyorum
    Ve promosyon kodu bulmak münkün mü ?
  • Ben bugün ilk defa kullandım. Samsung dsmart blu uygulamasından canlı fb maçını izledim. hiç kesinti olmadı. oldukça memnun kaldım. Ama sanırım pc den izlerken sorun yaşamak çok daha olası görünüyor.
  • Üyelikleri öneleme maçlarında kutu satışı yapmak için açmıyorlar açacaklarını sanmıyorum bende forumdan bir arkadaştan aldım dün ilk maçımı izledim yayın kalitesinden oldukça memnun kaldım 8mbit internetimle HD kalitede yayın aldım diyebilirim donma takılma açılmama vs sorunlarla karşılaşmadım microsoft silverlight uygulamasını düzgünce kurun ve gelen uyarılara evet deyin bende bir sorun olmadı sizde de olmaz ayrıca ben internet explorer ile chrome göre daha iyi performans aldım sizde deneyebilirsiniz..
  • Arkadaslar blu almak istiyorum ama kod istiyor yardimci olabilecek var mi?

• Kod satabilecek arkadaş varsa pmden ulaşırsa sevinirim..

• arkadaşlar kod satan bir arkadaş varsa pmden ulaşabilir
  • Kod satabilecek arkadaş varsa pmden ulaşırsa sevinirim..
  • Beyler bu kodu kime veriyor bu adamlar kuzenlerim falan dsmart kutulu kullaniyorlar.Onlara verirler mi onlardan edinmeye calisayim bari??

• Dsmart i olanlara. Bende vardi eskiden blu uyeligimde vardi. Ama iptal ettirdim. Fb maci icin blusu olan varsa mac icin kiralayabilirim hesabinizi.

Dsmart uyelik icin kodu olanlarda pm atarsa almak istiyorum.

• Kod satabilecek arkadaş varsa pmden ulaşırsa sevinirim
  • kod satmak isteyen ya da varolan üyeliğini beşiktaş maçı için verebilecek olan varsa mesaj atsın

şu an yeni üyelik alımı yapmıyormuş o yüzde n
  • Kampanya kodu satabilecek olan pm yolu ile bana ulaşabilir.
    Anında paypal ile yollayabilirim...
  • Eski modüllü üyeyim. Bu kodu nasıl alabiliriz?

• Kod alacak menu yok sitede arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.