Şimdi Ara

d smart CAM modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D smart cı+ modülüm vardı . full paket geçen yıl almıştım . taahhütü bitiyor 1 yıllık idi . var mıdır böyle satan güvenilir satıcı veya siteler ? Taahhüt bittiğinde devam edebileceğimiz bir yeni modül vs . Yardımcı olursanız sevinirim

• IZLE yazıp 2850ye mesaj atın. Size dönerler. 15 - 17 arasında teklif gelirse kabul edin. Önce fiyat yüksek verirler, kabul etmeyin. Biraz sabırdan sonra ararlar sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız o şekilde dsmarttan alıyoruz galiba .benim aldıgım bu modül gittigidiyor gibi bir sitedendi . 2 yıllık taahhütlü idi yani 2 yıl aktifti . bu tarz modüller daha ucuz oluyor diye düşünüyorum ama satan güvenilir bir yer bulamadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlsun

yanlız o şekilde dsmarttan alıyoruz galiba .benim aldıgım bu modül gittigidiyor gibi bir sitedendi . 2 yıllık taahhütlü idi yani 2 yıl aktifti . bu tarz modüller daha ucuz oluyor diye düşünüyorum ama satan güvenilir bir yer bulamadım henüz

Pek kalmadı ondan. Hepsiburada da var ama full değil. Ayrıca 1 yıl. Eski üye olduğunuz için dediğim şekilde en ucuz alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi deneyelim bakalım . bir arkadaşımın evindede aynı şekilde dsmart var . onada arayıp önce 49 sonra 25 lira teklif ettiler kabul etmedi . ama onun decoder var. ben direk modül üzerinden kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smart modül aktivasyonu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.