Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
124.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/uydu_receiver/819/110240368/digimaster_pvr_5000_hd__dsmart_modul_uydu_alici
    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/canak_anten/820/110240361/dsmart_cam_modulu12_aylik_eglence_paketi

bu ikisini düşün. Teknosaları ara yakınındaki varsa git al. fiyatlar iyi.

evet teknosa fiyatı iyiymiş sanırım bunu alıcam

neta 6400 hd almaktan vazgeçiyorum o halde.hem sihirli kumandayı daha çok kullanırım bu sayede 2 kumanda olsun istemiyorum.netanın kasa ve kumandanın tasarımı berbat

dsmart sitesinde 1 senelik taahhütlü fiyat yaklaşık 400 tl bu modül artı 1 sene eğlence paketi 160 nasıl oluyor benden bir sene sonra 400 tl mi isteyecekler

bide bu verdikleri paket hd kanallarıda kapsıyor değil mi?

merak ettiğim birdiğer konuda modülle ilgili acaba bu modülle teledünya izleyebilirmiyiz yoksa sadece dsmart içinmi yapılmış.yada technisat conax hd kart alsam ve sadece dsmart üyesi olsam aynı şeyi yapabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 26 Mayıs 2012; 17:16:45 >

• tnde dahili uydu alıcısı + modül girişi var mı CI bu sadece d*smart içindir.

Dediğin sonax kart farklı bir modüldür.
  • dvb-t desteği var pcmcia kart girişine sahip

tv modeli LG 50PM6700
  • o tv ye sanırım d-smart modül olmuyor tam bilmiyorum yeni nesil uydu alıcılı tvleri.
  • quote:

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/uydu_receiver/819/110240368/digimaster_pvr_5000_hd__dsmart_modul_uydu_alici
    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/canak_anten/820/110240361/dsmart_cam_modulu12_aylik_eglence_paketi

Hocam bu 2liyi almak istiyorum bende.Uydu alıcısı nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: simelo

quote:

Hocam bu 2liyi almak istiyorum bende.Uydu alıcısı nasıldır ?

bende bilmiyorum goldmasterınmış. ama fiyat ucuzladı. geçen 300 lira idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 26 Mayıs 2012; 21:38:57 >

• Teknosanın sattığı o modüller sadece İstanbul'da kalmış. Galiba yeni kampanya yapılacak. Piyasada fazla modül kalmadı.
  • Bu modül içinde çanak, uydu alıcı gerekiyormu yoksa teledünyada ki conax gibi tak-çalıştırmı? (Televizyonda CI girişi mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalican -- 27 Mayıs 2012; 22:43:08 >
  • Teknosa'nın sattıgı modülleri topluca geldigi gibi birine vermisler, kadıköy'de var dediler telefon actım topluca yolladık dediler kim aldıysa bu kadar modülü
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

Bu modül içinde çanak, uydu alıcı gerekiyormu yoksa teledünyada ki conax gibi tak-çalıştırmı? (Televizyonda CI girişi mevcut)

çanak her halukarda şart. Televizyonun dahiliuydualıcısıvemodül desteği varsa ona takıp izleyebilirsin. Yoksa uydu alıcı (modül takılabilen) da lazım. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Yanlız HD olmayan kanalların bant genişliği nedeniyle kaliteleri düşük.
  • teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bende geçen sene Atlanta hd recevier aldım.199 tl yede aile+hd paket müdüllü d-smart aldım.10 gün sonra üyeliğim bitmek üzere.
    Aynı şartlarda üyeliğime devam etmek istiyorum.Aile paketinin ismi eğlence olmuş sanırım.eğlence+hd paket alacağım artık.Üyelik işlemi için
    d-smarttan beni aramalarını mı beklemeliyim yoksa bir d-smart bayisine gidip 1 yıllık ücreti verip üyeliğimi yeniletmeliyim.D-smart a mesaj attım
    dönmediler bile daha...bir de eğlence + hd paket kaç tl acaba.
    yada hiçbiriyle uğraşmayıp üyeliğim bittiğinde int.üzerinden satılan 220 tltye yeni müdüllü üyelik mi alsam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 28 Mayıs 2012; 21:15:50 >
  • Ne karışık birşeymiş şu modül DIGIMASTER PVR 5000 HD + DSMART MODÜL UYDU ALICI aklıma yattı fakat Tv de HD uydu alıcısı olacaği için bende şu aşamada hiçbirş bilgim olmadan araşıtrıyorum ancak..
  • Slm arkadaşlar Burda tecrübesi cok arkadasım var gördügüm kadarıyla ben 1 ay önce SONY 55HX825 Tv aldım ve üzerince DVB-S2 Uydu alıcısı var su an ordan atv trt1 trthd hd olarak izleyebiliyorum. Sorum Su D-SMART Cam modül alsam kanalları acar mı sorun yasarmıyım. Sony servisle görüstüm bilgileri yok elimde cam mod olmadıgından deneme yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum...
  • Modul aldım tv nin uydu alıcısına girdim hd görüntü harika oldu full paket.. tavsiye ederim düsünen varsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStBr

Modul aldım tv nin uydu alıcısına girdim hd görüntü harika oldu full paket.. tavsiye ederim düsünen varsa..

full paketi ne kadara aldınız?
  • Arkadaşlar bende Next 9000 CI modeli var.
    D-Smart kanallarının hepsini değilde misal Discovery Channel kanalının bulunduğu en ucuz paketi almak istiyorum.Acaba böyle birşey mümkün mü?
  • risk aldım ama sonuç iyi oldu.. en azından 1 hafta içinde herhangi bir olumsuzlukda iade hakka sahipmişiz bu cok güzel bir secenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoStBr -- 1 Haziran 2012; 17:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu

quote:

Modul aldım tv nin uydu alıcısına girdim hd görüntü harika oldu full paket.. tavsiye ederim düsünen varsa..

2 yıl 735 tl. full paket
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu

quote:

2 yıl 735 tl. full paket

bende samsung 40 d 6500 var.
    cam modül.full paket.
    Görüntü konusunda sizinle aynı fikirde değilim.
    Babamlarda 46 d 5500 var ve teledünya hd var.Onlardaki görüntü çok daha ii.

Yanlış anlamayın size muhalef olsun diye söylemiyorum.Bu benim kendi düşüncem.

Ben de cam modülü ilk aldığımda görüntünün çok ii olacağını düşünmüştüm ama acıkçası aradığımı bulamadım.
    İlerde belki ii bir hd reciever alırım.

bazı yerlerde dahili receiverla cam mödül kullanan arkadaşlarında benimle hemfikir olduğunu gördüm.
    Onun için dahili receiverla cam modülü kullanmak isteyen arkadaşlar çok fazla bir şey beklemessinler.

bu arada dediğim gibi benim televizyon 40 d 6500.Belki başka model ve televizyonların dahili receiverların görüntü performansı çok daha ii olabilir.

Ayrıca birde şöyle bir durum var.Görüntü zevk meseli.Bazı kullanıcar evet çok ii görüntüsü var diyebilir.
    Bazılarıda yok ya, o kadar ii değil değil ve hatta görüntünün vasat diyenlere bile rastladım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.