Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
124.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

Orijinalden alıntı: the-music

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoStBr

quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu

quote:

Modul aldım tv nin uydu alıcısına girdim hd görüntü harika oldu full paket.. tavsiye ederim düsünen varsa..

full paketi ne kadara aldınız?

2 yıl 735 tl. full paket

bende samsung 40 d 6500 var.
    cam modül.full paket.
    Görüntü konusunda sizinle aynı fikirde değilim.
    Babamlarda 46 d 5500 var ve teledünya hd var.Onlardaki görüntü çok daha ii.

Yanlış anlamayın size muhalef olsun diye söylemiyorum.Bu benim kendi düşüncem.

Ben de cam modülü ilk aldığımda görüntünün çok ii olacağını düşünmüştüm ama acıkçası aradığımı bulamadım.
    İlerde belki ii bir hd reciever alırım.

bazı yerlerde dahili receiverla cam mödül kullanan arkadaşlarında benimle hemfikir olduğunu gördüm.
    Onun için dahili receiverla cam modülü kullanmak isteyen arkadaşlar çok fazla bir şey beklemessinler.

bu arada dediğim gibi benim televizyon 40 d 6500.Belki başka model ve televizyonların dahili receiverların görüntü performansı çok daha ii olabilir.

Ayrıca birde şöyle bir durum var.Görüntü zevk meseli.Bazı kullanıcar evet çok ii görüntüsü var diyebilir.
    Bazılarıda yok ya, o kadar ii değil değil ve hatta görüntünün vasat diyenlere bile rastladım.

D-Smart görüntüsü kötüdür zaten. Bir de LCD veya LED için daha da kötüdür. Plazmada kullanıyorum ben HD kanallar da sıkıntı yok ama SD'ler iyi değil. LED veya LCD kullansam daha kötü olurdu.

Bu arada 2 gün önce Digitürk MoviemaxSpeed ve Nat Geo. şifresiz yayındaydı akılları sıra reklam yaptılar herhalde; Nat. Geo sd olmasına rağmen gerçekten güzeldi ama Moviemax Speed aynı d-smart SD kanalları gibiydi...

hocam selamlar;

Sende d smart görüntü kalitesi/ kalitesizliği konusunda benimle aynı fikirdeymişsin:))

hocam peki bu olay dahili receiverla mı alakalı?

yani hd ve sd görüntüsü performansı ii bir receiverla d smart cam mödülü kullansak yine de görüntü kalitesi dahili receiver gibi mi olur yoksa gereçektende bizi tatmin eder mi?

Görünütü kalitesi yayın tv reciver v.s ile ilgilidir eger kullandıgın recivere kaliteli ise kesinlikle fark ediyor özellikle SD kanallarda Ben Lg LW5500 tv ve Gigablue 800 SE reciver ile dsamart modül kullanıyorum cihazın hem Sd kalitesinden hemde Hd kalitesinden son derece memunum

gigablue nın genelde görüntü konusunda herkes ii dior.
    Ben bir uyducuya gigablue gördüm.hatta televizyonda samsung du. ama samsungun hangi modelidi bilmiordum.

Fakata açıkçası yine beni gigablue nun görüntüsü tatmin etmedi.

bir daha fırsatım olursa gigablue biraz daha incelerim.

hocam bide gigablue bisskey çözüyor mu?

ntv spor falan maçlarda sorun oluyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu

quote:

Modul aldım tv nin uydu alıcısına girdim hd görüntü harika oldu full paket.. tavsiye ederim düsünen varsa..

full paketi ne kadara aldınız?

2 yıl 735 tl. full paket

bende samsung 40 d 6500 var.
    cam modül.full paket.
    Görüntü konusunda sizinle aynı fikirde değilim.
    Babamlarda 46 d 5500 var ve teledünya hd var.Onlardaki görüntü çok daha ii.

Yanlış anlamayın size muhalef olsun diye söylemiyorum.Bu benim kendi düşüncem.

Ben de cam modülü ilk aldığımda görüntünün çok ii olacağını düşünmüştüm ama acıkçası aradığımı bulamadım.
    İlerde belki ii bir hd reciever alırım.

bazı yerlerde dahili receiverla cam mödül kullanan arkadaşlarında benimle hemfikir olduğunu gördüm.
    Onun için dahili receiverla cam modülü kullanmak isteyen arkadaşlar çok fazla bir şey beklemessinler.

bu arada dediğim gibi benim televizyon 40 d 6500.Belki başka model ve televizyonların dahili receiverların görüntü performansı çok daha ii olabilir.

Ayrıca birde şöyle bir durum var.Görüntü zevk meseli.Bazı kullanıcar evet çok ii görüntüsü var diyebilir.
    Bazılarıda yok ya, o kadar ii değil değil ve hatta görüntünün vasat diyenlere bile rastladım.

D-Smart görüntüsü kötüdür zaten. Bir de LCD veya LED için daha da kötüdür. Plazmada kullanıyorum ben HD kanallar da sıkıntı yok ama SD'ler iyi değil. LED veya LCD kullansam daha kötü olurdu.

Bu arada 2 gün önce Digitürk MoviemaxSpeed ve Nat Geo. şifresiz yayındaydı akılları sıra reklam yaptılar herhalde; Nat. Geo sd olmasına rağmen gerçekten güzeldi ama Moviemax Speed aynı d-smart SD kanalları gibiydi...

hocam selamlar;

Sende d smart görüntü kalitesi/ kalitesizliği konusunda benimle aynı fikirdeymişsin:))

hocam peki bu olay dahili receiverla mı alakalı?

yani hd ve sd görüntüsü performansı ii bir receiverla d smart cam mödülü kullansak yine de görüntü kalitesi dahili receiver gibi mi olur yoksa gereçektende bizi tatmin eder mi?

Görünütü kalitesi yayın tv reciver v.s ile ilgilidir eger kullandıgın recivere kaliteli ise kesinlikle fark ediyor özellikle SD kanallarda Ben Lg LW5500 tv ve Gigablue 800 SE reciver ile dsamart modül kullanıyorum cihazın hem Sd kalitesinden hemde Hd kalitesinden son derece memunum

gigablue nın genelde görüntü konusunda herkes ii dior.
    Ben bir uyducuya gigablue gördüm.hatta televizyonda samsung du. ama samsungun hangi modelidi bilmiordum.

Fakata açıkçası yine beni gigablue nun görüntüsü tatmin etmedi.

bir daha fırsatım olursa gigablue biraz daha incelerim.

hocam bide gigablue bisskey çözüyor mu?

ntv spor falan maçlarda sorun oluyor mu?

gigablue 800Se enigma 2 abanlı linux bir cihazdır gerekli pluginleri yükleyip ayarlarını yaparsan bis keyleri rahatlıkla çözüyor bir sorun yok görüntü kalitesine gelince ben daha önce dm 500s kullanıyordum bana göre onun sd kalitesi ile arasında pek bir fark yok şu an cihaza farklı yazılım grupları yeni yeni destek vermeye başladı bu yazılımlar arasında malesef görüntü farkı var onların birinede denk gelmiş olabilirsin veya cihazın görüntü kalitesi seni tatmin etmemiş de olabilir

• gigablue yu araştırdım biraz.gigablue hakkında baya bir polomik var:)
    fakat görüntü kalitesi konusunda evet büyük bir çoğunluk memnun.

fakat açık söylemek gerekirse evet beni görüntü konusunda çokta tatmin etmedi.

tatmim etmediğini söylemek istemedim çünkü polomik oluşturup asıl konu başlığından konuyu uzuklaştırmak istemedim.

ama açık sözlülüğün için teşekkür ederim.

bende aynı zamanda dreambox 500 s aldım biss key için ayını zamanda birazda dreamboxı merak ettiğim için:)

dm 500 s hakkında sorum olunca sorarım sana:)
  • atlanta hd recevier ile d-smart modül bende sorunsuzca çalışmakta.Tavsiye ederim
  • bir arkadaşım dsmart modul ve kart almisti 1 sene kullandı suresi bitti şimdi digitürke gecti kart ve modulu boşta bir işe yaramıyor kullanmıyorum dedi istersen sen al aboneligi devam ettir seyret dedi ben bu modul ve kartı alsam maxi paketi kac liraya seyredebilirim aylık mı odeme yapmam gerekiyor 1 sene maxi paket yuklettirebilir miyim dsmat shoplardan ve 1 yıl maxi paket ne kadar dsmart moduller icin ? teşekkürler. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

bir arkadaşım dsmart modul ve kart almisti 1 sene kullandı suresi bitti şimdi digitürke gecti kart ve modulu boşta bir işe yaramıyor kullanmıyorum dedi istersen sen al aboneligi devam ettir seyret dedi ben bu modul ve kartı alsam maxi paketi kac liraya seyredebilirim aylık mı odeme yapmam gerekiyor 1 sene maxi paket yuklettirebilir miyim dsmat shoplardan ve 1 yıl maxi paket ne kadar dsmart moduller icin ? teşekkürler. saygılar.

+1...multivision da 277 idi en son 1 senelik...başka fiyat verebilecek varsa ben de merak ediyorum...
  • Bu cam modül HD izleniyor mu? Pek bilmiyorum. +avantajları nedir? Maxi paket izlenir mi? Nerelerden uygun alınabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • quote:

bir arkadaşım dsmart modul ve kart almisti 1 sene kullandı suresi bitti şimdi digitürke gecti kart ve modulu boşta bir işe yaramıyor kullanmıyorum dedi istersen sen al aboneligi devam ettir seyret dedi ben bu modul ve kartı alsam maxi paketi kac liraya seyredebilirim aylık mı odeme yapmam gerekiyor 1 sene maxi paket yuklettirebilir miyim dsmat shoplardan ve 1 yıl maxi paket ne kadar dsmart moduller icin ? teşekkürler. saygılar.

Arkadaşım eğer uydu alıcın modül kullanımını destekliyorsa modülü arkadaşından alıp d smarta üye olursun ve sana smart kartı gönderirler.Kartı modüle takınca izlemeye başlarsın.Ben şuan için 18.90 TL ye full paket izliyorum tahattüt de yok istediğim zaman iptal ettirme imkanım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarbaro

quote:

Arkadaşım eğer uydu alıcın modül kullanımını destekliyorsa modülü arkadaşından alıp d smarta üye olursun ve sana smart kartı gönderirler.Kartı modüle takınca izlemeye başlarsın.Ben şuan için 18.90 TL ye full paket izliyorum tahattüt de yok istediğim zaman iptal ettirme imkanım var.

biraz önce ds müsteri hizmetleri ile görüstüm. mevcut modullu eylence paketimin bitmesine 4 ay kadar var, maxi pakete geçmek istiyorum dedim. bana yıllık 403 TL ödemelisiniz dediler. paketi yükseltmek icin 273 TL istediler. daha uygun bir yolu yokmudur dedim, "size tanımlanan fiyat bu" dediler. aklım almıyor.. siz kiminle görüştünüz nasıl bu fiyatı alabildiniz?

• şu anda modül üyeliği bitip yada bitmek üzere olup modül üyeliği yenileyen bir arkadaşımız varsa eğer fiyatta ne kadara anlaştılar yazabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

şu anda modül üyeliği bitip yada bitmek üzere olup modül üyeliği yenileyen bir arkadaşımız varsa eğer fiyatta ne kadara anlaştılar yazabilirmi?

Hatta modül üyeliğine yeni girecekler için atlanta hd ile kullanacağım modül hd maxi üyeliği en ucuz nerede?
  • Yaklaşık 10 gün önce lg 660s televizyon aldım yayın olarakda dsmartın full paketini kullanıyorum cihazıyla beraber ancak televizyonun kendi uydusu hd olduğu için ona dönüş yaptım ama bu seferde dsmartı izleyemiyorum.Dsmart modülümde yok almak için gittiğimde sadece modülü veremiyceklerini kartla beraber satın almam gerektiğini ve 219 lira olduğunu söylediler.Artı sadece modül bulsam dahi kartımın uydu cihazımla bağdaştırıldığı için modülde kullanamayacağımı söylediler.Ne derece doğru bilmiyorum?

Sadece boş modül bulsam kartla beraber çalıştırma imkanım nedir?
    Ve asıl sorun boş ikinci el bir dsmart modülünü büyük paralar vermeden bulabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pique

Yaklaşık 10 gün önce lg 660s televizyon aldım yayın olarakda dsmartın full paketini kullanıyorum cihazıyla beraber ancak televizyonun kendi uydusu hd olduğu için ona dönüş yaptım ama bu seferde dsmartı izleyemiyorum.Dsmart modülümde yok almak için gittiğimde sadece modülü veremiyceklerini kartla beraber satın almam gerektiğini ve 219 lira olduğunu söylediler.Artı sadece modül bulsam dahi kartımın uydu cihazımla bağdaştırıldığı için modülde kullanamayacağımı söylediler.Ne derece doğru bilmiyorum?

Ve asıl sorun boş ikinci el bir dsmart modülünü büyük paralar vermeden bulabilirmiyim?

dsmart'da cihaz ve kart -modül ve kart birbirine eşleştirilmiş olarak çalışır, sadece boş modül bulsanız dahi elinizdeki kart modülde çalışmaz ve bloke olur.

İkinci el kartı ile modül satanlar var 80 tl civarı sonuçda yine paket almanız gerekecek.

teknosa da satılan D-SMART CAM MODÜLÜ+12 AYLIK EĞLENCE PAKETİ hd dahil olması lazım. http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/canak_anten/820/110240361/dsmart_cam_modulu12_aylik_eglence_paketi

Yada dsmart hd'ye geçiş yapabilirsiniz yalnız biraz pahalıya gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: wall

quote:

Orijinalden alıntı: Pique

Yaklaşık 10 gün önce lg 660s televizyon aldım yayın olarakda dsmartın full paketini kullanıyorum cihazıyla beraber ancak televizyonun kendi uydusu hd olduğu için ona dönüş yaptım ama bu seferde dsmartı izleyemiyorum.Dsmart modülümde yok almak için gittiğimde sadece modülü veremiyceklerini kartla beraber satın almam gerektiğini ve 219 lira olduğunu söylediler.Artı sadece modül bulsam dahi kartımın uydu cihazımla bağdaştırıldığı için modülde kullanamayacağımı söylediler.Ne derece doğru bilmiyorum?

dsmart'da cihaz ve kart -modül ve kart birbirine eşleştirilmiş olarak çalışır, sadece boş modül bulsanız dahi elinizdeki kart modülde çalışmaz ve bloke olur.

İkinci el kartı ile modül satanlar var 80 tl civarı sonuçda yine paket almanız gerekecek.

teknosa da satılan D-SMART CAM MODÜLÜ+12 AYLIK EĞLENCE PAKETİ hd dahil olması lazım. http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/canak_anten/820/110240361/dsmart_cam_modulu12_aylik_eglence_paketi

Yada dsmart hd'ye geçiş yapabilirsiniz yalnız biraz pahalıya gelir

Yeni bir paket alma taraftarı değilim olanla yetinmek istiyorum sadece
    Peki uydudan gelen anten kablosunu çoklayarak hem dsmarta hem tvnin uydu alıcısına takabilirmiyim?
    Dönüşümlü kullanabilrmiyim?

• Merhaba arkadaşlar,
    sayfayı baya okudum bilgili arkadaşlar olduğu için sorumu buraya yazmak istedim.

LG 47LM660s tv kullanıyorum. Dsmart cam modulü kullanıyorum. binada merkezi sistem uydu var. Hd kanallarda sıkıntı çekiyordum.. özellikle Kanal D ve starda servis geldi ve evin içindeki kabloyu değiştirdi. gün içinde onlar evdeyken çalışıyordu fakat akşam tekrar çalışmamaya başladı. bende sinyal yükseltici aldım. şu anda kanald hd açıyor fakat önce euro smart hd yi açarsam :D:D... ve fox crime Hd tamamen gitti hiç bir çekilde açılmıyor. sinyal yok diyor bazen şifreli program diyor. bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı??
    sorun TV demi yoksa dsmart tamı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim..
  • Ben bu modül den sipariş verdim. Yalnız bende çanakyok apartmanda merkezi dsmart canagi var. Kurulum için nr yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Ben bu modül den sipariş verdim. Yalnız bende çanakyok apartmanda merkezi dsmart canagi var. Kurulum için nr yapmam lazım?

Nerden siparis verdin kardes??? Hangi paket var icinde? Kaca???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavye_414 -- 22 Ağustos 2012; 1:27:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bu modül den sipariş verdim. Yalnız bende çanak yok apartmanda merkezi dsmart canagi var. Kurulum için nr yapmam lazım?

slm

hayırlı olsun
    2 uydulu merkezı sıstemse masraf yapmana gerek yok
    dırek modul gırıslı cıhazına takıp ızlıyorsunuz

http://www.sanalpazar.com/Dsmart-Hd-Modul-+-Maxi-Paket-Dukkan-Uyesi-Ol__isp4226175
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Ben bu modül den sipariş verdim. Yalnız bende çanak yok apartmanda merkezi dsmart canagi var. Kurulum için nr yapmam lazım?

slm

hayırlı olsun
    2 uydulu merkezı sıstemse masraf yapmana gerek yok
    dırek modul gırıslı cıhazına takıp ızlıyorsunuz

http://www.sanalpazar.com/Dsmart-Hd-Modul-+-Maxi-Paket-Dukkan-Uyesi-Ol__isp4226175

Hocam modülü sizden almıştım. Bugün kurulum yapıldı. Size sanalpazardan aktivasyon için olan bilgileri yazmıştım. Galiba daha aktive edilmedi. Modül ile kart uyumsuz diye uyarıyor beni. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.