Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar modül satın alınca paketin süresi bitince modül alan kişi de kalıyor diye bir çok kişi yazmış.

Ancak d-smart sözleşmesinde 3.1.2 madde dikkatimi çekti. şöyle diyor.

3.1.2.D-SMART hizmetlerine erişim imkanı sağlamak amacıyla, abonelik süresince D-SMART tarafından
    ABONE’ye sağlanacak dijital uydu alıcısı / CAM Modülü / Smart Kart / modem ve benzeri donanımın
    mülkiyeti D-SMART’a aittir. ABONE, söz konusu donanımın çalışır vaziyette muhafazasını teminen,
    kullanım süresi boyunca azami özen ve dikkati göstermekle yükümlüdür.

Madem modül alan kişi de kalacak bu madde nedir ?

bu sözleşmeyi imzalayan modül kullanıcısı var mı acaba ?

sözleşmenin de linkini vereyim bi bakın isterseniz..
    http://www.dsmart.com.tr/belgeler/sozlesme.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 23 Ağustos 2012; 4:57:53 >

• Bu aktivasyon işini nasıl yapacağız? Kendimiz yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet halledebilirsin... müşteri hizmetlerini ara sana modül ve kart numaraları alıp yayını açacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

Arkadaşlar modül satın alınca paketin süresi bitince modül alan kişi de kalıyor diye bir çok kişi yazmış.

3.1.2.D-SMART hizmetlerine erişim imkanı sağlamak amacıyla, abonelik süresince D-SMART tarafından
    ABONE’ye sağlanacak dijital uydu alıcısı / CAM Modülü / Smart Kart / modem ve benzeri donanımın
    mülkiyeti D-SMART’a aittir. ABONE, söz konusu donanımın çalışır vaziyette muhafazasını teminen,

arkadaşım biz bu modülleri satın alırken herhangi bir sözleşme ile satın almıyoruz... satıcı da bu ürünü üyelik bitse bile sizde kalacak diyerek satıyor... biz sadece modül sayesinde yayını da peşin para ile aldığımız için d-smart ile herhangi bir sözleşme imzalamadan alıyoruz... bu yüzden yazmış olduğun maddeler bizi bağlamaz... d-smart da bu modülleri geri isteyemez... çünkü elinde imzalanmış varolan herhangi bir sözleşme yok... yayının da parası satılırken satıcı tarafından alındığı için üyelik bitene kadar mevcut paketin ne ise onu seyredersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Arkadaşlar modül satın alınca paketin süresi bitince modül alan kişi de kalıyor diye bir çok kişi yazmış.

arkadaşım biz bu modülleri satın alırken herhangi bir sözleşme ile satın almıyoruz... satıcı da bu ürünü üyelik bitse bile sizde kalacak diyerek satıyor... biz sadece modül sayesinde yayını da peşin para ile aldığımız için d-smart ile herhangi bir sözleşme imzalamadan alıyoruz... bu yüzden yazmış olduğun maddeler bizi bağlamaz... d-smart da bu modülleri geri isteyemez... çünkü elinde imzalanmış varolan herhangi bir sözleşme yok... yayının da parası satılırken satıcı tarafından alındığı için üyelik bitene kadar mevcut paketin ne ise onu seyredersin...

evet dediğin gibiymiş.. hepsidijital den modül aldım. sordum bu soruyu da.. sözleşme imzalanmıyor dediler. modül alan kişinin oluyormuş.. buradaki madde kafamı karıştırmıştı.. bu taahhüt verenler için geçerliymiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Bu aktivasyon işini nasıl yapacağız? Kendimiz yapabiliyor muyuz?

kusura bakmayın ozel ıslerımden dolayı mesajlara bakamamıstım ama
    dukkandakı arkadas yardımcı olmus sanırım suan ızlıyorsunuz degılmı

http://www.sanalpazar.com/Dsmart-Hd-Modul-+-Maxi-Paket-Dukkan-Uyesi-Ol__isp4226175
  • dsmart cam modül kullanan arkadaşlar online işlemlere girebiliyorlar mı acaba ?
    telefon açtım şifre alacam 6 haneli şifre veriyor. ne kartımla ne email adresimle uyumsuz.
    tekrar arıyorum. smart interaktif kanalında yazar şifreniz deniliyor.
    tamam da bende dsmart kutusu yok modül kullanıyorum. öyle bir kanal da bulamıyorum.
    bu şifreyi nasıl alacağım da online işlemlere gireceğim. ya da girebilecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Bu aktivasyon işini nasıl yapacağız? Kendimiz yapabiliyor muyuz?

kusura bakmayın ozel ıslerımden dolayı mesajlara bakamamıstım ama
    dukkandakı arkadas yardımcı olmus sanırım suan ızlıyorsunuz degılmı

http://www.sanalpazar.com/Dsmart-Hd-Modul-+-Maxi-Paket-Dukkan-Uyesi-Ol__isp4226175

izleyebiliyorum. sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

dsmart cam modül kullanan arkadaşlar online işlemlere girebiliyorlar mı acaba ?
    telefon açtım şifre alacam 6 haneli şifre veriyor. ne kartımla ne email adresimle uyumsuz.
    tamam da bende dsmart kutusu yok modül kullanıyorum. öyle bir kanal da bulamıyorum.
    bu şifreyi nasıl alacağım da online işlemlere gireceğim. ya da girebilecek miyim ?

Evet, Online işlemleri kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

dsmart modüllü üye olup online işlemleri nasıl kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

müşteri hizmetleri bana da modüllü abonelerin online işlemleri kullanamayacağını söylemişti.

• quote:

quote:

quote:

Aktivasyon yaptırdıktan sonra üye olup kullanmaya başlamıştım.

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aktivasyon yaptırdıktan sonra üye olup kullanmaya başlamıştım.

Hocam üye olmaya çalışırken yazanlar aynen şu şekilde:

D-Smart Online İşlemlere ilk kez giriş yapıyorsanız;
    D-Smart 400. Kanal'dan "Online İşlemler" portalını ziyaret ederek,
    Portalda yer alan şifre ve smart kart numaranızı aşağıdaki boş alanlara girmenizi rica ederiz.

Modüllü abonelikte "Online İşlemler" portalı, yani 400.kanal olmadığı için haliyle gireceğimiz bir şifre yok. Bu sebeple modüllü üyelikte online işlemler'i kullanmanın yolu yok.

https://online.dsmart.com.tr/WEB/Pages/so/Pages/VerifySmartCardPass.aspx

Ben zaten bunu MH'yi arayarak teyit de ettirmiştim.

• Bende aldım, Modül+eğlence paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

Bende aldım, Modül+eğlence paket

h.o hocam...inş bende alıcam :) bi alamadım gitti uydu araştıyorum tavsiyeniz var mı?
    birde istersen full paket yapabiliyorsun ucuza 1 yıllık sadece 99 tl vererek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan915915

quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

Bende aldım, Modül+eğlence paket

h.o hocam...inş bende alıcam :) bi alamadım gitti uydu araştıyorum tavsiyeniz var mı?
    birde istersen full paket yapabiliyorsun ucuza 1 yıllık sadece 99 tl vererek :)

sağolasın hocam. bende cihaz olarak gigablue se 800 var. 6 ay oluyor alalı. ilk aldığımda beni çıldırtsada kullanmayı öğrendikçe cihazdan memnunum. görüntü kalitesi olarak hd kanallarda güzel. fakat yazılım olarak ufak tefek sıkıntılar çıkarıyor modülde. güncellemelerle düzeleceğine inanıyorum.
  • D-smart a modüllü olarak abone olmayı düşünüyorum. Fakat bu işlerle ilgili hiç bilgim yok.

TV min DVB/S2 girişine apartmandan gelen kabloyu taktım..Şu alttaki resimdeki aparata. Normalde altın renkli olan uç Digiturk e gidiyor. Beyaz olan sağdaki uç ise TV nin DVB/S2 girişine gidiyor.

- Bizim apartmanda Digiturk(Eutelsat) ve D-Smart tek kablo üzerinden geliyormuş. Alttaki aparatın üstteki girişine zaten bu apartmandan gelen kablo takılıdır.

1- Bu aparat doğru bir aparat mıdır? Yani üzerindeki sağ ve soldaki gördüğünüz kırmızı ve siyah okların altında farklı değerler yazıyor, o sebeple kafam karıştı? Değilse hangi aparatı almam lazım.

2-Hazır DVB/S2 ye kablo takmışken bir deneme yapayım dedim. O menüden arama yaptım. LNB1, 2 ,3 ,4 diye bir arama yaptı TV. Ve sonuçta sadece Eutelsat uydusunu buldu. Yani Turksat bulamadı. Normalde bulması gerekmez miydi?

Şu uydu edavat kadar yabancı olduğum bir mevzu yok. Yardımlarınız çok makbule geçecektir. Hafta sonu D-smart olayına gireyim diyorum, ama önceden sistem kafamda oturmuş olmalı.

• Arkadaşlar D-smart CAM modül abonesiyim. Bana ne yarar sağladı bilmiyorum ama 3. denememde online işlemleri aktive ettirebildim. Facebook ve dsmart internet sitesinden mesaj gönderdim geri dönüş yapılmadı. 3. mesajımda info@dsmart.com.tr mail attım, sonrasında cep telefonuma 2850'den kullanıcı kodu ve şifre gönderildi. Sonrasında mail adresimi tanımladım. mail adresime online işlemler için aktivasyon linki gönderildi. Sonuç olarak çağrı merkezi ve klasik iletişim yöntemleri bu işi çözemiyor. Mail adresini denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

D-smart a modüllü olarak abone olmayı düşünüyorum. Fakat bu işlerle ilgili hiç bilgim yok.

TV min DVB/S2 girişine apartmandan gelen kabloyu taktım..Şu alttaki resimdeki aparata. Normalde altın renkli olan uç Digiturk e gidiyor. Beyaz olan sağdaki uç ise TV nin DVB/S2 girişine gidiyor.

- Bizim apartmanda Digiturk(Eutelsat) ve D-Smart tek kablo üzerinden geliyormuş. Alttaki aparatın üstteki girişine zaten bu apartmandan gelen kablo takılıdır.

1- Bu aparat doğru bir aparat mıdır? Yani üzerindeki sağ ve soldaki gördüğünüz kırmızı ve siyah okların altında farklı değerler yazıyor, o sebeple kafam karıştı? Değilse hangi aparatı almam lazım.

2-Hazır DVB/S2 ye kablo takmışken bir deneme yapayım dedim. O menüden arama yaptım. LNB1, 2 ,3 ,4 diye bir arama yaptı TV. Ve sonuçta sadece Eutelsat uydusunu buldu. Yani Turksat bulamadı. Normalde bulması gerekmez miydi?

Şu uydu edavat kadar yabancı olduğum bir mevzu yok. Yardımlarınız çok makbule geçecektir. Hafta sonu D-smart olayına gireyim diyorum, ama önceden sistem kafamda oturmuş olmalı.

1-bu splınterı kendınmı taktın yoksa sana elektrıkcımı onerdı
    hayır neden soruyorum biliyormusun ?
    hadi sen bilmiyorsunda ,satandamı bilmiyor ?
    2-santralden gelen kablo bölünmezki
    3-nasıl olur sadece 1 cihaz açık kalması lazım
    4-diseqc ayarı yap

• quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Cam modul bazen sorun yaratabiliyor goldmasterin bazi modellerinde mac yayinlarinda sorun cikariyor en mantiklisi dsmartin kendi cihazini almak yinede siz bilirsiniz internetten biraz arastirin cam modul hangi cihazlarla uyumlu diye

gardaş senin cihazın sorunluymuş geçmiş olsun modüldeki kartı zırtpırt çıkarmazsanız bozulmaz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.