Full paket HD modüllü abonelik uzatmada 264 veya daha düşük teklif alan var mı aramızda?
arkadaşlar şu biss ile ilgili şunu anlayamadım
mesela normal zamanda ben d smart modüller trt hd yi izliyeceğim, ama bundesliga maçları olduğunda izleyemeyecekmiyim? o esnada d smart ın şifresinden çıkıp biss emi geçiyor kanal anlamadım? aynı şey ntv spor içinde geçerli, normal zamanda yayın var la liga maçlarında biss e geçiyor ve biz izleyemiyormuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: m044010
arkadaşlar şu biss ile ilgili şunu anlayamadım
mesela normal zamanda ben d smart modüller trt hd yi izliyeceğim, ama bundesliga maçları olduğunda izleyemeyecekmiyim? o esnada d smart ın şifresinden çıkıp biss emi geçiyor kanal anlamadım? aynı şey ntv spor içinde geçerli, normal zamanda yayın var la liga maçlarında biss e geçiyor ve biz izleyemiyormuyuz?
D-Smart CAM Modülü sadece D-Smart'a özel olan NDS Videoguard şifreleme sistemiyle yayın yapan kanalları çözer. Yani CAM Modül, TRT HD, NTV Spor v.b. kanallardaki BISS şifresini çözmez. Bunun için sizin TV'nizin veya Receiver'ınızın BISS şifreyi çözmesi gerekmektedir. CAM Modül kullanmak için TV veya Receiver alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerde biri BISS desteğinin olmasıdır.
Fakat D-Smart receiver'ı alırsanız, zaten kompakt NDS yazılımlı olduğu için bahsettiğiniz kanallarda böyle bir sorun yaşamazsınız. D-Smart cihazı BISS şifresini otomatik olarak çözer.
yani cam da normal zamanda trt ve ntv spor için nds ile şifrelenirken maç esnasında bu kanallar nds değilde biss ile şifrelenmekte bu kanalları göstermeme nedeni budur değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: m044010
yani cam da normal zamanda trt ve ntv spor için nds ile şifrelenirken maç esnasında bu kanallar nds değilde biss ile şifrelenmekte bu kanalları göstermeme nedeni budur değil mi?
trt hd ve ntvspor normalde şifresiz yayın yapıyor ama maçlarda biss şifresi giriyorlar. bizim modüller biss şifreyi çözemedikleri için maçları seyredemiyoruz. atlanta varken sıkıntı olmuyordu ama es 7000 tv alınca dahili receiverini kullanmaya başladım ve maçları seyredemez oldum. bunun şu an için çözümü yok. (trt haber yada trt 3 alman ligindeki maçları şifresiz veriyor galiba.)
merhaba,
d-smart cam modül için tv'nin dahili uydu alıcısı (DVB-S tuner) bulunması zorunlu mudur? DVB-T veya DVB-C tuner yeterli midir?
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: dülger
merhaba,
d-smart cam modül için tv'nin dahili uydu alıcısı (DVB-S tuner) bulunması zorunlu mudur? DVB-T veya DVB-C tuner yeterli midir?
teşekkürler.
dvb-satellite olması lazım
dvb-cablo kablo dvb-trestıl -karasal yayın
Merhabalar arkadaşlar, dünkü mesajım silinmiş nedenini anlayamadım umarım şu an yanlış yapmıyorumdur Bu modül işleri sanırım serbest piyasa üzerine kar koyulup satılıyor demek ki.Aklınıza takılan birşey olursa müşteri hizmetlerine sorun,d-smartın sitesinden modül fiyatlarına bakamadım ben,yada bulamadım bilemiyorum Maxi paketin 1 yıllık bedeli 250 TL'dir.Takacağınız cihaz HD uyumluysa HD kanallarınız da açılır,yok efenim SD uyumlu ise,sadece maxi paket içeriğini izlersiniz (belgeseller,sporlar,çocuk kanalları,film ve dizi kanalları).
hiremco turbo hd 2 cihazda dsmart modül kullanıyorum yaklaşık 4 ay oldu bir sıkıntı yok.. cihazıma bissss şifreler de giriliyor.. sıkıntısız tv izleyebiliyorum.
içinde uydu alıcısı gömülü tv lerin çoğu bissss şifre çözmüyor.. istisnalar kaideyi bozmaz.. bu sebeple modülü tv ye takmak yerine bissss şifre çözebilen bir uydu alıcı da kullanmanızı tavsiye ederim.. şifre girdi izleyemiyorum derdi yaşamazsınız... benden ufak bir tavsiye olsun bu..
quote:
Orijinalden alıntı: dülger
merhaba,
teşekkürler.
d smart cam modül için dvb-s tuner gereklidir, zira d smart türksat üzerinden yayın yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Subat
içinde uydu alıcısı gömülü tv lerin çoğu bissss şifre çözmüyor.. istisnalar kaideyi bozmaz.. bu sebeple modülü tv ye takmak yerine bissss şifre çözebilen bir uydu alıcı da kullanmanızı tavsiye ederim.. şifre girdi izleyemiyorum derdi yaşamazsınız... benden ufak bir tavsiye olsun bu..
Onların kanal sıralamasında da sıkıntı çıkıyor çok,servisler de bir hayli para istiyor...60 liralık düşük kategorideki cihazlar bile biss keylerini çözüyor,benim de nacizane tavsiyem uydu alıcısı kullanmanız.Eğer cihaz görünüyor diye sevmiyorsanız mini uydu alıcısını öneririm.
Geçen hafta 276 Full paket( modülüm zaten vardı) aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: salvadordali03
Geçen hafta 276 Full paket( modülüm zaten vardı) aldım.
Önceki aboneliğiniz ne zaman bitmişti?
Bu ayın 18inde bitecek.Yeni aktivasyon da 18 Aralıkta başlayacak.Sadece full pakette indirim görünüyordu,eğer maxi ya da HD eğlence paketi bile olsa idi 200lü fi,yatlara yeterli idi, ancak maxi pakette vb.galiba 400lü fiyatlardaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: salvadordali03
Bu ayın 18inde bitecek.Yeni aktivasyon da 18 Aralıkta başlayacak.Sadece full pakette indirim görünüyordu,eğer maxi ya da HD eğlence paketi bile olsa idi 200lü fi,yatlara yeterli idi, ancak maxi pakette vb.galiba 400lü fiyatlardaydı.
Benim de 20'si gibi bitecek full paket için 264 fiyat verdiler. Bu arada full almakla iyi etmişsiniz; maxi'de sinema tv'ler yok. Çok ahım şahım değiller elbet ama d-smartın diğer paketlerdeki kendi film kanallarına göre daha iyiler.
Valla full paket pahalı bi paket, tavsiyem uygun fiyatlı eğlence veya maxi alın,seneye çok daha uyguna full 'e geçersiniz , Ben 4 şubatta paket yeniledim,eğlenceden maxiye geçtim tabi modül artık bende oldugundan 228 TL ödedim, 272 TL'ye full verdiler almadım.1yıl için.