Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
124.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorum olacak.

Kullanmakta olduğum televizyonda Common Interface slotu mevcut ama dahili uydu alıcı bağlı değil. Hiremco X2 (SD) uydu alıcı kullanıyorum. Bu uydu alıcı da da kart girişi var ama modül girişi yok.

Şimdi ben DSmart modül alıp televizyona taksam uydu alıcısından yayınları izleyebilir miyim? Yoksa dahili uydu alıcısı mı lazımdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorum olacak.

Kullanmakta olduğum televizyonda Common Interface slotu mevcut ama dahili uydu alıcı bağlı değil. Hiremco X2 (SD) uydu alıcı kullanıyorum. Bu uydu alıcı da da kart girişi var ama modül girişi yok.

Şimdi ben DSmart modül alıp televizyona taksam uydu alıcısından yayınları izleyebilir miyim? Yoksa dahili uydu alıcısı mı lazımdır?

hayır cı grirşli uydu alıcı alman lazım zaten hd al...dsmart alıp hd uydu almamak aptallık olur 10+ kanal hd, hremco alma yalnız ali chip olamamasına dikkat et görüntü kalitesi vasat hremcoda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2013; 15:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

hayır cı grirşli uydu alıcı alman lazım zaten hd al...dsmart alıp hd uydu almamak aptallık olur 10+ kanal hd, hremco alma yalnız ali chip olamamasına dikkat et görüntü kalitesi vasat hremcoda..

Teşekkür ederim hocam. Çok eski bir uydu alıcı zaten, uzun süredir kullanıyorum. Anlaşılan değiştirmenin zamanı geldi.

O zaman televizyonun üzerindeki slot teledünyanın dışında bir işe yaramıyor, doğru mudur?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam. Çok eski bir uydu alıcı zaten, uzun süredir kullanıyorum. Anlaşılan değiştirmenin zamanı geldi.

O zaman televizyonun üzerindeki slot teledünyanın dışında bir işe yaramıyor, doğru mudur?

dvbt yarar yani karasal yayında tvde, dvbs2( dahili uydu) yoksa işe yaramaz....
    goldmaster 1050 veya atlanta hd box bakabilirisn 270-300 tl civarındalar...

• D-smart kendi cihazından izlemeyceksek uydu resıvırda izleyeceksek modül yuvası şartmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakda

D-smart kendi cihazından izlemeyceksek uydu resıvırda izleyeceksek modül yuvası şartmıdır.

modüllü üyelikse şarttır,platform cihaz üyeliği olcaksa cihazı veriyolar zaten ama kanal sıralama yok....
  • kanal sıralaması olmadığı ve kısıtlı uydu olması nedeniyle uydu alıcı alacağım. Neta da modül yuvası olan model varmı
  • Evet şarttır.Çünkü modül ve kart eşleştiriliyor,beraber çalışıyor.
  • quote:

kanal sıralaması olmadığı ve kısıtlı uydu olması nedeniyle uydu alıcı alacağım. Neta da modül yuvası olan model varmı

neta ftada başarılı ama modüllü modeli eski ve sorunlu sti chipli olarak goldmaster 1050 alabilrisin 300tl ..zaten görüntü kalitesinde chip onemlidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2013; 18:46:00 >
  • 300 aşar beni daha ucuz bişey lazım galiba mini resıvır ancak bulabileceğim bütçeme.
  • quote:

300 aşar beni daha ucuz bişey lazım galiba mini resıvır ancak bulabileceğim bütçeme.

hiremco turbo 2 al ozaman 200 tl ye görüntü kalitesi karanlık ve kumlu ali chiplerde modüllü olup, 200tl den aşağı alıcı yok minide yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2013; 18:55:32 >
  • tşk kerimcem az önce bir resıvır buldum 129 lira modül yuvası var ve şifrelileride açıyor yazıyor. Bu cihaz nasıl

http://www.hepsidijital.com/avermedia-s9-fullhd-pvr#0
  • quote:

tşk kerimcem az önce bir resıvır buldum 129 lira modül yuvası var ve şifrelileride açıyor yazıyor. Bu cihaz nasıl

http://www.hepsidijital.com/avermedia-s9-fullhd-pvr#0

en ucuzu ve sorunlu eski ali işlemci içeriyo goruntu kalitesi malzeme kalitesi kötü tuneride kötü..
  • Modül girişi var yazıyor ve d-smart soruznsuz çalıştırıyormuş kullananlar öyle yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Cam modülü yok yeni abone olcam. sizce
    http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-full-paket#2

bunu almak mantıklımı ?

eğer üye olmadadıysan 199+188 http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056 daha hesaplı

• Arkadaşlar LG 50PM6800 tv var, cam modülü alsam,tv deki kart girişine taksam direk izleyebilirmiyiz? Tv ye karasal yayın kablosumu takmak yeterlimi sadece. yoksa buna ekstra uydu alıcısı vs takmak gerekiyor mu. LG 50 PM 6800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pet_Bardak -- 2 Nisan 2013; 11:29:48 >
  • D-smart modüllü üye,aboneliğini bitirdiğinde modül onun oluyor da,kart kimin oluyordu acaba?
  • Modülle üyelikte full HD paketin güncel fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ?
  • cam modül almana gerekyok d-smart modülü kendisi veriyor zaten d-smart sıtesını ziyaret edersen görürsün orda . uyum sorunuda yasamazsın .
  • quote:

quote:

kanal sıralaması olmadığı ve kısıtlı uydu olması nedeniyle uydu alıcı alacağım. Neta da modül yuvası olan model varmı

neta ftada başarılı ama modüllü modeli eski ve sorunlu sti chipli olarak goldmaster 1050 alabilrisin 300tl ..zaten görüntü kalitesinde chip onemlidir..

goldmaster 1050 nin görüntü kalitesi hakkında bilgi verir misiniz? mesela ben dt modül kullanmak içi alacam, dt kendi cihazından daha iyi görüntü kalitesi sunar mı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.