Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenan_V

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: longingxm

quote:

CI modül bugün geldi cihaza taktım. Sorun yok. Star HD Kanal HD vs hep var. Gayet iyi oldu. (Sinema paketi)
    Hepsidijital.com'dan aldım taksitle.

hayırlı olsun...bazı tv yada uydu alıcılarında sorun oluyo bazılarında olmuyo...senın tv yada uydu ne marka

Hiremco Chipbox HD var bende. CI modül aldım. CI+ alsam çalışmazdı. Sanırım bazı tvlerde CI+ uyumsuz. CI denemek lazım.

Eski cı modüller daha iyi. Arkadaş yeni cı + modül 2 yıllık olandan aldı. Sharp tv de çalışmadı. cı modül taktık çalıştı

panasoniclerdede tam tersi... buyuzden tv nize uyumlusunu iyi araştırın arkadaşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_V

quote:

quote:

quote:

CI modül bugün geldi cihaza taktım. Sorun yok. Star HD Kanal HD vs hep var. Gayet iyi oldu. (Sinema paketi)
    Hepsidijital.com'dan aldım taksitle.

hayırlı olsun...bazı tv yada uydu alıcılarında sorun oluyo bazılarında olmuyo...senın tv yada uydu ne marka

Hiremco Chipbox HD var bende. CI modül aldım. CI+ alsam çalışmazdı. Sanırım bazı tvlerde CI+ uyumsuz. CI denemek lazım.

Eski cı modüller daha iyi. Arkadaş yeni cı + modül 2 yıllık olandan aldı. Sharp tv de çalışmadı. cı modül taktık çalıştı

panasoniclerdede tam tersi... buyuzden tv nize uyumlusunu iyi araştırın arkadaşlar

O zaman en iyisi televizyonu kucaklayıp satıcıya götürmek :

• derodol kullanıcısına yanıt
    şikayetvar.a yazdım ama sonuç alamadık, papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar.

arkadaşlar, şu noktayı kaçırmayın, dsmart bu ürünü satın aldıktan sonra destek vermiyor, sadece satış yapıyor, 1 senelik paket aldınız diyelim ve modül bozuldu, yazılım sorunu oluştu vs, kartı başka modüle takıp kullanamıyorsunuz ve paketiniz elinizde kalıyor.

aynısını daha önce de yaptılar, sınırsız discovery açık olan cihaz bozuldu, hayır başka bir cihaza geçiremiyoruz dediler ve artık kullanamıyorum.

modülüm uydu güncellemesinden sonra sorun çıkarmaya başladı, hiç bir şekilde yardım etmiyorlar, topu teknosaya atıyorlar, teknosa da biz ne yapalım d-smart ile görüşün diyor.

kısacası modül almayın.
  • desenize adamlar o yüzden modül satmak için çok istekliler. zira ellerinde kalmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DbA

desenize adamlar o yüzden modül satmak için çok istekliler. zira ellerinde kalmış...

Elinde dsmart modül olan birinden yardım isteyeceksiniz olacak mı diye?
    Yoksa uyduculardan yardım isteyin kullandıkları modülü bir günlüğüne versinler. Bir şekilde anlaşın.
  • İyi akşamlar arkadaşlar,

Televizyonum Vestel 65 inç dahili HD uydu alıcısı mevcut ve CI+ özelliğini var yazıyor özelliklerinde daha yeni aldım. Ben dizi paketi 2 yıllık 250TL ve uzerine super paket 96TL almak istiyorum CAM modül ile birlikte. Bazı sorularım olacak bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim. Bildiklerinizi yanıtlasanız benim için yeterli. Teşekkür ederim.

1- Vestel Televizyonlarda CAM modül ile ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu?
    2- Dizi paketini herhangi bir yerden aldım sonra 1 yıllık super paket için kimi aramam gerekiyor ve nereye ödeme yapmam gerekiyor? Multivizyon.tv de şu anda dizi paketi yok ve yukarda da bi arkadaşımız nasıl ödeyecez demiş cevap alamamış ya da ben kaçırdım.
    3- Modül eve gelince direk TV ye takıyorum ve aktıvasyon bitmiş mi oluyor? Yani olay bu kadar basit mi?
    4- Bir de bizim site malesef yeni olduğu için adamlar kablo sistem döşemişler yani ayrı çanaklar mevcut değil D-smart MH ile görüştüm pazartesi günü sistem yapılacak dendi ama ana sistemden modüler bağlayıp yapacaklarmış bu CAM modül kullanmama engel mi illa uydu alıcısı almam şart mı?

Zaman ayırıp yazan olursa çok sevinirim. İyi akşamlar...

• http://www.youtube.com/watch?v=jfqxDdQUGlc&feature=youtu.be

bahsettiğim modül sorunu bu ve dsmart hiç bir şekilde yardımcı olmuyor. videodan görüldüğü üzere her dakika yayın kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 23 Kasım 2014; 14:09:40 >
  • HiFeLiFE H kullanıcısına yanıt
    Bende 559090 var ama ci modulle kullaniyorum. Simdiye kadar hic sorun yasamadim hatta dsmart kurulumu tv de oldugu icin kanal siralamasi otomatik oluyor. Aktivasyonu dsmarti arayip kendiniz yapiyorsunuz. En azindan ben bimeksden alip boyle yapmistim. Ayrica paket almak size herzaman pahaliya patlar. Ben su an mega paket ve blue 15 tl ye izliyorum. Tv ye uydu dan gelen kabloyu takip normal sifresiz kanallar cikiyorsa modulde sorunsuz calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmartın destek vermemesi söz konusu olamaz arkadaşlar, bu sorunu onların yanına bırakmayın faturanız varsa BiMER'e başvuruya kadar yolu var. Satılan her elektronik cihazın 2 yıl garantisi var malum. Elimizdeki modül de elektronik bir alet kafalarına göre böyle davranamazlar, sorun yaşıyorsanız çözümü için CI+ yerine eski CI tipi gönderecekler ya da parayı iade edecekler. Tüketici hakem heyetine başvuru için güzel bir metin hazırlayabilirsiniz. Tabi bu metinde hakem heyetinin kafasını karıştıracak terimlere girmeden basit ve sade bir açıklama yapılması bizim için avantajlı olur. bu işin Bimer'e başvurmaya kadar yolu var diye düşünüyorum. BTK yı kapsıyorsa onu oraya da başvuru yapılabilir.

Bu arada benim sorunum çözüldü. Uydu alıcıma CI+ modül almıştım 2-3 aydır sorunsuz kullanıyordum,. Geçtiğimiz 2-3 hafta modül ile izlediğim yayınları açınca checking new software diye uyarı veriyordu uydu cihazı ama yayın devam ediyordu. Ekran görüntüsü aldım hakem heyeti gibi durumlarda elimde bulunması için. Son 1 haftadır yayınlar kesildi, şifreli bir kanal açınca SSU Loader 1.2.2 diye bir yükleme ekranı çıkmaya başladı ama uydu alıcıyı internete bağlamama rağmen bir yükleme yapmadı, sebebini bilmiyorum. 3 aydır sorunsuz çalışan CI+ birden kesildi, müşteri hizmetleri düşündüğüm gibi konuyu anlamadı, sorun bizde değil uydu alıcınızda vs dedi ama alakası yoktu. Sorun CI+ modül ile ilgiliydi. Bir tanıdıkta LG 46LB670 model tv vardı, tv yi internete bağlamıştık. Modülü o tv'ye taktım, modül tv de uyarı verdi ve tv internetten kendiliğinden dosya indirmeye başladı. işlem bittiğinde o tv de yayınları normal izleyebiliyordum. Modülü alıp evde uydu cihazına bağladım ve hiç sorun yaşamadan kullanmaya devam ettim. Umarım böyle devam eder. Modülün teknik yapısını çok bilmiyorum ama sanırım modül kendi firmwaresi gibi birşeyi güncelledi ve çalışmaya devam etti. Sizinde çevrenizde yeni model dahili uydu alıcılı ve internetli bir tv varsa denemenizi öneririm.

• arkadaşlar spor paketindekiler sok oldu şampiyonlar ligi ttnete geçti. gelecek sezon dsmart spor kanallarının tutunduğu tek dal olan şl de bitti..eurolig zaten gitmişti. iyi ki geçmedim..
    bakalım belgesel kanallarında böle bir şey olacak mı. ben her an olabilir diye bekliyorum..
  • Eeee dsmarta güvenip spor kanalları için 2 yıllık modül alırsan olacağı budur.
    D smart ne hakla millete şampiyonlar ligi bizde deyip cihaz modül satıyor. Düpedüz dolandırıcılık bu.
    Sinema kanalları da traş. 1 yılda adam gibi 4-5 kez film izleyebildim. Ulan bir f1 kaldı birde discoveryler. verdiğim 960 tl haram zıkkım olsun.
    D smart ve smile adsl den ağzı yanmış biri olarak söylüyorum yaklaşmayın platforma.
  • d-smart ile olan modul sorununu nihayet cozebildim.

bu urunun 2 yil garantisi olmasi lazim fakat teknik servis saglamiyorlar, bunun uzerine, haklarinda suc duyurusunda bulunacagimi ve sanayi bakanligina, garantisi olmayan urun satmaktan dolayi sikayette bulunacagimi soyledim, boylece ci modulu ci+ modul ile degistirdiler.

modulu televizyona taktim fakat yine sifreli kanallar gelmedi, ben de tv yi fabrika ayarlarina getirip tekrar kurulum yaptim ve simdi tum yayinlari sorunsuz olarak izleyebiliyorum cok sukur.

ci modul ile ci+ modul arasinda ne fark bilmiyorum ama ci modul guncelleme yapmiyordu, ci+, tv ye takar takmaz internetten guncelledi kendisini.
  • Arkadaşlar D-Smart CAM Modül kullanıyorum. Sinema HD paket. Televizyonum Dahili HD uydu alıcısına sahip ve CI+ modül girişi bulunan Vestel 40PF7070 televizyon. Yayınlarda herhangi bir sıkıntım yok.

Yalnız şöyle bir durum var. D-Smart'ın kanallarında 2. ses dilini seçtiğimde, ses gelmiyor. Tüm D-Smart kanallarında durum böyle ayrıca D-Smart radyo portalında da görüntü var ses yok.

Fil Tv'de deniyorum. 2. ses İngilizce çalışıyor ve herhangi bir sıkıntı yok.

D-Smart MH ile görüştüm fakat cihazınızda sorun var diyorlar başka birşey demiyorlar.

Sizce sorun nerede? D-Smart modül'de mi yoksa TV'de mi?

Modülü alalı 6 gün oldu. Cayma hakkıyla iade almayız diyorlar. Modül'de iade yoktur diyorlar.

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Arkadaşlar D-Smart CAM Modül kullanıyorum. Sinema HD paket. Televizyonum Dahili HD uydu alıcısına sahip ve CI+ modül girişi bulunan Vestel 40PF7070 televizyon. Yayınlarda herhangi bir sıkıntım yok.

Yalnız şöyle bir durum var. D-Smart'ın kanallarında 2. ses dilini seçtiğimde, ses gelmiyor. Tüm D-Smart kanallarında durum böyle ayrıca D-Smart radyo portalında da görüntü var ses yok.

D-Smart MH ile görüştüm fakat cihazınızda sorun var diyorlar başka birşey demiyorlar.

Modülü alalı 6 gün oldu. Cayma hakkıyla iade almayız diyorlar. Modül'de iade yoktur diyorlar.

ben lg tvde kullaniyorum modulu ayni sorun benimde basima geldi modulu bayiye goturdum uydu alicisinda denedi ikinci sesi calisti eve geldim taktim ikinci dilde yine ses yok. daha sonra anladim ki tv nin ayarlarinda 1. ses dilini ing yaptim o zaman ikinci dilden ses aldim bu sefer turkceden ses yok ne zaman degistircek olsam tv nin ayarlarindan ses dilini degistiriyorum o zaman oluyo. deneyin sonucu paylasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar D-Smart CAM Modül kullanıyorum. Sinema HD paket. Televizyonum Dahili HD uydu alıcısına sahip ve CI+ modül girişi bulunan Vestel 40PF7070 televizyon. Yayınlarda herhangi bir sıkıntım yok.

Vestel tv'de menüde yazılım güncelleme yaptınız mı? Belki tv için yeni bir yazılım varsa çözer.

• quote:

quote:

Vestel tv'de menüde yazılım güncelleme yaptınız mı? Belki tv için yeni bir yazılım varsa çözer.

Vestel Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Yeni yazılım çıkmış olabilir ve belki o sorununuzu çözebilir dediler. Ya cihazı internete bağlayın yada servis yönlendirelim onlar yapsın dediler. Bulunduğum yerdeki Vestel Servisi aynı zamanda D-Smart bayiliği yapıyor. Belki bir çözüm bulabilirler diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Vestel Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Yeni yazılım çıkmış olabilir ve belki o sorununuzu çözebilir dediler. Ya cihazı internete bağlayın yada servis yönlendirelim onlar yapsın dediler. Bulunduğum yerdeki Vestel Servisi aynı zamanda D-Smart bayiliği yapıyor. Belki bir çözüm bulabilirler diye düşünüyorum.

Tv'inizin arkasında ethernet girişi olması lazım. Oraya adsl vs'den hat çekerseniz tvnin menüsünden yazılım güncelleme yapabilmeniz lazım. Çok zor bir işlem değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tv'inizin arkasında ethernet girişi olması lazım. Oraya adsl vs'den hat çekerseniz tvnin menüsünden yazılım güncelleme yapabilmeniz lazım. Çok zor bir işlem değil.

Evde malesef Kablolu İnternet yokk. Avea Jett ile internete giriyorum. Acaba Bilgisayar üzerinden bu interneti Ethernet ağı ile paylaştırabilir miyim? Sanki eskiden öyle birşey yapmıştım. Neyse denemekte fayda var. Umarım sorun çözülür.

• quote:

philips 42pfl4307 kullanıyorum dahili uydulu 2. seste sıkıntı yok..normal çalısıyo.

• Bendeki hiremco chipbox hd dsmart modülle bazı kanallarda kırılma/karelenme yaptı. Kırılma yaptığı kanallar Show HD, Kanal 7 HD vs vs.
    Dsmart kanallarında sorun yoktu.

Bende Hiremco Turbo HD2 aldım ikinci el. Sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.