Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vural_kral

Modülü aldım. Phılıps 7007 K televizyonuma taktım.Otomatik kanal güncellemeden bütün uyduları tek tek buldu tv. Kanalları eklemeyi onayladım.
    kanal listesine de " d smart kanalları Türksat " seçtim.
    Ancak kanal sıralaması saçma sapan oldu.Ã?rneĞ?in FX HD 3677 , nat geo wıld 3683, star HD 388, TRT1 HD 780 v.s v.s
    Nerede yanlış yapıyorum?

d smartı seçme normal devam et
  • merhaba arkadaşlar
    samsung 46es8000 smart tv ye sahibim cam modül almayı düşünüyorum dsmartın cı mı cı+ mı ne gibi farkı olur uyum sorunu olur mu cevaplarsanız sevinirim..
  • arkdaslar multivision dan dsmart cı modul aldım philips 47pfl7008 tv ye taktım tum kanallar geldi fakat tek sorunum bazı kanallarda karıncalanma olması kanald hd fx crime hd gibi bazı hd kanallarda karıncalanma mevcut daha onceden turksat uydu değişinde de kanald hd de karıncalanma vardı normalinden izliyordum sizde hassas çanak ayarından olabilrmi çanak ayarı yaptırmalımıyım.
  • Dreambox dm800hd de calisir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaimcivelek

merhaba arkadaşlar
    samsung 46es8000 smart tv ye sahibim cam modül almayı düşünüyorum dsmartın cı mı cı+ mı ne gibi farkı olur uyum sorunu olur mu cevaplarsanız sevinirim..

öncelikle tv ye uyumlumu iyice öğren...tabiki cı+ daha iyi tek nedeni var biss key çözmesi...birde bazı tv ve uydularda cı çok randumanlı değil...ama cı + o modellerdede randumanlı imiş formda takip ettiğim kadarı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjstk

arkdaslar multivision dan dsmart cı modul aldım philips 47pfl7008 tv ye taktım tum kanallar geldi fakat tek sorunum bazı kanallarda karıncalanma olması kanald hd fx crime hd gibi bazı hd kanallarda karıncalanma mevcut daha onceden turksat uydu değişinde de kanald hd de karıncalanma vardı normalinden izliyordum sizde hassas çanak ayarından olabilrmi çanak ayarı yaptırmalımıyım.

karıncalanma dedıgın sanırım küçük karelenmeler olması. büyük ihtimal uydu ayarlaması yapman gerek sinyal seviyesi yeterli değildir...
  • Onunla alakasi yok benim sinyal şiddeti %94
    Kalite ise 96-97-98 degisiyo buna rağmen mozaiklenme ne yazıkki oluyor modül ve kanalın su kanalların frekans farkiyla alakalı bisey herhalde bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • longingxm L kullanıcısına yanıt
    Dsmart Cam modül dizi ci+ aldım gayet iyi çalışıyor bir sıkıntı yaşamadım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: memcho

Onunla alakasi yok benim sinyal şiddeti %94
    Kalite ise 96-97-98 degisiyo buna rağmen mozaiklenme ne yazıkki oluyor modül ve kanalın su kanalların frekans farkiyla alakalı bisey herhalde bu.

sinyalde sorun yok dediğin gibi...birde modülü çıkar bak başka kanallarda yapıyomu..
  • quote:

arkdaslar multivision dan dsmart cı modul aldım philips 47pfl7008 tv ye taktım tum kanallar geldi fakat tek sorunum bazı kanallarda karıncalanma olması kanald hd fx crime hd gibi bazı hd kanallarda karıncalanma mevcut daha onceden turksat uydu değişinde de kanald hd de karıncalanma vardı normalinden izliyordum sizde hassas çanak ayarından olabilrmi çanak ayarı yaptırmalımıyım.

Uyumsuzluk olabilir benim uydu alıcı da yapmıştı.

Televizyonunuz internete bağlı ise yazılım güncelleştirme varsa yapın. Bulamazsanız aşağıdaki adrese bakın usb ile güncelleme.
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL7008K/12&slg=TR&scy=TR
    adresinden tvnizin son yazılımını yükleyin. Belki çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 23 Aralık 2014; 12:57:53 >

• Arkadaşlar,

Sharp 60le840 için cam modülü çalıştıramadım. Acil yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Uyumsuzluk olabilir benim uydu alıcı da yapmıştı.

Televizyonunuz internete bağlı ise yazılım güncelleştirme varsa yapın. Bulamazsanız aşağıdaki adrese bakın usb ile güncelleme.
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL7008K/12&slg=TR&scy=TR
    adresinden tvnizin son yazılımını yükleyin. Belki çözer.

Yazilim cozer

• quote:

sana tavsiyem anten ve lnb ayarını kontrol et bende de philips 8007 modeli var ve modülle kullanıyorum böyle bir sorun yok kanal d hd de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2014; 1:39:43 >
  • cı+ modülünü 55es8000 model samsung tvim için almak niyetindeyim. bu tv modeli için uyumluluk hakkında bilgisi olan var mı acaba? teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvalikli2863

cı+ modülünü 55es8000 model samsung tvim için almak niyetindeyim. bu tv modeli için uyumluluk hakkında bilgisi olan var mı acaba? teşekürler

UE40H5070AS'la kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım
    Modülü takmadan önce tvnizin en son sürümüyle güncelleyin büyük ihtimalle bir sıkıntı yaşamazsınız
    Ek olarak canlı desteğe de sorabilirsiniz
    http://livechat.support.samsung.com/LiveChat/customer/nonMemInfo.jsp#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 30 Aralık 2014; 14:47:16 >

• Cevabınız için teşekkür ederim. Az önce canlı destek hattında bilgi aldım. İlgili model hem cı hemde cı+ modülü için uyumluymuş. Bilgilerinize.
  • Merhaba,
    İç kurulum bedeli ödemeden ci+ cam modülünü ve dizi paketini almak istiyorum. Nereden almamı tavsiye edersiniz?
  • CAssassin C kullanıcısına yanıt
    Cam modülde iç kurulum ücreti nedir?

Böyle bir şey yok, tv yada uydu alıcının CI slotuna modülü takıyosun hepsi bu kadar.

Ben 1,5 sene önce giriş paketi aldım teknosa.com dan 199 lira 24 aylık idi. 8 ay öncede yine teknosa.com dan aldım giriş artık yokmuş o yüzden dizi paketlisini yine 24 aylık abonelik 249 liraya aldım KK na 9 taksit.

Neden illa CI+ istiyorsunuz? CI+ sadece panasonic tv lerde gerekli oluyor. Teknosadan aldığınız cı+ çıkmazsada ds yetkili bayiden arızalı diye yeni modül ile değiştirin cı+ lı olsun ben birini öyle yaptım (panasonic tv için) sadece bayi 10 lira işlem ücreti alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 2 Ocak 2015; 18:36:04 >
  • @sabitkale

Öncelikle cevabın için teşekkürler.. Sony Bravia televizyonum CI+ desteklediği için direk böyle modül ile almak istiyorum. Telefonla DSmart'ı aradım illa da 40 TL iç kurulum ücreti istiyoruz diye tutturdular. Bayiyi telefonla aradım onlarda aynı şeyi söylüyor. Ben kurulum istemiyorum diyorum. Bu seferde aktivasyonu için istiyoruz diyorlar. Yapılan iş çok saçma zaten. Akla mantığa uymayan bahaneler uyduruyorlar.

Teknosaya gittim oradaki kutuları açılmış kartlar oluyor genelde. Kutuların içinden de eski CI kartlar çıkıyor.

İnterentte araştırırken bu sayfayı buldum. Telefonla konuştum CI+ kart ile aktivasyonunu yapıp kargo ile gönderiyoruz diyorlar. Ancak güvenemedim bir türlü. Bu işin kopyası kırığı falan yoktur değilmi? Sakat işe denk gelmeyelim..

• Merhaba,
    bende imzamdaki sony tv yi kullanıyorum onun cı slotuna taktığım normal ve cı+ modül ikiside sorunsuz olarak çalıştırıyor. Sorundan kasıt 10970 tp deki kanallar mesela kanal D hd. Sony de böyle bi sorun yok ama babamlardaki panasonic tv de cı modülde bu 10970 deki kanallar yoktu, sonra cı+ modül ile değiştirdim sorun kalktı ve 10970 izlenir oldu, ben hala cı modülü kullanmaya devam ediyorum. cı+ lı modülleri dsmart bu soruna çözüm olsun diye çıkarttı yoksa bize herhangibir + getirisi yok, ayrıca cı+ lı iki defa bozulduğu için değiştirdiler ve her seferinde 10 lira aldılar. Tv nizin cı+ slotlu olması illa cı+ modül kullanmanız gerektiği anlamına gelmez, bu avrupada astra uydusundan yayın yapan hd+ kanalları veya sky+ veya premiere gibi onların dsmartı diyelim kanalları izleyebilmek için satılan kartlar veya modüllerle uyumlu olduğunu belirtmek için belirtilir. Ben her iki modülüde teknosa.com dan aldım ve her iki modülde hiç açılmamış kapalı ambalajdı hatta bir başka tanıdıkta aldı daha sonra o da kapalı ama mağazalardakiler bende görmüştüm hoşaf olmuşlardı.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.