Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün yakınlarda olan tüm d-smart bayilerini aramaya başladım. Bir tanesi CI+ sertifikalı CAM ile dizi paketini, iç kurulum ücreti yansıtmadan sattı.

Sonuç olarak, 2 senelik dizi paketini CAM ile 250 TL'ye satın aldım. Sözleşmeleri imzalayıp, aktivasyon işlemleri tamamlandıktan ve test edildikten sonra kartımı aldım. Kartı tv ye takıp tekrar kanal tarattığımda sorunsuz çalıştı.

@sabitkale umarım dediğin gibi modülün bozulma durumu ile karşılaşmam. Yazdıkların için teşekkürler.

Sony TVlerde modülü takar takmaz "ayarlar"da "dijital kurulum" menüsüne girdiğinizde "CA modül ayarı" seçeneğinin aktifleştiğini görmeniz gerekiyor. Eğer bu aktif görünmezse CAM yerine oturmamış olabilir veya doğru çalışmıyor olabilir. Daha kötüsü takarken yuvaya zarar vermiş olabilirsiniz. Modüle ve yuvaya zarar vermemek için çok zorlamadan doğru konumu bulup yerine oturtmanız gerekiyor.

Sony TV'de hızlı başlangıcı aktif ettiyseniz cihazı açtığınızda CAM henüz çalışmaya başlamamış oluyor. TV'nin tam açılması ve CAM'in çalışmaya başlaması 1-2 dakika beklemeniz gerekiyor. Bu sürede şifreli kanalları izleyemiyorsunuz.

• Acaba sözleşme falan varmı 1 yıl sonra tahattühlü satmaya kalkışmasınlar ? kanal sıralamasını değiştirilebiliyormu ? birde uydu üzerindeki diğer kanalları izleyebilioz mu d smartta olmayan ? benim tv biss destekli olduğu için biss çözmesine gerek varmı yoksa cı + mı gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Merhaba,
    bende imzamdaki sony tv yi kullanıyorum onun cı slotuna taktığım normal ve cı+ modül ikiside sorunsuz olarak çalıştırıyor. Sorundan kasıt 10970 tp deki kanallar mesela kanal D hd. Sony de böyle bi sorun yok ama babamlardaki panasonic tv de cı modülde bu 10970 deki kanallar yoktu, sonra cı+ modül ile değiştirdim sorun kalktı ve 10970 izlenir oldu, ben hala cı modülü kullanmaya devam ediyorum. cı+ lı modülleri dsmart bu soruna çözüm olsun diye çıkarttı yoksa bize herhangibir + getirisi yok, ayrıca cı+ lı iki defa bozulduğu için değiştirdiler ve her seferinde 10 lira aldılar. Tv nizin cı+ slotlu olması illa cı+ modül kullanmanız gerektiği anlamına gelmez, bu avrupada astra uydusundan yayın yapan hd+ kanalları veya sky+ veya premiere gibi onların dsmartı diyelim kanalları izleyebilmek için satılan kartlar veya modüllerle uyumlu olduğunu belirtmek için belirtilir. Ben her iki modülüde teknosa.com dan aldım ve her iki modülde hiç açılmamış kapalı ambalajdı hatta bir başka tanıdıkta aldı daha sonra o da kapalı ama mağazalardakiler bende görmüştüm hoşaf olmuşlardı.

Sabit selamlar

sana bir sorum olacaktır,"CI+" Cam ile Pany PDP de(2/3 serileri gibi) ve Techni de 10970 nalet sorunu hala devam ediyormu acaba??

duyduğuma göre CI+ ile bu sorun ortadan kalkmış? CI da ise bildiğiniz gibi 10970 sorunu devam ediyor!

Bir de DİZİ paketin de tam hangi kanallar var?

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 6 Ocak 2015; 10:28:14 >

• samsung D7000 D-SMART MODÜL KULLANICILARININ DİKKATİNE ....

Arkakdaşlar bu kullanıcı arkadaşlar acaba son discovery people ve NGWILD kanalları ile beraber su anda sıralı kanal listesii paylaşabilecek olan bir arkadaş varmıdır ???

sizden cok rica ediyorum . hakkaten kanalları sıralamak ölüm...
  • arkadaşlar iyi akşamlar

prof tuners 8000 tv kartım var

js 3004 uydu alıcım var.cı modülü varmış.

şimdi ben d smart cam modülü almak istiyorum.diğer tarifelere göre ucuz.

cı modül cı+ modülü çalıştırır mı?

cam modül için herhangi bir kart takmam gerekiyor mu pc ye?

js 3004 ü monitöre bağladım görüntü gelmedi.tv izlemek için ne yapmalıydım.

kararsızım.

siz ne dersiniz?
  • selamlar benim samsung samrt led tv m var dahili udu alycy yok cam modul yatagy var ben kullanabilirmiyim cam modül
  • muroo46 M kullanıcısına yanıt
    Kullanamazsınız malesef...
  • merhaba yeni modüllerde biss desteği konusunda kesin bilgisi olan varmı?bıss desteği olmayan televizyonda bundesliga maçlarını bu yeni modülü alarak izleyebilirmiyim?
  • Bende LG 32LN575S LED Tv var. Dahili uydu alıcı ve SI portu var diye gittim dsmart CAM Modül aldım. Bayiden 250 TL (+ 40 TL aktivasyon bedeli) 24 aylık dizi paketi. Belgeseller için. TV ye taktım. söyledikleri ne varsa yaptım. Yine de şifreli kanalları çözmedi. 2 gündür d smart merkezi, bayiyi ve LG TV servisi 20 kere aradım. herkes benle alakası yok diyor. Dsmart merkez beni ilgilendirmez bayi bilir diyor. Bayi beni ilgilendirmez diyor. Modülü alırken de bayi 15 gün içinde iadesi var demişti. Dsmart merkez iadesi yok dedi. Burası TC cayma hakkım var 15 gün içinde dedim. bizi bağlamaz dediler. Bugün bayiye gideceğim. Ya iptal edin paramı iade edin diyeceğim ya da çalışır hale getirin diyeceğim. 40 TL kesin gitti de 250 TL yi kurtarmaya çalışacağım. En büyük aptallığım ne 40 TL için ne de 250 TL için fatura aldım. Tüketici Kuruluna gitsem kanıtlamam zor olacak. İade edemezsem harici bir uydu alacağım son çare.

Diyeceğim o ki Dsmarttan her türlü uzak durun. Cam modül de dahil olmak üzere. Dsmarta bulaşılmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: fg2dc

Bende LG 32LN575S LED Tv var. Dahili uydu alıcı ve SI portu var diye gittim dsmart CAM Modül aldım. Bayiden 250 TL (+ 40 TL aktivasyon bedeli) 24 aylık dizi paketi. Belgeseller için. TV ye taktım. söyledikleri ne varsa yaptım. Yine de şifreli kanalları çözmedi. 2 gündür d smart merkezi, bayiyi ve LG TV servisi 20 kere aradım. herkes benle alakası yok diyor. Dsmart merkez beni ilgilendirmez bayi bilir diyor. Bayi beni ilgilendirmez diyor. Modülü alırken de bayi 15 gün içinde iadesi var demişti. Dsmart merkez iadesi yok dedi. Burası TC cayma hakkım var 15 gün içinde dedim. bizi bağlamaz dediler. Bugün bayiye gideceğim. Ya iptal edin paramı iade edin diyeceğim ya da çalışır hale getirin diyeceğim. 40 TL kesin gitti de 250 TL yi kurtarmaya çalışacağım. En büyük aptallığım ne 40 TL için ne de 250 TL için fatura aldım. Tüketici Kuruluna gitsem kanıtlamam zor olacak. İade edemezsem harici bir uydu alacağım son çare.

Diyeceğim o ki Dsmarttan her türlü uzak durun. Cam modül de dahil olmak üzere. Dsmarta bulaşılmaz bence.

LG TV'inizin yazılımını hiç güncelleştirdiniz mi?

http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-32LN575S#

En son 30/12/2014'de SOFTWARE FİLE(VERSİON 04.24.48) çıkmış.

Bende yeni LG 42LB620V aldım. dsmart ci modül aldım taktım çalıştı.

Ayrıca modülünüzü başka bir yerde çalışıyor mu test edin. Çalışmıyorsa zaten sizin yapacağınız bir şey yok demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 10 Ocak 2015; 12:05:34 >

• fg2dc F kullanıcısına yanıt
    biraz yukarularda benim mesajlarim var bu konu hakkinda, CI modul sorunlu ne yazik ki, 1 senedir LG tv de sorunsuz kullandigim modul, uydu guncellemesinden sonra calismamaya basladi, yayini 1 dk izliyorsam 2 dk izleyemiyordum, videosu da yukarida mevcut.

velhasil 2 senelik paketin bir yili yeni dolmustu, ben de servis istedim, turkiyede satilan her urun, garantili ve teknik servis hizmetine sahip olmak zorunda, dsmartin teknik servisi yok bu moduller icin, bakanliga ve bilisim kuruluna sikayet edecegimi, urunun teknik servisinin olmadigini soyledim, bir kac gun icinde yeni CI+ modul ile degistirdiler ve sorun ortadan kaldi.

2 hafta boyunca, bir cok kez musteri hizmetleriyle gorustum, sikayetvar.com a yazdim, videosunu cekip youtube`a yukledim, forumlarda yazdim, inat ettim ve sonunda bakanliga sikayet etmeye hazirlanirken degisim yaptilar.
  • Albani üstadım panasonic PDP lerde c+ modülleri ile sorunsuz izleniyor artık.techni yi bilemiyorum.dizi paketinde sinema ve spor kanalları hariç diğer kanalları izleyebiliyorsunuz.liste halinde d smart sitesinde mevcut. @albani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende LG 32LN575S LED Tv var. Dahili uydu alıcı ve SI portu var diye gittim dsmart CAM Modül aldım. Bayiden 250 TL (+ 40 TL aktivasyon bedeli) 24 aylık dizi paketi. Belgeseller için. TV ye taktım. söyledikleri ne varsa yaptım. Yine de şifreli kanalları çözmedi. 2 gündür d smart merkezi, bayiyi ve LG TV servisi 20 kere aradım. herkes benle alakası yok diyor. Dsmart merkez beni ilgilendirmez bayi bilir diyor. Bayi beni ilgilendirmez diyor. Modülü alırken de bayi 15 gün içinde iadesi var demişti. Dsmart merkez iadesi yok dedi. Burası TC cayma hakkım var 15 gün içinde dedim. bizi bağlamaz dediler. Bugün bayiye gideceğim. Ya iptal edin paramı iade edin diyeceğim ya da çalışır hale getirin diyeceğim. 40 TL kesin gitti de 250 TL yi kurtarmaya çalışacağım. En büyük aptallığım ne 40 TL için ne de 250 TL için fatura aldım. Tüketici Kuruluna gitsem kanıtlamam zor olacak. İade edemezsem harici bir uydu alacağım son çare.

Kanal D HD de biraz durun yada müşteri hizmetlerinden sinyal yenileyin ama Kanal D HD de bi 5 dakika durun bendede olmuştu televizyon lg la660s

• quote:

ah hocam ödediğin bişey neden fatura almıyorsun yanlış anlamada baya bi uğraşırsın gibime geliyor..

• d smart modülle pc de tv izleyen var mı?

arkadaşlar iyi günler

prof tuners 8000 tv kartım var.

pc de 2 monitörüm var.lcd de internete giriyorum.vga da smartdvb ile tv izliyorum.
    hd kanalları bile gösteren ücretsiz bir program smartdvb.

ben vga da d smart modülle tv izlemek için ne yapmalıyım.
    modülü takmak için pc de nasıl bir kart olmalı,fiatı nedir,
    kurulumu nasıl,d smart modülün kanal listesi smartdvb nin içine atılabilir mi,
    yoksa onun kendi programı var mı?

yoksa

js 3004 ün cı slotuna takıp tv den mi izlemek zorunda kalacağım.

ayrıca js 3004 d smart modülünde sorun çıkarıyor mu?

ne dersiniz?
  • cam modül iyidir kullanışlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayhiforme

Albani üstadım panasonic PDP lerde c+ modülleri ile sorunsuz izleniyor artık.techni yi bilemiyorum.dizi paketinde sinema ve spor kanalları hariç diğer kanalları izleyebiliyorsunuz.liste halinde d smart sitesinde mevcut. @albani

ok+ bilgi için teşekkürler,gerçi DS nin CI+ ile sorunsuz olduğunu çoğu kişiden öğrenmiştim ancak Techni mevzusu açık da kaldı
    Bu sebeb ten elinde CI+ olan birisi bana emanet bunu gönderirse,çok makbule geçer,zira Techni bizler için çok önemli ve lanet 10970
    sorunu olduğu için DS kullanımın da sıkıntı veriyor v.s
    Bana göndersin 1 günlüğüne,ertesi gün geri postalarım,zaten ben de bir kaç saat kalsa yeter,zaman daha çok kargo süresince geçecektir

CAN+

• Arkadaşlar Modul alacagım ancak uygun olan 2yıl spor+dizi paketli olan 250tl ben bunu alıp aktivasyon yapıldıktan sonra bu spor paketini iptal edip sinema yada sinema+dizi paketi yaparsak ne kadar bedel öderim üzerine?

• Dsmart modul 2 yil 250 tl ise bende almak isterim.tabii belgesel kanallari iceriyorsa?link var mi almak icin?

• cam modül almayı düşünüyorum dsmart
    arkadaşta dsmart kendi uydu alıcısı var onlarda yayın 5 kat daha fazla çözünürlükte dedi bildigim kadarıyla gerçekten dogrumudur
    modül ile dsmart uydu alıcısı arasında görüntü kalitesi farkı varmıdır
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.