Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popturceyn

Dsmart modul 2 yil 250 tl ise bende almak isterim.tabii belgesel kanallari iceriyorsa?link var mi almak icin?

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1253

Teknosa mağazalarında da oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

cam modül almayı düşünüyorum dsmart
    arkadaşta dsmart kendi uydu alıcısı var onlarda yayın 5 kat daha fazla çözünürlükte dedi bildigim kadarıyla gerçekten dogrumudur
    modül ile dsmart uydu alıcısı arasında görüntü kalitesi farkı varmıdır

Bir rivayete göre 10 kat diyorlar. Şaka bir yana fark yoktur.

Sadece modülü uydu alıcısına takarsanız onun görüntü işlemesine göre görüntü alırsınız. TV'de modül girişi varsa takarsanız tvnin işlemcisine göre görüntüyü alırsınız. Arasında öyle aman aman insanın algılayabileceği bir fark olmuyor çoğu zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

arkadaşta dsmart kendi uydu alıcısı var onlarda yayın 5 kat daha fazla çözünürlükte dedi bildigim kadarıyla gerçekten dogrumudur

Sadece modülü uydu alıcısına takarsanız onun görüntü işlemesine göre görüntü alırsınız. TV'de modül girişi varsa takarsanız tvnin işlemcisine göre görüntüyü alırsınız. Arasında öyle aman aman insanın algılayabileceği bir fark olmuyor çoğu zaman.

arkadaş benim arkadaş yanımda iddaa ediyor elimde HD uydu alıcısı var ona takıyorum normal görüntü ama dsmart uydusuna takıtyorum daglar kadar fark var

iddaya girecek varsada gelsin girelim diyor

normal hd ile dsmart hd arasından çok fazla fark var diyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

arkadaş benim arkadaş yanımda iddaa ediyor elimde HD uydu alıcısı var ona takıyorum normal görüntü ama dsmart uydusuna takıtyorum daglar kadar fark var

iddaya girecek varsada gelsin girelim diyor

normal hd ile dsmart hd arasından çok fazla fark var diyor

Dağ var dağ var. Bence fazla iddialı.
    Aynı tv'de fazla fark etmez.

• quote:

arkadaşın güzel sallamış modülün işi şifre çözmektir çözünürlükle alakası neymiş bunu yapan cihazdır

ayrıca arkadaşın philips led tvde ki net görüntüyü görmemiş ki ds cihazını övüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Ocak 2015; 20:12:02 >

• Herkese merhaba,

30 aralık itibari ile aktif olan sinema paketli dsmart CI cam modülümü uygun fiyatla satıyorum ilgilenen olursa, süresi 1 yıl, adıma kesilmiş faturası da var. Hiçbir sıkıntısı yok, çalışıyor, ihtiyacım kalmadığı için satıyorum. Forum içinde satışlarım için referanslarım var, profilimden görebilirsiniz. Düşünenler pm yoluyla iletişime geçebilirler.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibanez@Forum -- 14 Ocak 2015; 11:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

arkadaşın güzel sallamış modülün işi şifre çözmektir çözünürlükle alakası neymiş bunu yapan cihazdır

ayrıca arkadaşın philips led tvde ki net görüntüyü görmemiş ki ds cihazını övüyor

ayrıca arkadaşın philips led tvde ki net görüntüyü görmemiş ki ds cihazını övüyor (AYNEN KATILIYORUM HEM SD HEM HD)

• quote:

quote:

bunu yapan cihazdır derken dsmartın verdigi cihazmı kastetiniz

yoksa tv nin içindeki çihazmı

benim tv de 4k 49ub850v

• quote:

quote:

quote:

bunu yapan cihazdır derken dsmartın verdigi cihazmı kastetiniz

yoksa tv nin içindeki çihazmı

benim tv de 4k 49ub850v

cihazdır derken modülün net görüntüyle yada çözünürlükle ilgisi yoktur demek istedim ayrıca d smart cihazlarının övülecek bir yanı yok bence

tv niz lg sanırım? öyleyse onun görüntüsünü bilmiyorum ama ds cihazından kötü göstermez bence. uydu alıcılı tvi varsa ds cihazı almak gereksizdir çünkü abartılı görüntü farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2015; 13:31:12 >

• D smart cam modülde 1 yıl sinema paketli olan ürünler tükeniyor bilginiz olsun bundan sonra bu modüller artık bulunmayacak.

http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-modul-eglence-paket#0
  • sakpinar S kullanıcısına yanıt
    Maalesef 800 lira talep ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

D smart cam modülde 1 yıl sinema paketli olan ürünler tükeniyor bilginiz olsun bundan sonra bu modüller artık bulunmayacak.

Hocam bu modüllerin avantajı ne olacak? Ayrıca D-Smart kapanacak diyorlar. Galiba yetkili bayi temsilcisisiniz. Cevabınızı merak ediyorum.
  • Arkadaşlar Modül olayı bence yapılması gereken ilk tercihlerindendır, çünkü tüm işlemleri bir kere TEK KUMANDAYA indiriyorsunuz ayrıca görüntü kirliliği olmuyor , yok resiver yok kumanda bilmem ne . Bugün tüm TV lerde hemen hemen Uydu alıcısı vardır ancak nedense millet hala Modül için çok istekli değil. Modül olayı digiturk te olmaması pazarlama stratejisidir yani seni bir şekilde fatura bağlamak istememeleridir . Tüm Dünyada artık modül kullanılmaktadır veya kablo tv ler mevcuttur.
    Baskı yapıp tüm sistemleri modüle çevirmemiz gerekiyor .
    Ayrıca Tivibu de Smart TV lerde uygulama şeklinde karşımıza çıkmaya başladı bu olumlu bir gelişme ayrıca cihaz almamıza gerek yok .
    Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bilgilendireyim dedim.
  • get_up G kullanıcısına yanıt
    Dediğinizin olması için her tvye modül girişi koyulmalı.evdeki tüplü tvler ve modül girişi olmayan plazmalar lcdler ledler çöpe atılmalı.Bunlar çok zaman isteyen şeyler.Ayrıca modülün kanal geçiş hızı ağır kalıyor.benim 30 liralık uydu alıcım saniyesine kanal geçişi yapıyor.Teknoloji altyapı gelişicekki bişeyler kolaylaşsın.gider modüllü kendinden uydu alıcılı tv alırım şuan sorun değil ama bi kanal değişmek için 2 3 saniye beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

D smart cam modülde 1 yıl sinema paketli olan ürünler tükeniyor bilginiz olsun bundan sonra bu modüller artık bulunmayacak.

Biz de almayız olur biter :)
  • fg2dc F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun gelişmeleri de paylaşırsanız faydalı olur.

hadi 250 lirayı anladımda 40 lira neyin nesi, resmen tutan tutabildiğiniz öpsün mantığı. Keşke internetten teknosa.com dan alsaydınız iadesi çok daha kolay olurdu faturanızda olurdu elinizde ve fazladan da 40 ödememiş olurdunuz. ben iki tane aldım teknosa.com dan sadece müş. hiz. arayıp modül ve kart numaranızı söylüyorsunuz onlarda sizden bir iki sorunun cevabını istiyolar (cep tel no gibi) sonra anında daha telefonu kapatmadan adam yayın geldimi diyor ve hemen göstermeyen tv göstermeye başlıyor. 40 lira da neyin nesi. haa ilk ay tüm kanallar açıktı ben aldığımda şimdi durum nedir bilmiyorum. ayrıca bimeks den de alabilirsiniz.
  • Can bey benim technide göstermiyordu hata nesajı veriyordu (mesela kanal D HD, kitchen24 HD) ama menüden, şifreleme sistemine girip, kayıtlı erişim ayarlarına girip, CI saati yazan yerdeki azaltılmışı normal yaptım, alt satırdaki modül dual şifre çözmeyide CI1 yaptım (modül üstte 1. slotta olduğu için) ve göstermeye başladı.

Yani şu an technide bu değişiklikleri yapınca sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Dediğinizin olması için her tvye modül girişi koyulmalı.evdeki tüplü tvler ve modül girişi olmayan plazmalar lcdler ledler çöpe atılmalı.Bunlar çok zaman isteyen şeyler.Ayrıca modülün kanal geçiş hızı ağır kalıyor.benim 30 liralık uydu alıcım saniyesine kanal geçişi yapıyor.Teknoloji altyapı gelişicekki bişeyler kolaylaşsın.gider modüllü kendinden uydu alıcılı tv alırım şuan sorun değil ama bi kanal değişmek için 2 3 saniye beklerim.

Dijital platform bağlatan biri tüplü TV kullanan %1 geçmez, onlar de 1-2 sene içerisinde LCD geçiş yapacaklardır veya dijital platform kullanmayacaktır.
    Geçişler Dijital platformlarda çok yavaştır digiturk te örneğin sinir bozucu , 30 liralık bir uydu alcı ile Modülü bir LCD kiyaslanamaz bile,mantıkken gömülü sistem kablo uzunluğu olmadığı için daha net ve hızlı çalışması lazım . Giriş seviyesinde bir Plazma veya LCD artık modül bulunmaktadır . Ayırca Teknoloji Batıdan gelir ve eğer onlar bu şekilde yapiyorlarsa bir bildikleri vardır demekki . Tabiki herkes istediği gibi kulanabilir ancak bana mantıksız geliyor.Şu anda tek kumandayla LED TV-Uydu-Ses Sistemi ve karşımda sadece TV ve Sehpa duruyor , ne kablo ne de uydu alıcı var .

• get_up G kullanıcısına yanıt
    Bende de tüplü tv ve 30 liralık uydu alıcı var.kurban olsunlar tüplü tvnin cam gibi görüntüsüne.tv8 mesela büyük ekranda batak gibi.para bayılıcan digitürkede biraz güzelleşicek.ben kral gibi cam netliğinde izliyorum.hd den aşağı kalır yanı yok.kanal geçiş hızıda 1 saniyeden az.tercih meselesi.ülke platformların elinde.kaz gibi yoluyolar milleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Bende de tüplü tv ve 30 liralık uydu alıcı var.kurban olsunlar tüplü tvnin cam gibi görüntüsüne.tv8 mesela büyük ekranda batak gibi.para bayılıcan digitürkede biraz güzelleşicek.ben kral gibi cam netliğinde izliyorum.hd den aşağı kalır yanı yok.kanal geçiş hızıda 1 saniyeden az.tercih meselesi.ülke platformların elinde.kaz gibi yoluyolar milleti.

tüplü tv nin cam gibi görüntüsümü ::::))))) sen hiç hd yayın seyretmedin sanırım :)))
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.