Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüplü tvye bu forumda destanlar yazıldı dostum.yaşınmı ufak ilk defa eve led tv girdi sizin heralde yada dalga geçiyosun :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/dsmart-modul-1-yil-sinemahd-paketli-209tl-P44976993

buradan gecen gün aldım sinema paketini indirim çeki ile 180 tl ye geldi . çok iyi fiyata aldım gibi .

satıcı çok iyi ilgili aktivasyonu benim adıma telefonla arayarak yaptı. d smartın güncellenen fiyatlarından sonra muhteşem bir fırsattı benim için. forumdan hediye çeki bularak almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

http://www.n11.com/dsmart-modul-1-yil-sinemahd-paketli-209tl-P44976993

buradan gecen gün aldım sinema paketini indirim çeki ile 180 tl ye geldi . çok iyi fiyata aldım gibi .

satıcı çok iyi ilgili aktivasyonu benim adıma telefonla arayarak yaptı. d smartın güncellenen fiyatlarından sonra muhteşem bir fırsattı benim için. forumdan hediye çeki bularak almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim .

fiyat iyi .... ds ın sinema kanallarına cok para verilmez..

• aynen hocam ama yine de iyi filmler çıkıyor bazen .özellikle belgesel kanalları için aldım . görüntü kaliteleri çok iyi .

ama sizin tvlerde nasıl bilmiyorum ama tv ilk açılışta 3 sn kadar ortak arabirim modülü takılı şeklinde uyarı çıkıyor çok önemli değil ama merak ettim sizde de böyle mi ?
  • Hepiniz mutlusunuz gibi gözüküyorsunuz Dsmart'dan,
    bir an evvel kurtulun, başınıza gelecekleri bilmiyosunuz.
  • ruges R kullanıcısına yanıt
    başıma gelecekleri bildiğim için zaten peşin ödemeli cam modül aldım ya :)
  • quote:

aynen hocam ama yine de iyi filmler çıkıyor bazen .özellikle belgesel kanalları için aldım . görüntü kaliteleri çok iyi .

ama sizin tvlerde nasıl bilmiyorum ama tv ilk açılışta 3 sn kadar ortak arabirim modülü takılı şeklinde uyarı çıkıyor çok önemli değil ama merak ettim sizde de böyle mi ?

evet iyi filmler nadir çıkıyo o yüzden çok para verilmez...belgeseller süper zaten yetiyo..helede ng lar geldi işi bitirdi...normal onu demesi..benim tvde demiyo ama ilk açıldığında şifreli bir kanalda ise bir saniye
    şifreli kanal diyo bir sn sonra acılıyo...bir kere çözdükten sonra dahada demiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruges

Hepiniz mutlusunuz gibi gözüküyorsunuz Dsmart'dan,
    bir an evvel kurtulun, başınıza gelecekleri bilmiyosunuz.

ne gelecek başımızaki ... iki yılık beşin verdim parasını...sadece belgeseller için verdim...ng lar yeni geldi bir iki yıl durur sanırım...kanalların hepsi birden kalmıcak ya. anlat dinleyelim başımıza gelecekleri
  • şu an cam modül üyesiyim ve baya memnunum d-smarttan ve modülden. 20 gün sonra üyeliğim bitiyor. eğer iyi teklif gelirse kutu üyeliğinden devam edecem. aksi takdirde tekrar modül almayı düşünüyorum. n11 'deki fiyat güzel gibi geldi bana. olmazsa teknosadan modül alacam ama kanal içeriğini tam olarak bilmiyorum.

özellikle kafasında soru işareti olan arkadaşlar kesinlikle modül alarak yollarına devam etsinler. aksi takdirde sorun yaşayabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

şu an cam modül üyesiyim ve baya memnunum d-smarttan ve modülden. 20 gün sonra üyeliğim bitiyor. eğer iyi teklif gelirse kutu üyeliğinden devam edecem. aksi takdirde tekrar modül almayı düşünüyorum. n11 'deki fiyat güzel gibi geldi bana. olmazsa teknosadan modül alacam ama kanal içeriğini tam olarak bilmiyorum.

özellikle kafasında soru işareti olan arkadaşlar kesinlikle modül alarak yollarına devam etsinler. aksi takdirde sorun yaşayabilirler

İzle yazıp 2850 ye mesaj atıyorsunuz ve Size giriş paketi fiyatına mega paket hediye ederek 16 TL gibi ücretlerle 1 yıl izliyorsunuz
  • Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    faturalımı bu dediğiniz ? tahathüt var mı?
  • quote:

İster peşin ister fatura esnek fiyatlandırma var ısrar yeteneğiniz olursa her şey olabilir en yüksek 20 tl versin 20 TL'den üstünü.sakın kabul etmeyin bu arada bu paket 1 yıllık giriş paketi ama 1 yıl mega paketi hediye ediliyor
    16 TL 1 yıllık taahhüt faturalıdır

• Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 229 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal 0532 507 64 26
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirayk2

quote:

İster peşin ister fatura esnek fiyatlandırma var ısrar yeteneğiniz olursa her şey olabilir en yüksek 20 tl versin 20 TL'den üstünü.sakın kabul etmeyin bu arada bu paket 1 yıllık giriş paketi ama 1 yıl mega paketi hediye ediliyor

ödeme kredi kartı ile oluyo sanırım dimi
  • quote:

şu an cam modül üyesiyim ve baya memnunum d-smarttan ve modülden. 20 gün sonra üyeliğim bitiyor. eğer iyi teklif gelirse kutu üyeliğinden devam edecem. aksi takdirde tekrar modül almayı düşünüyorum. n11 'deki fiyat güzel gibi geldi bana. olmazsa teknosadan modül alacam ama kanal içeriğini tam olarak bilmiyorum.

memnunsan devam et modüllü üyeliğe neden kutuya geçicen.
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Kutu üyeliğim var ve televizyonumun da dahili uydu alıcısı var. Modül alsam kartı ona taksam olur mu? Olursa hangi modüllerden almam gerekiyor? Receiver çok yavaş çalışıyor ve kanser ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: longingxm

quote:

Orijinalden alıntı: Emirayk2

quote:

ödeme kredi kartı ile oluyo sanırım dimi

Peşin aboneliklerde evet forumlar da okuduğum kadarıyla 280 den başlıyor 450 lere kadar bir yıllık giriş paketi fiyatına mega paket siz arayın bilgi alın en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Kutu üyeliğim var ve televizyonumun da dahili uydu alıcısı var. Modül alsam kartı ona taksam olur mu? Olursa hangi modüllerden almam gerekiyor? Receiver çok yavaş çalışıyor ve kanser ediyor.

Modül ile kart eşlenmiş olarak geliyor
    Şuan ki Dsmart kartınızı mödül alıp takarsanız yanar.

• quote:

Orijinalden alıntı: longingxm

quote:

memnunsan devam et modüllü üyeliğe neden kutuya geçicen.

ng people , ıd extra ve adını hatırlamadığım bir discovery kanalını daha tv yi salona taşıdığımda çekmiyor. o yüzden kutuya geçmek istiyorum

• Arkadaşlar size bir sorum olacak bizde d-smart ın hd uydu alıcısı var ama tahütlü abone olmak istemiyorum modül alarak kullanmak istiyorum n11.com da arkadaşlarında bahsettiğihttp://www.n11.com/dsmart-modul-1-yil-sinemahd-paketli-209tl-P44976993 bu linkdeki modülü alıcam sıkıntı çıkartırmı görmeme gibi bir problemle yada kapanma problemiyle karşılaşırmıyım
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.