Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digitürk ve Dsmart aboneliğim var, yeni aldığım LG 32LB652V de uydu alıcısı mevcut, Bu tv de D smart yada Digitürk izleyebilmek için cam modülmü almalıyım, Cam modül alacaksam benim dekoderdeki kartlarımı oraya takıyorum yoksa yeni bir kartmı veriliyor, Birde Dsmart a aylık ödeme yapıyorum ama dekoder benim, cam modül istediğimde yalnızca cam modülü satın alarak aylık ödediğim tutarımı ödemeye devam ediyorum yoksa yeni bir abonelikmi yapmam lazım.

Benzeri sorular yukarıda sorulmuş ama tam anlayamadığımdan birde ben yazdım, cevap için şimdiden teşekkür ederim.
  • yyusa Y kullanıcısına yanıt
    Cam modül tak kullan mantığıyla çalışıyor. 1-2 yıllık aboneliği satın alıp modülü tv-alıcıya takıp kullanıyorsunuz. Modülün özelliği d-smart kanallarına geldiği zaman o kanalların şifresini kırmak. Kanal sıralamasını istediğin şekilde ayarlama şansı veriyor bu da.
  • arkadaşlar iyi geceler d-smart cam modül almak istiyorum uygun fiyata nerden alabilirim birde
    http://www.teknosa.com/urunler/119960008/d-smart-modul-modul-abonelik-paketi#product-features bu linkteki 24 aylık olan paket nedir biliyormusunuz kullanan veya alan oldumu ?
  • Bende dsmart cam modül var 1 haftadır kullanıyorum.

Otomatik kanal sıralama ayarı var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkür ederim,

Size bir soru daha sorsam , Bu cam modül ü aldığımda herhangi bir kablo bağlantısınada gerek yok sanırım, o modül ü yalnızca Tv ye takıyorum o kadar.

D smart yan oda fiyatı yanılmıyorsam 19 TL, (19 - 24 ay =456 TL ) paketim sinema dizi ve futbol, modül fiyatlarına baktımteknosa da 250 tl değerinde 24 aylık bir paket var ama hangi kanalları kapsadığını göremedim.

http://www.teknosa.com/urunler/119960008/d-smart-modul-modul-abonelik-paketi#product-features

Sinema dizi ve spor kanalı cam modüllü hepsi burada da 800 tL

http://www.hepsiburada.com/liste/d-smart-modul-kullanim-bedeli-24-ay-hd-spor-paketi/productDetails.aspx?productId=evdsmartspormodul&categoryId=60002696

Cam modül yerine yan oda kampanyası daha mantıklı gibi sanki ama gözden kaçırdığım bir noktamı var anlamadım.

Birde yeni tv yi çocuk odası için aldım, %80 çocuk kanalları izlenecek %20 farklı maç günleri hanım vs diğer kanalları izlemek için kullanacak, Bu durumda smart özelliği ile internet üzerinden çocuk videoları yada online yayın yapan sitelerden ( Kanal D vs ) kısa süreliğinede olsa izlemeye çalışmak zormu olur acaba.

Sizin yada bir başka arkadaşın önerisi varsa duymak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

Cam modül tak kullan mantığıyla çalışıyor. 1-2 yıllık aboneliği satın alıp modülü tv-alıcıya takıp kullanıyorsunuz. Modülün özelliği d-smart kanallarına geldiği zaman o kanalların şifresini kırmak. Kanal sıralamasını istediğin şekilde ayarlama şansı veriyor bu da.

ayrıca aboneliği uzatabiliyosun istersen üst pakete de geçiyosun...birde cı+ modül olursa bisss key sorunuda yaşamıyosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Merhaba,

Digitürk ve Dsmart aboneliğim var, yeni aldığım LG 32LB652V de uydu alıcısı mevcut, Bu tv de D smart yada Digitürk izleyebilmek için cam modülmü almalıyım, Cam modül alacaksam benim dekoderdeki kartlarımı oraya takıyorum yoksa yeni bir kartmı veriliyor, Birde Dsmart a aylık ödeme yapıyorum ama dekoder benim, cam modül istediğimde yalnızca cam modülü satın alarak aylık ödediğim tutarımı ödemeye devam ediyorum yoksa yeni bir abonelikmi yapmam lazım.

Benzeri sorular yukarıda sorulmuş ama tam anlayamadığımdan birde ben yazdım, cevap için şimdiden teşekkür ederim.

dsmart için cam modül almak zorundasın.. modül ile kart birlikte satılıyo...yani yeni abonelik gerek..
    benimde dsamrt aboneliğim vardı dekoderli ama cam modül için ikinci bir abonelik yapıldı modül ile kart beraber aldım..zaten modülün içindeki kartı başka modüle takarsan çalışmz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erol1521

Bende dsmart cam modül var 1 haftadır kullanıyorum.

Otomatik kanal sıralama ayarı var mi acaba

evet var...ama kanalları güncelleme değilde yeniden yükleme yapman gerek... ozaman kanalalrı yeniden yüklerken soruyo...dsmart kanallistesimi yoksa türsatmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Bilgi için teşekkür ederim,

Size bir soru daha sorsam , Bu cam modül ü aldığımda herhangi bir kablo bağlantısınada gerek yok sanırım, o modül ü yalnızca Tv ye takıyorum o kadar.

D smart yan oda fiyatı yanılmıyorsam 19 TL, (19 - 24 ay =456 TL ) paketim sinema dizi ve futbol, modül fiyatlarına baktımteknosa da 250 tl değerinde 24 aylık bir paket var ama hangi kanalları kapsadığını göremedim.

http://www.teknosa.com/urunler/119960008/d-smart-modul-modul-abonelik-paketi#product-features

Sinema dizi ve spor kanalı cam modüllü hepsi burada da 800 tL

http://www.hepsiburada.com/liste/d-smart-modul-kullanim-bedeli-24-ay-hd-spor-paketi/productDetails.aspx?productId=evdsmartspormodul&categoryId=60002696

Cam modül yerine yan oda kampanyası daha mantıklı gibi sanki ama gözden kaçırdığım bir noktamı var anlamadım.

Birde yeni tv yi çocuk odası için aldım, %80 çocuk kanalları izlenecek %20 farklı maç günleri hanım vs diğer kanalları izlemek için kullanacak, Bu durumda smart özelliği ile internet üzerinden çocuk videoları yada online yayın yapan sitelerden ( Kanal D vs ) kısa süreliğinede olsa izlemeye çalışmak zormu olur acaba.

Sizin yada bir başka arkadaşın önerisi varsa duymak isterim.

Yan oda kampanyası aylık 15 tl diyor. Hiç uğraşmaya değmez modülle.

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/Gecmis/yan-oda-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 4 Şubat 2015; 14:06:47 >

• longingxm L kullanıcısına yanıt
    1- kapatırken günlerce uğraşacaksın, kapattığını düşündüğün andan sonra bile fatura gelirse şaşırma.
    2- bir ay uydu alıcın kapalı kalırsa D-smart'ını kapatabilrler, neden kapattınız arkadaş deyincede kullanmadığınızı düşündük derler ama tekrar açmak için 50TL liranıda alırlar.
    3- Paketini yükseltmek istedin ,ilk paketine ek ikinci paketinde parasını verebilirsin.
    (HD paketten, HD+belgesele geçtim, aynı alıcıda HD yayının parasını iki defa almışlar, 6 ay sonra olayı anladım ama ilk paketi kapatmak için bile ceza verdim (D-smart yetkilisi paketi yükseltmeyi önerdiği halde)
    4- faturan gecikirse elindeki alıcı bedava kanalları bile kapatır.
    5- D-smart'ın herhangi bir hatası ile yayının kesilirse tekrar açmak için aktivasyon ücreti (35TL) ödersin.
    6- D-smart+yalın internet paketine geçtim. sağolsunlar telefonu kendileri kapattılar fakat gönderdikleri modem yalın internete uygun değilmiş ve bunu kullanmışsınız deyip 140 lira para kestiler. kimin suçu, tabiki benim. anlatamazsın.

kısaca, gözün açık ve tetikte olmalısın herhan cüzdanından para eksilebilir. (hepsi başıma geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ruges

1- kapatırken günlerce uğraşacaksın, kapattığını düşündüğün andan sonra bile fatura gelirse şaşırma.
    2- bir ay uydu alıcın kapalı kalırsa D-smart'ını kapatabilrler, neden kapattınız arkadaş deyincede kullanmadığınızı düşündük derler ama tekrar açmak için 50TL liranıda alırlar.
    3- Paketini yükseltmek istedin ,ilk paketine ek ikinci paketinde parasını verebilirsin.
    (HD paketten, HD+belgesele geçtim, aynı alıcıda HD yayının parasını iki defa almışlar, 6 ay sonra olayı anladım ama ilk paketi kapatmak için bile ceza verdim (D-smart yetkilisi paketi yükseltmeyi önerdiği halde)
    5- D-smart'ın herhangi bir hatası ile yayının kesilirse tekrar açmak için aktivasyon ücreti (35TL) ödersin.
    6- D-smart+yalın internet paketine geçtim. sağolsunlar telefonu kendileri kapattılar fakat gönderdikleri modem yalın internete uygun değilmiş ve bunu kullanmışsınız deyip 140 lira para kestiler. kimin suçu, tabiki benim. anlatamazsın.

kısaca, gözün açık ve tetikte olmalısın herhan cüzdanından para eksilebilir. (hepsi başıma geldi)

en iyisi cam modul kafan rahat.n11den 210 tl ye.forumdan 30 lira indirim çeki ile 170 kusur tl ye mal edilir.ayda 14 liraya denk gelir.birde 170 i 3 taksite boldurun.kafanız rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

quote:

en iyisi cam modul kafan rahat.n11den 210 tl ye.forumdan 30 lira indirim çeki ile 170 kusur tl ye mal edilir.ayda 14 liraya denk gelir.birde 170 i 3 taksite boldurun.kafanız rahat olur.

Hangi forumdan 30 lira indirim çeki bulabiliriz ?

• quote:

quote:

Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 189 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal

http://www.sanalpazar.com/Dsmart-Modul-11-Ay-sinema-spor-dizi-belgeselhd-199tl__isp39044001
    sadece bugüne özel 170 lira
    210 lira sinema paketine vereceğinize ekstradan Şampiyonlar Liginin kalan maçları Beşiktaş-Liverpool ve Trabzon-Napoli maçları dahil Avrupa ligi maçları, MotoGp, Formula 1 ve Ntvsmartspor dan İspanya Ligini izleyebilirsiniz.

• Merhaba Dsmart Süper paketli modülü izlemeye vakit bulamadığım satıyorum fiyat 189 tl, 2016 ya kadar aktivasyonlu yani 11 aylık, yetişkin kanalları hariç hepsi açıktır, 71 HD kanal

http://www.sanalpazar.com/Dsmart-Modul-11-Ay-sinema-spor-dizi-belgeselhd-199tl__isp39044001
    sadece bugüne özel 170 lira

210 lira sinema paketine vereceğinize ekstradan Şampiyonlar Liginin kalan maçları Beşiktaş-Liverpool ve Trabzon-Napoli maçları dahil Avrupa ligi maçları, MotoGp, Formula 1 ve Ntvsmartspor dan İspanya Ligini izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

quote:

quote:

Hangi forumdan 30 lira indirim çeki bulabiliriz ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=54670258&p=10595#102423652

• Önceden peşin ödenen dizi paketi modülü aboneleri artık sinema kanallarını izleyebilir
    Keyifli seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirayk2

Önceden peşin ödenen dizi paketi modülü aboneleri artık sinema kanallarını izleyebilir
    Keyifli seyirler

Benimki dizi hd modullu uyelikti simdi sinema kanallari acilacakmi bu süper haber teşekkürler dsmart. ...

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

quote:

Önceden peşin ödenen dizi paketi modülü aboneleri artık sinema kanallarını izleyebilir
    Keyifli seyirler

Benimki dizi hd modullu uyelikti simdi sinema kanallari acilacakmi bu süper haber teşekkürler dsmart. ...

Evet şuan açık

• quote:

Keyifli seyirler

Super paket sahiplerine bişi yokmu? Neden böyle bir uygulama yapıldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Keyifli seyirler

Super paket sahiplerine bişi yokmu? Neden böyle bir uygulama yapıldı..

bilseydim 1 ay önce 24 aylik 300 liraya dizi paketi alirdim.ama belgesel kanallari aynı değildir herhalde .

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.