Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
125.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 aylık mega paketiyle birlikte cam modulunu tasındıgım icin satıyorum. Yayınlar cok net gecisler cok hızlı hd kutuya göre cok daha pratik tavsiye ederim. DM den teklif atabilirsiniz

İstanbul da elden teslim edebilirim.
  • 1 yıldır Super HD paketi CAM modül ile Samsung ES7000 TV de kullanıyordum.
    Bugün son günümdü, iki gün önce teklif yaptılar ve bugün onay verip peşin ödeme yaptım. (Super HD)

Super paket için 1 yıl 165 TL teklif ettiler, aylık 13,75TL ye geliyor.
    Mega için 187 TL teklif ettiler, ayrıca bazı kartlara peşin fiyatına 3 veya 6 taksit önerdiler.

Telefonda müşteri hizmetleri 3 tane Nat. Geo kanalları yakında ekleneceğini defaatle bildirdi.
  • http://www.multivizyon.tv/dsmart-modul-sinema-hd-paketi-1-yil#Instalments

Fiyat nasıl arkadaşlar? Sinema paketi aylık 14.75 e geliyor. Alsam mı? Çok spor izlemediğimden bu paket iyi gibi. Yalnız CI+ değil. Ama harici uydu alıcı ile izleyeceğim için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

http://www.multivizyon.tv/dsmart-modul-sinema-hd-paketi-1-yil#Instalments

Fiyat nasıl arkadaşlar? Sinema paketi aylık 14.75 e geliyor. Alsam mı? Çok spor izlemediğimden bu paket iyi gibi. Yalnız CI+ değil. Ama harici uydu alıcı ile izleyeceğim için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Ağustos ta ayni fiyata almıştım ayni siteden
    Fiyat iyi başlangıç için bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

http://www.multivizyon.tv/dsmart-modul-sinema-hd-paketi-1-yil#Instalments

CI olan zaten daha uyumlu. Ancak alıcınız dsmart uyumlu olup olmadığını araştırın. İnternetteki konulara bakın. Bazı kanallarda kırılma karelenme yapabiliyor uyumsuz olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalkou

1 yıldır Super HD paketi CAM modül ile Samsung ES7000 TV de kullanıyordum.
    Bugün son günümdü, iki gün önce teklif yaptılar ve bugün onay verip peşin ödeme yaptım. (Super HD)

Super paket için 1 yıl 165 TL teklif ettiler, aylık 13,75TL ye geliyor.
    Mega için 187 TL teklif ettiler, ayrıca bazı kartlara peşin fiyatına 3 veya 6 taksit önerdiler.

Telefonda müşteri hizmetleri 3 tane Nat. Geo kanalları yakında ekleneceğini defaatle bildirdi.

peşin ödemeyi kredi kartı ile müşteri hizmetlerinden mi yaptın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

CI modül bugün geldi cihaza taktım. Sorun yok. Star HD Kanal HD vs hep var. Gayet iyi oldu. (Sinema paketi)
    Hepsidijital.com'dan aldım taksitle.

NatGeo'lar açık mı hocam sende?
  • Panasonic Viera ile CI modül kullanan arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Panasonic Viera ile CI modül kullanan arkadaş var mı?

GT30E ile kullanıyordum 10 gün önce, sorunuz var buyrun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

Bende de GT30E var da. CI modül ile kullanıldığında bir sıkıntı çıkarıyor mu onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 14 Aralık 2014; 0:17:47 >
  • Panasonic TXP55VT30E ile CI+ sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

quote:

CI modül bugün geldi cihaza taktım. Sorun yok. Star HD Kanal HD vs hep var. Gayet iyi oldu. (Sinema paketi)

Açık nat geolar çok iyi oldu. Sırf bunun için digiturk aldım. Taşınınca çalışmadı tesisattan. Kablotv abone olamadım kabloloma yüzünden. Umutlarım bitmişti dsmart aldım bari. Sürpriz oldu nat geolar başladı. En başa aldım kanal listesinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

Bende de GT30E var da. CI modül ile kullanıldığında bir sıkıntı çıkarıyor mu onu merak ettim.

CI+ sorun çıkarmıyor, yalnız CI sorunludur ( eski modüller.... dsmart yeni CI+ vermeye başladı ) ona dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 14 Aralık 2014; 14:16:01 >
  • Bazen jameson 3003 cı modüllü receiver ile bazende dahili receiver ile kullanıyorum. 3 yıldır aboneyim. Modüllü üyeliği iki sebepten ötürü öneririm:
    1- abonelik bittiğinde siz isterseniz uzatılıyor, otomatik uzatma olup kapattırana kadar sinir hastası olma derdi ve iade edilmesi gerek cihaz derdi yok.
    2- modüllü istediğiniz yere kolayca taşıyabilme özgürlüğü olması.

• quote:

quote:

quote:

Açık nat geolar çok iyi oldu. Sırf bunun için digiturk aldım. Taşınınca çalışmadı tesisattan. Kablotv abone olamadım kabloloma yüzünden. Umutlarım bitmişti dsmart aldım bari. Sürpriz oldu nat geolar başladı. En başa aldım kanal listesinde.

valla süper oldu nat geolar harika...belgesel kanalından geçilmiyor...trt1 hd 21 kanalda ilk 20 kanal belgesel üstelik yarısından fazlası hd
    dsmart dizi paketi (cam modül) şiddetle tavsiye edilir...

• d-smartta 3. yılındayım. uydu cihazı kullanıyorum acaba modüle geçiş nasıl yapabilirim. yani ek bir ücret ödemem gerekir mi? Aboneliğim hala devam ediyor ful paket.

Birde yeni eklenen belgesel kanalları ile dsmart çok iyi bir duruma geldi. Sırt bu belgesel kanallarını izlemek için tivibuya aboneyim. Dsmarta hd kalitesinde izleme şansı buldum.
  • Arkadaslar ben kutulu suoer paket üyesiyim sorum su modullu uyeliklerde kaallari istedigimiz gibi siralayabiiyormuyuz yoksa kuyudaki gibi sabit mi birde samsung smart tv ler icin hangi modul uyumludur ve kutuludan farki nedir tavsiye edermisiniz???

• nusperato N kullanıcısına yanıt
    ci+ modul alirsaniz sorunsuz kullanirsiniz, ci modul sorunlu
    kanallar istenildigi gibi siralaniyor
    kutudan farki ortalikta kablo yok, dahili alici ise yariyor, kanal gecisleri daha yavas, rehber bilgisi daha az.
  • 2 yıl kadar önce nisan ayında hepsiburada dan Dsmart Hd uydu alıcı + Giriş paketi satın almıştım. 4 ay sonra süre doluyor, ancak ben devam etmek istiyorum. Hd cihazın mülkiyeti zaten benim olduğu için ekstra masraf yapmadan Giriş paketini ( Sanırım artık dizi paketine dönüşmüş ) nasıl yenilerim ?

CAM modül + kart alsam içindeki kartı benim Pace marka Dsmart Cihazına taktığımda çalışır mı ? Yada bu işin başka bir yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 17 Aralık 2014; 14:08:34 >
  • Modülü aldım. Phılıps 7007 K televizyonuma taktım.Otomatik kanal güncellemeden bütün uyduları tek tek buldu tv. Kanalları eklemeyi onayladım.
    kanal listesine de " d smart kanalları Türksat " seçtim.
    Ancak kanal sıralaması saçma sapan oldu.Ã?rneĞ?in FX HD 3677 , nat geo wıld 3683, star HD 388, TRT1 HD 780 v.s v.s
    Nerede yanlış yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.