Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xdriver

Merhaba arkadaslar;
    Ben d-smart cam modulu hd+maxi paket almayi dusunuyorum.
    Tv'im sony ex720 serisi. Dahili uydu alicisi yok ama CI+ girisi mevcut.
    Cam modul alsam bu tvde seyredebilir miyim?
    Full hd mini uydu alicimda var ancak maalesef mini oldugu icin modul girisi yok.Tv'nin cam modul girisi ile maxi paket hd'yi rahatlikla seyredebilir miyim? Yardimci olursaniz sevinirim...

arkadasım o gırıs kablo tv ıcın conax modul gırısı olması lazım
  • bende de aynı tv den var. cam modül almak istiyorum galiba bir uydu alıcısı almam gerekiyor. hangi uydu alıcısını öneririsiniz, bu işlerden pek anlamıoyrum gerisi için ne yapmam gerekiyor( bu d-smart ın 199 tl lik modulünde hd kanallar da var değil mi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: xdriver

Merhaba arkadaslar;
    Ben d-smart cam modulu hd+maxi paket almayi dusunuyorum.
    Tv'im sony ex720 serisi. Dahili uydu alicisi yok ama CI+ girisi mevcut.
    Cam modul alsam bu tvde seyredebilir miyim?
    Full hd mini uydu alicimda var ancak maalesef mini oldugu icin modul girisi yok.Tv'nin cam modul girisi ile maxi paket hd'yi rahatlikla seyredebilir miyim? Yardimci olursaniz sevinirim...

arkadasım o gırıs kablo tv ıcın conax modul gırısı olması lazım

Cevabin icin tesekkurler.
    Conax modul girisi ile uydu alicisina gerek kalmadan direk hd olarak izlenebilir mi ?
  • Arkadaslar d8000 serisi tv aldim. En mukemmel goruntu kalitesini d smart da nasil yakalarim? Modül mü reciever mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Teknosadan modül alan arkadaşlar şuan dsmartın sisteminde eğlence paketi yerine
    Dsmart giriş paketi+1ay eğlence ve 1 ay sinema paketi diye gözüküyor.Bunu düzeltirmessek 1 ay sonra girişi paketine düşürüleceksiniz.Dsmartla görüştüm onlarda teknosa ile görüşün diyorlar

Evet benim de başıma geldi, 159 TL'ye eylence (aile) paketli modül aldım, ilk bir ay tüm kanallar hediye sonrasında giriş paketine düşürmüşler.. geçen hafta DS müşteri hizmetlerini aradım, yeniden sinyal gönderdiler, eylence paketi tekrar açıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozioz

Arkadaslar d8000 serisi tv aldim. En mukemmel goruntu kalitesini d smart da nasil yakalarim? Modül mü reciever mı?

bu konu hakkında şöyle yorum yapılmış:

dahili receiver , harici receiverlarda olduğu gibi arada kablo olmadan tv nin kendi içinde oldu için görüntü kalitesi harici receiverlara göre daha ii dir.

yine bir yorumda okumuştum:

bir arkadaş aynı televizyonda hem dahili receiverla hemde harici receiverın görüntü kalitesini karşılaştırmış.fakat aralarında çok da bir fark görememiş.

birde şu var tabiki: harici recieverında model model fiyata göre görüntü kaliteleri de artıyor.bu aralar uydu sistemleri hakkında baya bir bilgim oldu:))

şunu söyleyim.bunu donanım haberdeki yorumlarda da görebilirsin; d smartın verdiği receiverlar çok da ii değil. harici receiver alacaksan eğerki cam mödüllü olan ve en ii görüntüyü veren receiver veya receiverlar hangileri araştır derim.şimdiden söylim baya bir zamanı alacak:)) heleki birde linux olaylarını girersen işin içinden çıkmam zor:))

seni korkutmak için söylemiorum . sen ilk önce bir uydu ne arıosun onu belirle.
    En mükemmel görüntü demişsin birde cam modülü kullacaksın receiverında bu şekilde araştırsın daha ii olur.

aslında şöyle bir şey de yapabilirsin.al d smart cam mödülü, tak tv 'ine gör görüntü kalitesini .heee eğer yok ben görüntüyü beğenmedim dersen o zaman harici cam modüllü harici receiverları araştırsın.

bu arada dipnot : dahili receiver biss key çözemiyor.

kolay gelsin...

• şu internet kampayansanı modüllü yapınca alırım anca...hd cihazlarında kanal sıralama yok buda ailem için facia! 15-20 senelik alışkanlıkları var yani..hd cihazı üstüne para verseler almam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Mart 2012; 18:57:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

şu internet kampayansanı modüllü yapınca alırım anca...hd cihazlarında kanal sıralama yok buda ailem için facia! 15-20 senelik alışkanlıkları var yani..hd cihazı üstüne para verseler almam!

karar senin hocam.
  • urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/d-smart-modul-hd-aile-paketi-hd-kanallar-1-yil-54279057

Arkadaslar bu linkteki urunu alsam sony ex720 serisinde recivere gerek kalmadan calistirabilirmiyim?
    Tv'de CI+ girisi mevcut.
  • arkadaşlar teknosadan 160 tlik modül halen alınabiliyomu ricayla k.bakmayın çoktan beri uzağım...
  • Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama şimdi ben bu cam modülü maxi paket alsam bir daha hiçbir ücret ödemeden maxi paket kanallarını izleyebilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Wales

Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama şimdi ben bu cam modülü maxi paket alsam bir daha hiçbir ücret ödemeden maxi paket kanallarını izleyebilecek miyim?

evet hocam,300 tl verip alıyorsun ve 1 sene boyunca maxi paketini seyrediyorsun.

ayrıca bir sene sonunda maxi paket üyeliğin bittiğinde cam modül sende kalıyor ve onu normal receiver gibi kullanabiliyorsun.

1 sene sonunda eğer istersen maxi paket üyeliğini yenilebiliyorsun.ama seneye fiyat ne olur nasıl bir fiyat politikası belirler bilemem.

umarım açıklayıcı olmuştur.

ii forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

arkadaşlar teknosadan 160 tlik modül halen alınabiliyomu ricayla k.bakmayın çoktan beri uzağım...

genelde turuncu indirim günlerinde o fiyata olabiliyor, diğer zamanlarda 199TL yanılmıyorsam...
  • hocam diyebilirim ki Vu Duo aldıktan sonra evdeki tüm cihazları rafa kaldırdım. kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Pli imajda neredeyse tüm formatları sorunsuz izliyorum. 3D filmlerde de sorun yok. Kayıt olayını zaten konuşmaya gerek bile yok. Alacaksan hiç düşünme al derim.
  • tv de dahili uydu alıcısı veya harici uydu alıcısı şart mı bu cam modülü kullanmak için, yoksa ikiside olmadan kullanılabilir mi?
  • bana sd+hd görüntüsü kaliteli hızlı açan ve cs yapan bir cihaz lazım. dsmart modülü olsun son olarak.

nete girmesin, media player olmasın.PC'yi hdmi ile baglayip full smart kullanıyorum gom player veya samsung 51 plasmanın açmadıgı dosya çok az zaten ;)

atlanta 330tl vu solo 600tl işime yaramayan farkların dışında bir farkı var mı görüntü kalitesi olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükhan

tv de dahili uydu alıcısı veya harici uydu alıcısı şart mı bu cam modülü kullanmak için, yoksa ikiside olmadan kullanılabilir mi?

Modül için TV'de DVB-S veya DVB-S2 tuner varsa harici uydu alıcısına gerek yok. Yoksa harici uydu alıcısı gerek. O da yoksa kullanamazsınız tabii ki..
  • bugünkü turuncu indirimde yok sanırım...
  • Sadece Animal Planet HD ve Discovery HD izlemek için D-smart almayı düşünüyorum.sanırım bu giriş paketi oluyor.normalde 24 ay taahhütlü aylık 20 tl.bu giriş paketini modüllü alırsam ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursafabricus

bende de aynı tv den var. cam modül almak istiyorum galiba bir uydu alıcısı almam gerekiyor. hangi uydu alıcısını öneririsiniz, bu işlerden pek anlamıoyrum gerisi için ne yapmam gerekiyor( bu d-smart ın 199 tl lik modulünde hd kanallar da var değil mi)

hd kanallar mevcut
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.