Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hepmisafir

Dahili uydu alıcı ile D-fix kullanıyorum. Titreme var. Ama kutu ile uzun süre kullanma şansım olmadı. Titreme konusunda harici kutunun pek fark edeceğini sanmam. Yine de merak ettim doğrusu...

Evet fark ediyo ya bugün denedim bende hariciyi kullanıcam titreme devam ediyorsa almaya gerek yok dahili uydu alıcısını kullanıyor zaten D smart fşx de dün trt4k da belgesel vardı çok dalgalanma titremr oluyor bariz belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: seko3455

D smart kutu 4K yayını açmıyor yazın maçlar var 4K olarak vereceklermiş şimdi
    Kendi uydu alıcısı güzel yanlız titreme oluyor bu dsmart kartı taksam acaba yine görüntü titremmi yoksa görüntü değişirmi

Titreme dediğiniz nedir? Her kanalda mo var?

Evet tirreme mesela trt4k belgesel oluyor baya hşssedilir birşekilde dalgalanma titreme okuyo gözün alıyo yani okadar mesela maç oluyo hızlı geçişler seyirciler bulanıyo bariz belli kendi uydu lıcısında oluyor bunlar dsamart kutuyu taktığımda olmuyor ondada trt4k yok

• Samsung u55ju7000 kullaniyorum dfix kullaniyorum bende hareketili sahnelerde bulaniklik ve titreme goruyorum sanirim kendi sahili uydu alicisi 30p mi destekliyor acaba ? 60p destekleyen reciver larin cikmasinimi beklicez acaba ?

• Dsmart uydu alıcısın da titreme yok samsung 40h7000 de

• D-fix hakkında tam olarak anlamadığım bir konu var.
    Evde herhangi bir tv paketi kullanmıyorum, apartmanın uydusunu kullanıyorum.
    Merak ettiğim konu ise D-fix için herhangi bir uydu anten kurulumu yapılacak mıdır? yoksa apartman uydusunu kullanarak, D-fix modülünü takmak yeterli mi? ya da hiç bir şeye gerek duymadan sadece tv ye modülü taktığımızda çalışacaktır.
  • Televizyonuzunb dahili uydu alıcısı ve modül girişi varsa,başka hiç bir şeye gerek duymadan izlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xander.XxX

D-fix hakkında tam olarak anlamadığım bir konu var.
    Evde herhangi bir tv paketi kullanmıyorum, apartmanın uydusunu kullanıyorum.
    Merak ettiğim konu ise D-fix için herhangi bir uydu anten kurulumu yapılacak mıdır? yoksa apartman uydusunu kullanarak, D-fix modülünü takmak yeterli mi? ya da hiç bir şeye gerek duymadan sadece tv ye modülü taktığımızda çalışacaktır.

Modül bir anahtar sadece, normalde kanalları izlerken şifreli derken modül takılı ise şifreki kanal açılmış oluyor tek fark bu.
  • Arkadaşlar , dsmart receiverim bozulduğu için müşteri hizmetleri D-fix İ önerdi . Sanırım ücretsiz verecekler . Sizce avantajlı mı ? Titreme , bulanıklık gibi şeyler olsun isteniyorum . Takıntılıyım biraz . Sizce hangisi saha mantıklı ?
    TV modelim :Samsung 40f8000

• quote:

Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3

Arkadaşlar , dsmart receiverim bozulduğu için müşteri hizmetleri D-fix İ önerdi . Sanırım ücretsiz verecekler . Sizce avantajlı mı ? Titreme , bulanıklık gibi şeyler olsun isteniyorum . Takıntılıyım biraz . Sizce hangisi saha mantıklı ?

Kutudan çok daha iyi görüntü kalitesi daha pratik ve tv üzerinden kayıt yapmak gibi avantajların olacak kesinlikle tavsiye ederim.
  • jodhpurs kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar titreme - geç kanal değiştirme gibi problemlerden bahsetti bunlar herkeste olan şeyler mi acaba.

• Titremeden kast ettiğiniz donmalar ise, o tamamen anten ayarınız ile ilgili, D-Smart'ın kutusu ile aynı kanal geçiş hızı alacağınızı tahmin ediyorum, tv içerisinde ki uydu alıcılar da çok hızlı sayılmaz, fakat görüntü kalitesi artmasını gördükten sonra buna katlanılacağını anlayacaksınız.
  • jodhpurs kullanıcısına yanıt
    Peki hocam Full Hs desteği de var mı cihazda ?

• Sizin kullandığınız marka ve model tv'yi kullanmamaktayım, lg kullanmaktayım ve full hd tabi yayının da o şekil olması gerekiyor, kimi kanal 720p kimi kanal 1080i yayın vermekte, tahminimce sizin cihazınız da destekleyecektir, sizin yapmanız gereken cı+ modülü yani dfix i bağlamak . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3

Arkadaşlar , dsmart receiverim bozulduğu için müşteri hizmetleri D-fix İ önerdi . Sanırım ücretsiz verecekler . Sizce avantajlı mı ? Titreme , bulanıklık gibi şeyler olsun isteniyorum . Takıntılıyım biraz . Sizce hangisi saha mantıklı ?

Tvlerin uydu kısımları görüntü kalitesi dışında bence sorunlu. Kanal geçiş hızı yavaş. Kanal tarama yer değiştirme vs zor. Bazen modül sorunlarıda oluyor. Bu yüzden kutudan vazgeçmeyin. Teoride dfix avantajlı gibi ama kullanınca tat vermiyor.
    Not:Lg tvimde uydu ve modül olduğu halde 100 tlye aldığım 2. el uydu alıcısına modül takarak izliyorum. Herşeyinden memnunum. Kanal değişim hızı, görüntü kalitesi, kanal düzenleme özellikleri, çekim gücü vs sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 2 Ocak 2016; 10:10:07 >

• selamlar

Akdaslar samsung j 9000 serisi televizyonum var dun fix kart aldım..fakat bir turlu kanalları yukleyemiyorum aratıyorum trt nin tum kanlları cıkıyor diğer cıkan kanallar ise sifreli diyor.cozemedim olayı.. kanal aramada anten tipini dsmarta gore taratmak istiyorum bu sefer uydu sinyali yok diyor...ne yapmam gerekiyor...bu modülün çalısıp çalışmadığını anlamanın bir yontemi varmı....şimdiden tesekurler...
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bilgilendirme amacıyla bir şeyler paylaşmak istiyorum. Bende yakın zamanda Dfix kullanmaya başladım.

Dsmart ile hiç bir fark yok.

Hız aynı

Kanal sıralaması ayı

Hiç bir ücret ödemedim sadece cihazımı değiştirin dedim 12 aylık ayrılmama tahüdü istediler o kadar

Üstelik dfix kullanınca tvnin kayıt özelliğide aktif oluyor. Dsmart plus özlliğine de ek ücret vermeye gerek kalmıyor.
    Ama tvinizin kayıt özelliği olması lazım. Çünkü tvnin kendi uygu alıcısını kullanınca mümkün oluyor bu. Dfixte bu mantıkla çalışıyor zaten.

Tvye bir flash disk takıp biçimlendiriyoruz ve oraya kaydediyor.
    Aynı zamanda shift time denen bir özelliği var tvnin canlı yayını durdurma geri sarma ileri sarma

Bu arada konunun dışında ama Dsmart plus yani kayıt özelliği daha önceleri ikinci bir anten yardımıyla mümkündü ama dsmart bir yazılım güncellemesi yaptı. Tek çanakla kayıt özelliği aktif olabiliyor.
    Bunun için aktifleştirilmesi gerek müşteri hizmetlerini arıyorsunuz aylık ödemenize artı 3 lira ekleyerek kayıt özelliğini kullanabiliyorsunuz. Flash diski veya harici harddisk takmanız lazım cihaza

Tv Samsung 7000 serisi

UHD yayınları yani 4k yayınları izleyebiliyorsunuz.

Ha bu arada tvnin smart olması lazım wifi yani internete bağlı olmaslı lazım. çünkü dfix artık kendini sizin tvnizin internetini kullanarak güncelleniyor.
    Ve dfix bir sıkıntı yaşarsanız uzaktan size bağlanamazlar. Bu sadece kutularda mümkün. Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sıkıntı halinde en yakın bayi yardımcı oluyor.

Bu arada dfixte kutudaki gibi reklam yok.

Tvnin özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Daha detaylı daha pratik tv yi yeniden sevdim.

Hatta zaman ayarlı film kayıt diyorum tv yi kapatıp çıkıyorum. Eve geldiğimde film kaydedilmiş oluyor. Ama bu Samsung tvnin özelliği dfixte buna uygun çalışıyor.

Zaman atlatma shift time özelliği var tvinin bir yayını izlerken kumandada pause tuşuna bir kez basıp izleyince ileri geri sarma canlı yayını durdurma devam ettirme aktif oluyor.

Aklıma gelenleri yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorusu olanlara yardımcı olmak isterim. iyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: belleksiz

Merhaba Arkadaşlar,

Bilgilendirme amacıyla bir şeyler paylaşmak istiyorum. Bende yakın zamanda Dfix kullanmaya başladım.

Dsmart ile hiç bir fark yok.

Hız aynı

Kanal sıralaması ayı

Hiç bir ücret ödemedim sadece cihazımı değiştirin dedim 12 aylık ayrılmama tahüdü istediler o kadar

Üstelik dfix kullanınca tvnin kayıt özelliğide aktif oluyor. Dsmart plus özlliğine de ek ücret vermeye gerek kalmıyor.
    Ama tvinizin kayıt özelliği olması lazım. Çünkü tvnin kendi uygu alıcısını kullanınca mümkün oluyor bu. Dfixte bu mantıkla çalışıyor zaten.

Tvye bir flash disk takıp biçimlendiriyoruz ve oraya kaydediyor.
    Aynı zamanda shift time denen bir özelliği var tvnin canlı yayını durdurma geri sarma ileri sarma

Bu arada konunun dışında ama Dsmart plus yani kayıt özelliği daha önceleri ikinci bir anten yardımıyla mümkündü ama dsmart bir yazılım güncellemesi yaptı. Tek çanakla kayıt özelliği aktif olabiliyor.
    Bunun için aktifleştirilmesi gerek müşteri hizmetlerini arıyorsunuz aylık ödemenize artı 3 lira ekleyerek kayıt özelliğini kullanabiliyorsunuz. Flash diski veya harici harddisk takmanız lazım cihaza

Tv Samsung 7000 serisi

UHD yayınları yani 4k yayınları izleyebiliyorsunuz.

Ha bu arada tvnin smart olması lazım wifi yani internete bağlı olmaslı lazım. çünkü dfix artık kendini sizin tvnizin internetini kullanarak güncelleniyor.
    Ve dfix bir sıkıntı yaşarsanız uzaktan size bağlanamazlar. Bu sadece kutularda mümkün. Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sıkıntı halinde en yakın bayi yardımcı oluyor.

Bu arada dfixte kutudaki gibi reklam yok.

Tvnin özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Daha detaylı daha pratik tv yi yeniden sevdim.

Hatta zaman ayarlı film kayıt diyorum tv yi kapatıp çıkıyorum. Eve geldiğimde film kaydedilmiş oluyor. Ama bu Samsung tvnin özelliği dfixte buna uygun çalışıyor.

Zaman atlatma shift time özelliği var tvinin bir yayını izlerken kumandada pause tuşuna bir kez basıp izleyince ileri geri sarma canlı yayını durdurma devam ettirme aktif oluyor.

Aklıma gelenleri yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorusu olanlara yardımcı olmak isterim. iyi günler...

Hocam Kutumu kullanıyodunuz taahhüt varmıydı. Bende istedim kutudan Module geçiş Yok diyolar.

• Bende dfix almak icin basvurdum bayi kurulum icin arayacak dediler. Bayi aradi .Normal kirulum zannetmis. dfix deyince kurmayalim dedi. Cok sorunlu dedi. bende vazgectim

• D-fix bugün kuruldu, bi sıkıntı gorunmuyor, şuan tek problemim kanal listesi. Sıralamayı d smart sıralaması gibi nasıl yapabilirim arkadaşlar, bir bilgisi olan var mı?

• Evet daha önce yani dfix ten önce kutu kullanıyordum. Ama daha önceki tahüdüm dolmuştu.

Bu arada kanal listeleri Dsmart ve digiturk diye var. Anten tipi seç diye bir bölüm var tv anten ayarlarında. Sen Dsmart seçiyorsun sıralı yükleniyor.

Bu arada bayiler uğraşmamak için dfixsi kötülüyor inanmayın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.