Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o kısmı bulamadım. Uydu, kablo, anten seçenekleri var ancak orada d Smart veya digiturk u bulamadım maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dfix i sevemeyen bir tek ben miyim ?
    hd receiver ımı vererek ücretsiz aldım dfix i 2 ay falan oldu..
    dsmart ın bayii kurulumu yapamadı philips servisi çağırdım 40 tl de ücret aldı onlar kurulumu yaptılar..
    sonrada bana kanalları ayarlaması kaldı..
    iyi kötü ayarladım kanalları da 2 aydır kullanıyorum.. sorun yok esasında..
    şimdi dsmart a yeni kanallar gelmiş onları da işin yoksa kur :)
    kendi receiver ında herşey otomatik oluyor halbuki..
    tek kumandaya da düşemedim ses sisteminin kumandası hep ayrı zaten..
    bu kanaların sıralamalasını dsmart ile aynı nasıl oluyor kanal güncellemeleri falan otomatik nasıl oluyor ?
    yoksa arayıp tekrar hd receiver isteyeceğim valla..

@belleksiz

bende kanal listelerinde dsmart yok sadece digiturk var
    TV den mi kaynaklanıyor acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 5 Ocak 2016; 16:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

bu dfix i sevemeyen bir tek ben miyim ?
    hd receiver ımı vererek ücretsiz aldım dfix i 2 ay falan oldu..
    dsmart ın bayii kurulumu yapamadı philips servisi çağırdım 40 tl de ücret aldı onlar kurulumu yaptılar..
    sonrada bana kanalları ayarlaması kaldı..
    iyi kötü ayarladım kanalları da 2 aydır kullanıyorum.. sorun yok esasında..
    şimdi dsmart a yeni kanallar gelmiş onları da işin yoksa kur :)
    kendi receiver ında herşey otomatik oluyor halbuki..
    tek kumandaya da düşemedim ses sisteminin kumandası hep ayrı zaten..
    bu kanaların sıralamalasını dsmart ile aynı nasıl oluyor kanal güncellemeleri falan otomatik nasıl oluyor ?
    yoksa arayıp tekrar hd receiver isteyeceğim valla..

@belleksiz

bende kanal listelerinde dsmart yok sadece digiturk var
    TV den mi kaynaklanıyor acaba..

Kanal tarama, düzenleme size ait.
    Siz kutunuzu isteyin. Onda daha kolay herşey.

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle yapacağım hocam :)

• Sanırım ben de öyle yapıcam

• Arkadaşlar ben de yeni dfix taktırdım ama trt 4k yi manüel nasıl bulurum acaba?
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün d smart tan aradılar beni modülün kullanım süresini uzattık sonra dedim ki d fix işe değiştirsek olur mu? Bi fark yokki dedi d fix ile cı modül arasında. 4k tv zaten yok yeni aldık şimdikini.

Fark olmadığının kendileri de farkında. Bedava elimize geçerse neyse de yoksa hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 9 Ocak 2016; 18:32:51 >
  • Dsmart 286 kanalda ilk açtığımda yoktu trt 4odaya sonra denedim oldu şuan dfix ile 286. Kanalda izliyorum gayet güzel. Lg ev var kanal geçişleri biraz yavaş o kadar şimdilik bir problem yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 aralık 2015 de dfix için aradılar tamam dedim gelin takın.

sanki ben yalvarmışım 3 hafta bekledim. neyse gelip taktılar. onu da başaramadı. televizyona olmadı uymadı falan dedi. siz tv nizin servisiyle görüşün dedi, gitti.
    gittikten sonra bir iki oynadım hallettim. herşey tamam tüm kanallar şifereler falan çözüldü. ful pakette var derken o da ne...

Tv nin sesi gidiyor. bazen de ses takılıyor aynı şeyi papağan gibi tekrarlıyor. hatta bunu yazarken ses gitti yarım saattir dokunmuyorum belki kendiliğinden gelir diye ama na fayda..

tv yi açıp kapayınca ses düzeliyor.

Samsung 46ES8000 kullanıyorum.

çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmert

25 aralık 2015 de dfix için aradılar tamam dedim gelin takın.

sanki ben yalvarmışım 3 hafta bekledim. neyse gelip taktılar. onu da başaramadı. televizyona olmadı uymadı falan dedi. siz tv nizin servisiyle görüşün dedi, gitti.
    gittikten sonra bir iki oynadım hallettim. herşey tamam tüm kanallar şifereler falan çözüldü. ful pakette var derken o da ne...

Tv nin sesi gidiyor. bazen de ses takılıyor aynı şeyi papağan gibi tekrarlıyor. hatta bunu yazarken ses gitti yarım saattir dokunmuyorum belki kendiliğinden gelir diye ama na fayda..

tv yi açıp kapayınca ses düzeliyor.

Samsung 46ES8000 kullanıyorum.

çözümü var mı?

Samsung tv yazılımınız güncel mi?
    Versiyon : 2020.0
    2015.12.16

• belleksiz B kullanıcısına yanıt
    İyi günler .

bende eski tip modül var. Şu andaki modül kullanımımda EPG (elektronik rehber) bilgisi sadece D-Smart'ın kendi kanallarında (şifreli sinema kanalları ve dizi kanalları, vb) çıkıyor. NTV vb gibi doğan grubunun dışındaki kanallarda çıkmıyor.

D-Fix'te durum nedir, bilgi verebilir misiniz? Diğer kanallara da EPG geliyor mu?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abkfak

İyi günler .

bende eski tip modül var. Şu andaki modül kullanımımda EPG (elektronik rehber) bilgisi sadece D-Smart'ın kendi kanallarında (şifreli sinema kanalları ve dizi kanalları, vb) çıkıyor. NTV vb gibi doğan grubunun dışındaki kanallarda çıkmıyor.

D-Fix'te durum nedir, bilgi verebilir misiniz? Diğer kanallara da EPG geliyor mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

modülün görevi sadece şifreli kanalı açmaktır.
    filtv üzerinde biraz bekleyin çoğu kanala epg gelir.
    güncel
  • quote:

güncel

Malesef bazı tvler modül ile uyumsuzluklar gösterebiliyor.
    Yapabileceğiniz 2 şey var.

1.Dfix güncel değilse güncellemek. 11012 v 30000 frekansındaki herhangi bir kanal açık iken tv menüsünden CI modül güncelleme yapmak.
    olmazsa
    2- Tv'yi fabrika ayarlarına alarak Turksat şebeke arama frekansını tarattırarak tekrar bakmak. (Turksat şebeke arama frekansı 12380 V 27500)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 11 Ocak 2016; 16:00:23 >
    Güncellemeleri yaptım. Fabrika ayarlarına da döndüm. Ama olmadı.

tv ye harici bellek takıp denedim. onda da film seyrederken sesi gitti. Yani Dsmart kaynaklı bir sorun yok diye düşünüyorum.

Elimde bilgisayara taktığımda bilgisayarı donduran bir harici harddisk vardı. Onu tvye takmıştım. Ondan dolayı virüs kapmış olabilir mi?

Resetleme ve güncellemeler tamam.

bu akşamda kulaklık çıkışından ses geliyor mu onu deneyeceğim.

Başka ne yapabilirim ?
  • quote:

Güncellemeleri yaptım. Fabrika ayarlarına da döndüm. Ama olmadı.

tv ye harici bellek takıp denedim. onda da film seyrederken sesi gitti. Yani Dsmart kaynaklı bir sorun yok diye düşünüyorum.

Elimde bilgisayara taktığımda bilgisayarı donduran bir harici harddisk vardı. Onu tvye takmıştım. Ondan dolayı virüs kapmış olabilir mi?

Resetleme ve güncellemeler tamam.

bu akşamda kulaklık çıkışından ses geliyor mu onu deneyeceğim.

Başka ne yapabilirim ?

Sizin tvde bir sorun var sanırım. Servis ile bir görüşün garantisi varsa.
  • ilk çıktığında tek kumanda kullanacağım hevesiyle hemen aldım aman allahım sakın arkadaşlar tam bir baş belası her saat başı kendimi güncelleyecem diye izlediğiniz filmin çoğu zamanda en heyecanlı yerinde menüye gidiyo güncelleme yapıyor saat başı güncellememi olur ama bu yapıyor kanal listesi güncelelemesi yok her yeni kanal eklenip çıktığında siz yapacaksınız evet bazı kanalları bulmakta sorun yaşadım yazan 1-2 kişi gibi ama sonuçta onlar ayrı bi feed de olduğundan bulamamışız doğru parametrelerle onlarıda hallettik ama tavsiye etmem kavga dövüş tehdit dsmart ird mi geri aldım kurtuldum o aletten
  • Selamlar arkadaşlar. Forumdan bir arkadaştan d-smart modül aldım. Modül şifreleri falan çözüyor sorun yok fakat birkaç sorum olacak. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.

1- Film kanallarında sadece Türkçe ses çıkıyor. Orijinal dil seçince ses yok?
    2- Televizyonum LG 49UB850V. Kanal listesini nasıl D-Smart sıralı liste yapabilirim? (Aslında dışarıdan kanal listesi de yüklesem olur ama TV'de Service Menu ye giremiyorum)

TV'nin yeni yazılımından önce service menü ye girebiliyordum fakat son versiyondan sonra maalesef girilmiyor. LG tv ler ile ilgili forum veya servis menüsüne nasıl giriliyor bilen varsa ve
    yardımcı olursa çok sevinirim. Söylediğim gibi settings tuşuna basılı tutup 1105 yazınca girmiyor. Yenisini bilen varsa çok makbule geçer :)
  • d-fix'e geçtim, bin kere pişman oldum.etrafta fazladan kumanda kablo olmasın dedik,berbat ettik.kanallar çok yavaş, bazı kanallar açmıyor.sinyal sorunu var.sanırım dahili uydu alıcısı ile uyumsuzluk var.görüntü kutudan daha iyi değil.harici kutunun gözünü seveyim.tekrar kutuya döneceğim.hiçbir sorun yokken kendi kendimize sorun çıkardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan73

d-fix'e geçtim, bin kere pişman oldum.etrafta fazladan kumanda kablo olmasın dedik,berbat ettik.kanallar çok yavaş, bazı kanallar açmıyor.sinyal sorunu var.sanırım dahili uydu alıcısı ile uyumsuzluk var.görüntü kutudan daha iyi değil.harici kutunun gözünü seveyim.tekrar kutuya döneceğim.hiçbir sorun yokken kendi kendimize sorun çıkardık.

dahili uydu alıcısını daha önce denememişmiyidin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.