Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dfix'i CI girişi olan TV kartı ile sorunsuz kullanabilen var mı acaba? Technisat skystar usb hd ci tv kartı ile uyum sorunu yaşar mıyım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp. eski modülü süsleyip 4k diye kakalıyorlar.

yakında 20 senedir satılan 5 tllık lnblere de 4K yazmaya başlarla

• Arkadaslar bazen ard arda kanal degistirirlen ci+ protokal hatasi4 diye bir uyari aliyorum sifreli kanallar acilmiyor tv yi mecburen kapa ac yapiyorum oyle duzeliyor sorun nedir acaba bilen varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Bende D-fix abonesi oldum yeni aldığım lg 60inch tv de nat geo ile nat geo people çıkmıyor frekansını manuel girdim yine çıkmadı ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı?

Çanağınız ince ayarsız olabilir.

ince ayarı nasıl yapabiliriz yada yaptırabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Bende D-fix abonesi oldum yeni aldığım lg 60inch tv de nat geo ile nat geo people çıkmıyor frekansını manuel girdim yine çıkmadı ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı?

Çanağınız ince ayarsız olabilir.

ince ayarı nasıl yapabiliriz yada yaptırabiliriz?

İyi çekmeyen bir kanalda iken, çanağın arkasına geçip çok hafif sağa-sola ya da yukarı-aşağı hareket ettirmektir. Ancak mm'lik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbuji

Arkadaslar bazen ard arda kanal degistirirlen ci+ protokal hatasi4 diye bir uyari aliyorum sifreli kanallar acilmiyor tv yi mecburen kapa ac yapiyorum oyle duzeliyor sorun nedir acaba bilen varmi.

Bende 4 gündür dfix modül kullanıyorum yaptığım testlerde art arda çok sefer kanal değiştirdim hiç hata vermedi tv Sony KD-49X8305

Ama dediğiniz hata Lg tv de oluyor, arakadaşım çok sık yaşıyor bunu, tv ile şifre çözücü hızlı haberleşemediğinden olabilir.

• bende philips 49 puk 4090 uhd serisi tv var. müşteri hizmetleri uyumsuz dedi ama ben yine de talep ettim. onlar gelmeden önce ben d smart a göre aratma yaptım. tüm d smart şifreli kanalları çıktı. kurulum yapıldı. izlenimlerim

ARTILAR
    kanalları istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.
    tek kumanda tek kablo tek tv rahatlığı
    TRT 4k ile birlikte kendi yerel kanallarınızı da izleyebilme,

EKSİLER
    kanal geçişleri biraz yavaş
    film kaydetme biraz zorlaştı
    rehber fonksiyonu işlevsellliğni biraz yitirdi.
    son olak da çözemedim ama belgesel kanalları standart olarak altyazısızz ve ingilizce açılıyor düzeltsem de geri eski haline dönüyor, bu sorunu çözen var mı?
  • LG 42LS575S Televizyonum var Acaba D-Fix ile uyumlumudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    Aynı model televizyonda kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • msdos34 M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nowhere_man

bende philips 49 puk 4090 uhd serisi tv var. müşteri hizmetleri uyumsuz dedi ama ben yine de talep ettim. onlar gelmeden önce ben d smart a göre aratma yaptım. tüm d smart şifreli kanalları çıktı. kurulum yapıldı. izlenimlerim

ARTILAR
    kanalları istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.
    tek kumanda tek kablo tek tv rahatlığı
    TRT 4k ile birlikte kendi yerel kanallarınızı da izleyebilme,

EKSİLER
    kanal geçişleri biraz yavaş
    film kaydetme biraz zorlaştı
    rehber fonksiyonu işlevsellliğni biraz yitirdi.
    son olak da çözemedim ama belgesel kanalları standart olarak altyazısızz ve ingilizce açılıyor düzeltsem de geri eski haline dönüyor, bu sorunu çözen var mı?

Bende Dfixi Sony 4K tv de kullanıyorum belgesel kanallarının sesi devamlı türkçede,

Siz ses ayar menüsünden birinci ikinci seçeneklerini türkçe yapıp deneyin o zaman düzelebilir.

• nowhere_man kullanıcısına yanıt
    LG'de televizyonun(kanalın değil) dil seçeneğini Türkçe'ye çevirince kanalın kendi dil ayarından bağımsız olarak Türkçe, televizyonun dil ayarını İngilizce'ye çevirince yine kanalın kendi dil ayarından bağımsız İngilizce olarak izlenebiliyor.
    Belki sizinki de öyle bir durumdur.
  • Ben fatura ödemek istemiyorum 12 ya da 24 aylık peşin alabiliyor muyuz?. Var mı böyle bir alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 15 Mayıs 2016; 12:34:58 >
  • Merhaba arkadaşlar bende kullanıyorum D fix ama şöyle bir sorunum var ben hortbit uydusunu eklicektim ama kanal eklenmiyor bu işlemi yaparken diğer kanalları kaybetttim film kanalları ve kanal D gösteriyor ancak show tv star bu gibi kanalların sinyalleri yok tv lg 49 uf 8507 D fix 1 aydır kullanıyorum geri iade edecem çok yavaş kanal geçişleri

• selam arkadaşlar bende lg 49ub 850v 4k tv var trt4k yayını izleyebilmek için d-fix modüle geçtim ama taktığımda kanallar gelmedi modül güncelleme yapmıyor ne yapmam lazım lg servisimi arayacaz illa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

selam arkadaşlar bende lg 49ub 850v 4k tv var trt4k yayını izleyebilmek için d-fix modüle geçtim ama taktığımda kanallar gelmedi modül güncelleme yapmıyor ne yapmam lazım lg servisimi arayacaz illa :(

O kanal şifresizdir dfix filan ihtiyaç duymuyorki çıkmıyorsa tv 4k 30p olabilir veya anten sisteminizde sıkıntı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

selam arkadaşlar bende lg 49ub 850v 4k tv var trt4k yayını izleyebilmek için d-fix modüle geçtim ama taktığımda kanallar gelmedi modül güncelleme yapmıyor ne yapmam lazım lg servisimi arayacaz illa :(

O kanal şifresizdir dfix filan ihtiyaç duymuyorki çıkmıyorsa tv 4k 30p olabilir veya anten sisteminizde sıkıntı olabilir.

Yok bu tv 4k 60p ye kadar destekliyorda modulu taktim hicbir d-smart kabali cikmadi d smart bayii aradim oda usb ile guncellemeleri lazim diyor lg bayisi icin d smartta receiver ile trt 4k desteklemiyor ses var goruntu yok anteni tv ye baglayip arattirdigimda sadece kanal 360 ile halk tv cikti trt4k ayarlarini da girdim sinyal 0

• kutillo kullanıcısına yanıt
    Hocam tvyi yeniden kurabilirsiniz fabrika ayarlarına çekip kanalları taratabilirsiniz şimdi tv menüsü nasıl bilmiyorum ancak bütün tpleri silin sonra 12423 h 30000 tpyi ekleyıp şebeke arama ile aratın

• Evde mulkiyeti bende olan sd receveri verip dfix'i aldim. Oncelikli plan grundig tv'de kullanmakti ama servis bu tv'ye yazilim attirmak lazim servise demis. Bunun uzerine samsung 55ju7000'e takilsin dedim. Normalde bu tv d smart kutuya bagliydi. Tv'nin uydu alicisina bagli olsa da ayri bir ayar seklinde dsmart ya da digiturk menusu geliyor tv'nin lokasyon ayarina gore. D smart ustune gelindiginde uydu alicisindakinkanal siralamasi aynen geliyor. Herhangi bir karisiklik yok. Uydubalicisi ayarlarina gelip manuel ya da otomatik arama ile trt4k'yi bulup onu da tv'nin uydu alicisinda 1 no'lu kanala kaydettim. Uydu alicisina takili mega paket kart ile degisim yaptim ama cı cihazla eslesme yok diyerek diger karta tanimlanmis kanallari acabiliyor. Yani ev icersinde kart degisikligi ile kullanim mumkun degil.Epg bilgisi sadece kanal d kanallarinda degil diger kanallarda da mevcut. Kanal gecisi uydu alicisina gore cok az gecikmeli. Tv'nin kendi menusu uzerinden ses cikisi, cozunurluk, saat ve kalan zaman bilgilerinin gozukmesi ayri bir deneyim.takilma, yavaslama mozaiklenme gibi problemler yok. Benim dikkatimi ceken daha donuk bir goruntu veriyor. Netlik toleransi daha dusuk. Yani uydu alicisinda netlik ayarini 35 te tutarken tv ayarindan 70'e cekmem gerekti. Daha kayipsiz bir goruntu var ama o kesin. Yani tv'nin hdmi uydu ayarlarindaki goruntu ve resim seceneklerinde oynama gerektirebilir. Ilk 4 saat kullanimim olumlu. Henuz dil, altyazi, kayit denemedim. Yeni seri tv'ler ile uyumlu calisabilecek gibi.

Saygilarimla.

• aylık üyelikli d-fix'i ilk çıktığınden bu yana kullanıyorum, alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum. sürekli frekans ve kanal listeleri değişiyor, tv'nizin çok çok iyi bir alıcısı yoksa, kanal düzenlemeleri ve aramalarına sabrınız yoksa kesinlikle uzak durun, dsmart receiver'a yavaş diyordum ama bu güncellemeler artık sıktı. 1 yıldan sonra bugün itibariyle hd+ üyeliğine geçiş yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.