Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün sabırla 1000 kanal içinden frekansları değişenleri ayıklayıp eski yerlerine koydum saçlarım beyazladı,hadi ben anlıyorum, bilmeyenler ne yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SK8KEMAL -- 15 Haziran 2016; 21:57:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba . Bugün kurulumunu yaptılar ama bazı kanallar var bazıları yok .Görüntüler dahada güzelleşti ama kanal sorunu var . Ben kendim ayarla düzeltme şansım var mı ? Yardımcı olacaklara teşekkürler
  • Merhabalar arkadaşlar Daha öncesinde D-fix kullandım ancak kanal sıralama sorunu yüzünden tekrar HD recevire döndüm. Ancak şimdi forumu okuduğumda 2015 ve 2016 çıkışlı televizyonların kanal sıralamasını otomatik yaptığını yazan yazılar okudum. Televizyonum yeni 2016 model samsung acaba kanal sıralamasını otomatik mi yapar. Ona göre tekrar D-fixe geçmeyi düşünebilirim. Şimdiden vereceğiniz cevaplar içim teşekkür ederi.
  • Ftaha F kullanıcısına yanıt
    Bunu televizyonunuzun uydu kurulum ayarlarından bakabilirsiniz.Bende vestel tv var mesela hem dsmart hem de Digiturk Eutelsat kolay kurulumu var otomatik kurulum yapabiliyor bu sebeple.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Bunu televizyonunuzun uydu kurulum ayarlarından bakabilirsiniz.Bende vestel tv var mesela hem dsmart hem de Digiturk Eutelsat kolay kurulumu var otomatik kurulum yapabiliyor bu sebeple.

teşekkür ederim akşam deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Son bir sorum olacak peki bu kolay kurulum varsa HD kutudaki sıralamayla mı geliyor kanallar...
    Evet kutu sıralamasıyla geliyor kanallar ugrastirmiyor en azından

• Bugün yine frekans değiştirmişler gidenler.

Bbc Earth,Dtx,Viasat history,docubox,Outdor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

quote:

Orijinalden alıntı: jrbuji

Arkadaslar bazen ard arda kanal degistirirlen ci+ protokal hatasi4 diye bir uyari aliyorum sifreli kanallar acilmiyor tv yi mecburen kapa ac yapiyorum oyle duzeliyor sorun nedir acaba bilen varmi.

Bende 4 gündür dfix modül kullanıyorum yaptığım testlerde art arda çok sefer kanal değiştirdim hiç hata vermedi tv Sony KD-49X8305

Ama dediğiniz hata Lg tv de oluyor, arakadaşım çok sık yaşıyor bunu, tv ile şifre çözücü hızlı haberleşemediğinden olabilir.

Evet aynen bende de bu durum sürekli oluyor ve kendiliğinden de düzeliyor ama çok can sıkıcı sanırım yazılımla ilgili olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper 77 -- 25 Haziran 2016; 23:10:44 >

• arkadaşlar,
    LG Lf serisi için Kanal listesi hazırladım.

kanal sıralaması;
    1-20 ULUSAL KANALLAR
    20-50 SİNEMA
    50-70 BELGESEL
    70-90 ÇİZGİ FİLM
    90- HABER
    150- MÜZİK
    222- XXX

güle güle kullanın.

dilediğiniz kanal var ise chansort uygulaması ile aktif edip istediğiniz bir yere koyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 26 Haziran 2016; 20:12:45 >

Samsung tv de dsmart kurulum var onu seç otomatik kanal sıralaması gelir.Ayrica modül c+ ise zaten frekans falan değişikliği hiç etkilemiyor otomatik herşeyi düzenliyor kendisi bugüne kadar hiçbir frekans değişimi yada kanal ekleme çıkartma etkilemedi beni otomatik yaptı yani c+modül.

• Arkadaşlar merhaba, D-Smart D fix almak istiyorum, lakin servis eve gelip mi takıyor bunu? Yani bayide üyelik imzalıyıp biz alsak olmuyor mu. Çalışıyorum bekarım. Servisin gelmesini gerektiricek bir durum yok bence. Ayrıca servis sadece d fix takmak için ücret alıyor mu?
  • telefon ile aktifleştirebilirsin,servis gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

Arkadaşlar merhaba, D-Smart D fix almak istiyorum, lakin servis eve gelip mi takıyor bunu? Yani bayide üyelik imzalıyıp biz alsak olmuyor mu. Çalışıyorum bekarım. Servisin gelmesini gerektiricek bir durum yok bence. Ayrıca servis sadece d fix takmak için ücret alıyor mu?

bence de sorunolmaz ama neticede biz gelip takmadık yani sorun çıkarsa o da diyebilrler mi bence uygun bir vaktinde çağır gelsinler sorumluluğu onlarda olursa daha iyi olur...
  • Merhaba ben kullanıyorum D smart fix ama bazı kanallarımda sinyal yok show star atv vs ayarlarda sorun yok modülü de eeğiltirdim ancak aynı sorun devam etmekte yardımcı olurmusunuz

• Güncel kanal listesini içeren sdx uzantılı dosyayı paylaşabilir misiniz?
  • olc.e O kullanıcısına yanıt
    yukarıda paylaştım.
  • Bir hafta kullanabildiğim D-Fix modülü dün HD alıcı ile değiştirdim.
    Böyle bir rahatlık yok, resmen işkence çekmişim.
    Kanal geçişleri inanılmaz hızlandı.
    Bu arada getirdikleri HD alıcı sorunlu çıktı ve değiştirip avuç içi kadar bir cihaz taktı, kart girişi yanda olan...
    Bu yeni cihaz falan dedi, ne kadar doğru bilemiyorum ama küçük olması hoşuma gitti.
  • samsung 50ku7000 aldim fakat arkasinda modul takilacak bir yer yok bilen varsa lutfen yardim edin

dfixmi almaliyim yoksa d smartin normal kutusunumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

Bir hafta kullanabildiğim D-Fix modülü dün HD alıcı ile değiştirdim.
    Böyle bir rahatlık yok, resmen işkence çekmişim.
    Kanal geçişleri inanılmaz hızlandı.
    Bu arada getirdikleri HD alıcı sorunlu çıktı ve değiştirip avuç içi kadar bir cihaz taktı, kart girişi yanda olan...
    Bu yeni cihaz falan dedi, ne kadar doğru bilemiyorum ama küçük olması hoşuma gitti.

fotoğraf imkanı varmı mümkünse teşekkürler bende d fix ten nefret ettim sürekli problem yer değiştirme zor olmaya başladı + 3 lira verip akıllı cihazdan mı alsam acaba...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.