Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bro89

quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

yok hocam asansör yanında yada yakının da enerji bacası varsa veya direk multisiwitch in olduğu yere çıkıyorsa sizin kablonuzu buluyorsunuz.

ucunahttp://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-ye-6404bc-rg-u4-mini-twin-bakir-anten-kablosu-100metre-P84440386

bu kabloyu bağlayıp geri çekiyorsunuz tek kablo yerine iki ayrı kablonuz oluyor.

tabi biraz zahmetli uğraş isteyen iş .

Anladım sağolun cevabınız için. Keşke evdeki uydu kablosunu 2 ye çıkaracak bir ürün olsaydı da dağıtımı evin içinden yapabilseydik :)

malasef lnb çalışma mantığı bildiğiniz gibi horizantol vertikal muhabbeti olduğundan yok bende çok araştırdım ayrıca paralel kullanmanında zararları varmış cihazları yakmaya kadar yolu varmış falan .

• quote:

quote:

quote:

yok hocam asansör yanında yada yakının da enerji bacası varsa veya direk multisiwitch in olduğu yere çıkıyorsa sizin kablonuzu buluyorsunuz.

ucunahttp://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-ye-6404bc-rg-u4-mini-twin-bakir-anten-kablosu-100metre-P84440386

bu kabloyu bağlayıp geri çekiyorsunuz tek kablo yerine iki ayrı kablonuz oluyor.

Anladım sağolun cevabınız için. Keşke evdeki uydu kablosunu 2 ye çıkaracak bir ürün olsaydı da dağıtımı evin içinden yapabilseydik :)

malasef lnb çalışma mantığı bildiğiniz gibi horizantol vertikal muhabbeti olduğundan yok bende çok araştırdım ayrıca paralel kullanmanında zararları varmış cihazları yakmaya kadar yolu varmış falan .

Evet voltaj farkından galiba riskli. Aslında biraz da bu v-h çakışmasından dolayı dfix e geçmeyi düşünüyorum. Hanımın izlediği diziler kanal D star show fox vs hepsi horizontal frekansta. Nat geo lar da horizontal. Yani iki tv açık olsa da bir sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet voltaj farkından galiba riskli. Aslında biraz da bu v-h çakışmasından dolayı dfix e geçmeyi düşünüyorum. Hanımın izlediği diziler kanal D star show fox vs hepsi horizontal frekansta. Nat geo lar da horizontal. Yani iki tv açık olsa da bir sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum :)

siz bilirsiniz tabikide eskisi gibi dsmart modülleri fiyatları uygun da değil beni de cam modül eski üyesi olarak zırt pırt arıyorlar en son 24 ay ayda 19 tl den teklif ettiler uydu alıcılı 39 tl olan fiyatmış .sözde bana 19 tl miş ancak ben peşinçi olduğumdan kabul etmedim . filbox u da zaten peşin + belgesel kanalları olduğundan aldım .

yada en sağlam çözüm dediğim gibi kablo işi . ancak nat geo sorunsa oda çözmez sizin işi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

siz bilirsiniz tabikide eskisi gibi dsmart modülleri fiyatları uygun da değil beni de cam modül eski üyesi olarak zırt pırt arıyorlar en son 24 ay ayda 19 tl den teklif ettiler uydu alıcılı 39 tl olan fiyatmış .sözde bana 19 tl miş ancak ben peşinçi olduğumdan kabul etmedim . filbox u da zaten peşin + belgesel kanalları olduğundan aldım .

yada en sağlam çözüm dediğim gibi kablo işi . ancak nat geo sorunsa oda çözmez sizin işi.

Hocam dsmart ta mesela hoş geldin paketi 19 tl. Aktivasyon kurulum iç dış vs hepsi hediye diyor. Ancak bunların da dışında mesela modül kullanım ücreti gibi ya da saçma sapan vergi adı altında ücretler alınıyor mu? Yoksa kuruşu kuruşuna tam 19 tl mi?

• Saçma sapan ek ücretler ile karşılaşmadım ben. Hep aynı ücret yansıyor. 20 lira diyorlarsa 20 geliyor

• Teşekkür ederim Dreamriver hocam. Siz galiba dsmart üyesisiniz. Bir sorum daha olacak. Sinyal vb ya da farklı nedenlerden dolayı dfix kullanamazsam taahhüt iptal ediyorlar mı? Ya da şöyle sorayım deneme süresi gibi bir şey sunarlar mı?

• quote:

Teşekkür ederim Dreamriver hocam. Siz galiba dsmart üyesisiniz. Bir sorum daha olacak. Sinyal vb ya da farklı nedenlerden dolayı dfix kullanamazsam taahhüt iptal ediyorlar mı? Ya da şöyle sorayım deneme süresi gibi bir şey sunarlar mı?

Bildiğim kadarıyla deneme süresi 7 gün olması lazım. Sadece dsmart değil tüm platformlarda cayma hakkı 7 gün. Ama yine de bunu müşteri hizmetleri ile görüş derim. Sinyal vb sorunlarla taahhüt iptaline müsade etmezler..

• Bana dün kutunun taaahhütü bitti iptal ediyorum diye son bi yoklama çektiler.D-smard'ttaki bütün yayınları, paketleri HD kalitesinde teklif verdiler 1 yıl taahhütle 17 TL.Kabul etmedim baaayan çıldırdı daha ne yapmamızı bekliyorsunuz diyo :D.Dedim Fener'in maçlarını veriyosanız alayım, premier lig var diyo.Aslında teklif güzeldide evde Lig tv var, Teledünya üst paket var hiç gerekli olmuyor dsmart :)

Teledünya limitsiz 75 GB kotalı 25mbps net+üst tv paketi 57 TL tertemiz.Lig tv 18 takım ve HD yayın sezonluk 495 TL kim ipelr dsmart'ı...
  • quote:

Teşekkür ederim Dreamriver hocam. Siz galiba dsmart üyesisiniz. Bir sorum daha olacak. Sinyal vb ya da farklı nedenlerden dolayı dfix kullanamazsam taahhüt iptal ediyorlar mı? Ya da şöyle sorayım deneme süresi gibi bir şey sunarlar mı?

bende sıkıntılar yaşadım istersem kutuya dönebileceğimi ve bir ücret talep edilmeyeceğini hatta hatta bayim de aramayın bile MH ben gelir kutu takarım bir ücreti de yok dedi ama siz yinede MH teyit edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

bende sıkıntılar yaşadım istersem kutuya dönebileceğimi ve bir ücret talep edilmeyeceğini hatta hatta bayim de aramayın bile MH ben gelir kutu takarım bir ücreti de yok dedi ama siz yinede MH teyit edin...

Sağolun cevabınız için. Filbox üyeliğim dolsun dfix e geçiyorum inşallah :)

• Dfix aldım eve tv grundig. Kanal sıralamasında neredeyse her kanaldan 2 tane var ayrıca digiturk tivibu vs kanalları da var. Hangi kanallar dfixe ait nasıl anlarım. Tvde uydu seçenekleri arasında dsmart mod seceneği de yok. Bir de trt 4K nasıl ayarlarım? Konuda cok cahilim yardımcı olanlara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Züğürt Ağa

Dfix aldım eve tv grundig. Kanal sıralamasında neredeyse her kanaldan 2 tane var ayrıca digiturk tivibu vs kanalları da var. Hangi kanallar dfixe ait nasıl anlarım. Tvde uydu seçenekleri arasında dsmart mod seceneği de yok. Bir de trt 4K nasıl ayarlarım? Konuda cok cahilim yardımcı olanlara teşekkürler.

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.
    Türksat Frekans Listesi
    https://www.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?f=tv&t=none

listedeki paket kısmını DTVH yapın,gelen kanallar D-smart kanallarıdır.

• Teşekkürler cevap için peki tvde yalnız o kanalların olmasını nasıl sağlarım? Diğerlerini silmek dışında bir yöntem var mı? Trt4kyı buldum.

• sizin tv bende yok,bir şey diyemeyeceğim.Yalnız türksat kanallarını silmeyin.Türksatt olup,d-smartta olmayan kanal sayısı çoktur.
  • Lg 42LA640S de dfix kullanan var mı arkadaşlar sizce kablo kirliliğinden kurtulmak için modül kullanmalı mıyım. Amacım tek kumanda olması kablo kirliliği ve tv ye bağlı ses sistemi var tv nin kulaklık çıkışından ses aldığım için ses net değil normalde tv nin ses çıkışı tatminkâr ve bazı kanallarda uydu üzerinden sesi kapatmama rağmen ses kapanmiyor tv kumandasiyla ses kısıyorum

• Arkadaşlar dsmart hd kutu kullanıyorum,bende d fix modül kullanmak istiyorum nasıl teğmin edebilirim ikinci el filanda olur yeter ki ucuza gelsin.Dsmarttan istedim kiralarız dedi,bana ait uydu alıcısını alacakmış ve extra 20lira ücret filan kısaca alma diyor
  • halil_tuyun48 kullanıcısına yanıt
    bende var boşta ama kartla modül eşleştirme yapılıyormuş olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

bende var boşta ama kartla modül eşleştirme yapılıyormuş olacağını sanmıyorum.

Yani kart bulsam dahi olmayacak,kargo ücretini karşılasam modülünü deneyebilir miyim?uygunsa detayları pm de konuşalım hocam,3 aydır modül peşindeyim,yardımcı olursan çok makbule geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil_tuyun48 kullanıcısına yanıt
    hocam sizde kart vardır zaten onu tv de kullanmak için cı modül almanız gerek .bendeki modülün içine sizdeki kartı takacaksınız ama modül id si ile kart id sinin d smart tarafında n eşleştirilmesi gerek . önce bunu dsmart ile konuşmanız gerek durumu anlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

hocam sizde kart vardır zaten onu tv de kullanmak için cı modül almanız gerek .bendeki modülün içine sizdeki kartı takacaksınız ama modül id si ile kart id sinin d smart tarafında n eşleştirilmesi gerek . önce bunu dsmart ile konuşmanız gerek durumu anlatın.

Durumu anlattım hocam,malesef kesin bilgi veremediler.Genel merkez geri dönüş yapacakmış.İlla ayda 15liraya 12 taahütlü kiralayalım diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.