Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 2016 ve sonrası modellerde dfix sıkıntısız çalışıyor. İkinci dil ve alt yazı için de tv ayarlarına girip açmanız gerek. Bu arada yeni üyelere tavsiyem taahhüt vermeden açtırıp, sonra kapaticam diye pazarlıkla fiyat düşurmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda dsmart uydu alıcısı ile kullanıyorum. Televizyonumun kendi uydu alıcısı ve modül girişi var. Modül ile kullanmak için ne yapmalıyım?

• Piyasada 100 tl ye d smart modüller satılıyor bunları alıp kendi uydudaki kart ile kullanabilirmiyim yoksa activasyon yapmak mı lazım degermi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanuygur

Piyasada 100 tl ye d smart modüller satılıyor bunları alıp kendi uydudaki kart ile kullanabilirmiyim yoksa activasyon yapmak mı lazım degermi sizce

Modül kart eşleşmesi yapılmadan kullanmayınız,kart yanar.Bir de yeni kart ücreti ödetirler size
  • Peki bu eşleşme işlemi için ücret ödenmiyim yani piyasadan modül alayimmi yoksa elimde patlarmi

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanuygur

Peki bu eşleşme işlemi için ücret ödenmiyim yani piyasadan modül alayimmi yoksa elimde patlarmi

Yanlış yönlendirmek istemem.Bunu d-smart müşteri temsilcisi ile görüşün bence.
  • Arladaslar bende d smart a gectim modul ile cihaz arasinda cok gidip geldim technic color diye cihaz aldim acaba modul alsam daha mi iyi sizce onerirmisiniz. Tv 60ks8000 samsung

• ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    Eger orjinal dil ile isiniz yoksa dfix uydu alicidan cok daha pratik ve kablo kirliligini ortadan kaldiriyor. Televizyonunuz ile de tam uyumlu. Tek kumanda ile rahat kullaniliyor.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Eger orjinal dil ile isiniz yoksa dfix uydu alicidan cok daha pratik ve kablo kirliligini ortadan kaldiriyor. Televizyonunuz ile de tam uyumlu. Tek kumanda ile rahat kullaniliyor.

Saygilarimla.

Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim benim icin onemli olan goruntu kalitesi fark eder mi acaba

• ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    D-Fix kullanıcıları için de dil ve altyazı seçenekleri mevcut hocam. Çoklu dil ve altyazı seçeneği olan kanalları izlerken televizyonunuzun kendi ayar menüsünden gerekli seçimleri yapabiliyorsunuz.
  • merhaba, 2014 yılında kıydık paraya LG 55UB850V cihaz aldık. kablolara elveda deyip D-smart d-fix alalım dedik, pişman olduk. aile paketinde natgeo gibi 3-5 kanal çekmiyor. Uyducu anten sinyalinin normal olduğunu söyledi. anteni döndürürsek diğer kanallar bozulur, sorun televizyonun dahili uydu alıcısından kaynaklanıyor dedi. lg teknik servisi aradım, gelelim bakalım diyorlar, tabi cihaz garanti dışı. problemin çözümü konusunda garanti vermiyorlar. bu tür sorun yaşayan var mı ? çözüm nedir ?

lg+d-fix pişmanlık mı ?
  • güncel frekanslar;
    Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.
    Türksat Frekans Listesi
    https://www.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?f=tv&t=none

• Dsmartin bazi kanallarda sinyal kalitesi zayiftir. Kurulumu yapan kisi eger dsmartin kendi yetkilisi ise itimat etmek lazim ancak tv'nin uydu alicisinin niye kanal sectiginin de mantikli bir aciklamasi olmasi lazim. Ben iki ayri samsung tv'de kullandim. Hala kullaniyorum. Pakete dahil her kanal aciliyor.

Saygilarimla.

• Merhaba, bu D-Fix'de kaç tane 4k yayın yapan kanal var acaba? Bizde şu sıralar digiturk veya dsmart'a geçmeyi düşünüyoruz. Film ve dizi kanalları olarak hangi platformu tercih etmeliyiz? Televizyonumuz samsung ku7000.
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Dfixte tek 4k trt'nin kanali. Onun da dfix ile ilgisi yok aslinda. Tv'ni kendi alicisi da 4k'yi cozuyor zaten.

Saygilarimla.

• update74 kullanıcısına yanıt
    anten boyutundan kaynaklı olabilir. benimde 70cm antende birkaç kanal çekmiyordu 110cm anten taktık sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acerdogan -- 8 Haziran 2017; 13:36:17 >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    TV LERDEKİ MODÜL GİRİŞİ BU TİP MODÜLLERİ DESTEKLEMİYORSA D FİX DİGİ MODUL GİBİ KARTLARI ALMANIN NE ANLAMI VAR
  • hardbop H kullanıcısına yanıt
    D FİX KARTIN İNTERNET İLE NE ALAKASI VAR?
  • D-fix'in modül ile bir farkı var mi arkadaşlar. Modüle gecmeye karar vermiştim, simdi d-fix i görünce ikilemde kaldım. Modül ve d-fix ayrı seyler mi?

• Tatangaa kullanıcısına yanıt
    Aynı hocam modülün adını dfix yapıp fiyatı arttırdılar biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.