Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi görüntü kalitesi olsun diye 4k kanal izlemek için dsmart 4k destekleyen d fix modül kart ilemi 4k kanal daha kalitesi verim alınır yoksa hd kablo veya tv nin kendi uydu alıcısında bulunan tv ye takılan anten kablosu ilemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar belki soruldu belki cevaplandı ama ben bulup göremedim. Normal HD kutudan dfix e geçtim ancak tv den kurulum yaparken Dsmart uydu seçeneği yok LG49 4k bi televizyonum var bende uydu seçimi olarak "yok" kısmını seçtim.

Benim sorunum dsmart kanallarının %80 ınını izleyemıyorum yanı ekleyemıyorum.

Dfix i takan arkadaşlar ben evde yokken taktılar eşime LG yi aramanız gerekli biz yaparız ama garantiden çıkar gibi şeyler söylemişler bende tekrar servisi aradım "abi tv de şifre var o yuzden lg yi aramanız gerekli dediler" "onlar size yardımcı olacaklar dediler"
    Ancak Lg nin müşteri hizmetlerını aradım ama ulaşamadım. Dfix e geçeli 1 hafta oldu dsmart kanalları hariç tüm ulusal kanallardaki filmleri reklamları izlemekten yoruldum. Bana yardımcı olabılecek arkadaşlar varsa yazsınlar. Çok teşekkurler.

Kanal listesi
    Aranacak bir numara varsa çok sevinirim.

• Dfix'de kanal sıralaması ve kanal geçiş hızları nasıldır? Kanalları kendimiz mi sıralıyoruz, cihaz gibi kendinden mi sıralı oluyor acaba?

Bir de tv nin kanal geçişi yavaş. 2,5-3 saniyede diğer kanala geçiyor. Simdi bu dfix'de kanal geçişi tv nin özeliğiyle mi alakalı oluyor. Yani dfix kullansam kanal geçişleri yine 2,5-3 saniye mi sürer daha erken mi?

• Tatangaa kullanıcısına yanıt
    Dogru kurarsaniz dsmarttaki kanal siralamasina gore olur. Kurulum asamasinda yapilmasi gereknleri netten bulabilirsiniz. Aksi taktirde ucretini odediginiz kanallari seyredebilirsiniz ancak kanal siralamasi rastgele olur.

Kanal gecis hizi tv'nin uydu alicisi ile baglantilidir. Goruntu kalitesi de.

Saygilarimla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Dogru kurarsaniz dsmarttaki kanal siralamasina gore olur. Kurulum asamasinda yapilmasi gereknleri netten bulabilirsiniz. Aksi taktirde ucretini odediginiz kanallari seyredebilirsiniz ancak kanal siralamasi rastgele olur.

Kanal gecis hizi tv'nin uydu alicisi ile baglantilidir. Goruntu kalitesi de.

Saygilarimla.

Bende normal modül var ben sıralıyorum. Otomatik siralama dfixe mi özel yada normal modulde varmi. Varsa pm atabilir misiniz

• erol1521 kullanıcısına yanıt
    Kurulum asamasinda dfix ranitilirsa kanallar dsmart siralamasi ile gelir. Ornegin 21 knanal d olur, 30 cnn turk gibi.

Saygilarimla.

• Kanal sıralama konusunda şunları söyleyebilirim. Samsung Smart tv kullanan (f7000) biri olarak konuşuyorum, diğer markalarda farklılık olabilir. Kanal tarama yaparken anten tipi bölümünden (anten,kablo,uydu,dsmart) Dsmart olarak seçim yapıp tararsanız dsmart sıralamasını kullanmış olursunuz. Ancak anten tipi bölümünden "uydu" olarak seçim yapıp şifreli kanalları dahil ederek tarama yaptığınızda tüm platformların kanallarını (türksat,bein,dsmart vs) karışık bir şekilde görebilirsiniz. dsmart dfix tv'ye takılıysa dsmart kanalları şifresiz olarak görülecektir. son olarak tüm kanallar içerisinde dsmart kanallarını seçerek yukarıya taşıyabilir, istediğiniz sıraya sokabilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar
    bende d-fix alarak aranıza katıldım fakat bir sorum var
    d-smart yapıp arama yaptığımda 247 kanal çıkıyor bu sayı doğru mu? (bazı forum sitelerinde 280 civarı olduğu yazıyor)
  • Arkadaşlar görüntü çok fark eder mi uydu alıcısına gore

• Merhabalar,

Ben şuan KS8500 serisi bir TV var. Teledünya kullanıyorum ve "Dark Teledünya Uyumlu SMIT Conax CI HD" CI ile TV'ye direk bağlı. Sorunsuz çalışıyor. Diğer oda da ise D-smart var. D-Fix module almadan, mevcutta kullandığım CI modüle D-Smart kartını takıp tekrar kanal taraması v.b. yaparsam çalışır mı?

Ne dersiniz çalışır mı?

Herhangi bir CI module ile D-smart, digiturk, teledünya v.b. kartlarını çalıştırmayı deneyen oldu mu?
  • monegal M kullanıcısına yanıt
    Calismaz. Kart modulle eslestiriliyor. Baska bir d smart karti bile modulle calismiyor.

Saygilarimla.

• Arkadaşlar önceden D-Fix modül ve 6 aylık full açık deneme paketleri olurdu. Bu paketler artık yok mu? Eğer devam etmezseniz Modül de sizde kalıyordu.

D-Fix aboneliği yapınca modül için ayrıca para talep ediliyor mu?
  • Arkadaslar 7 yildir dsmart uyesiyim yeni philips 4k tv aldim uyduyu dfixle degisim yapabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar 7 yildir dsmart uyesiyim yeni philips 4k tv aldim uyduyu dfixle degisim yapabilirmiyim?

yapabilirsin
    tv de dsmart modu yoksa tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksell

Kanal sıralama konusunda şunları söyleyebilirim. Samsung Smart tv kullanan (f7000) biri olarak konuşuyorum, diğer markalarda farklılık olabilir. Kanal tarama yaparken anten tipi bölümünden (anten,kablo,uydu,dsmart) Dsmart olarak seçim yapıp tararsanız dsmart sıralamasını kullanmış olursunuz. Ancak anten tipi bölümünden "uydu" olarak seçim yapıp şifreli kanalları dahil ederek tarama yaptığınızda tüm platformların kanallarını (türksat,bein,dsmart vs) karışık bir şekilde görebilirsiniz. dsmart dfix tv'ye takılıysa dsmart kanalları şifresiz olarak görülecektir. son olarak tüm kanallar içerisinde dsmart kanallarını seçerek yukarıya taşıyabilir, istediğiniz sıraya sokabilirsiniz.

Ben dsmart sıralamasına alistigim için ordan arama yapıyorum ama 2 tane kanal eklemek istiyorum bunun çözümü varmidir

• Arkadaşlar bugün itibari ile kutumu dfix ile değiştirdim kurulum yapıldı ama çok uğraşıp yapamadığım bir şey var

Örneğin turksatta bulunan tivibuspor ve beinhaber kanallarını ekleyemiyorum yolu var mı kanal eklemeyi yapabilen var mı yardımcı olurmusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufCakmak

Arkadaşlar bugün itibari ile kutumu dfix ile değiştirdim kurulum yapıldı ama çok uğraşıp yapamadığım bir şey var

Örneğin turksatta bulunan tivibuspor ve beinhaber kanallarını ekleyemiyorum yolu var mı kanal eklemeyi yapabilen var mı yardımcı olurmusunuz.

televizyon markasına göre bi bak istersen netten yoksa yardımcı oluruz menülerde manuel kanal ekleme olmalı frekansını bul arat o frekanstaki bir kaç kanal ile birlikte ekler....
  • Selamlar, SONY KD-55XE9005 tv 5 gun once geldi ve kurulum yapildi.

Kablo karmasasindan kurtulmak ve trt 4k izlemek icin dsmart hd plus cihazdan module gectim.

Tvye dsmart uydu kurulumu yaptim.

Sorum ise her guide tusuna bastigimda arka planda E entertainment kanalini gosteriyor. Neden bulundugum kanalda kalmiyor anlamadim. Yardimlarinizi beklerim.

*Sıfırlama ve baştan kurulum yaptım sonuç aynı. Hangi kanalda bulunduğunuz önemli değil. GUIDE a basınca arka plandaki kanal 68 R! Entartainment kanalına geçiyor.

*D-smart yetkili servis EPG almak için E! kanalına geçiyor olabileceğini söyledi, zaten Tv de D-smart kurulumu yaparkende ilk önce E! kanalınında içinde bulunduğu 11012 frekansını gösteriyor.

Sony kullanan arkadaşlarda durum aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 16 Aralık 2017; 14:49:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Selamlar, SONY KD-55XE9005 tv 5 gun once geldi ve kurulum yapildi.

Kablo karmasasindan kurtulmak ve trt 4k izlemek icin dsmart hd plus cihazdan module gectim.

Tvye dsmart uydu kurulumu yaptim.

Sorum ise her guide tusuna bastigimda arka planda E entertainment kanalini gosteriyor. Neden bulundugum kanalda kalmiyor anlamadim. Yardimlarinizi beklerim.

*Sıfırlama ve baştan kurulum yaptım sonuç aynı. Hangi kanalda bulunduğunuz önemli değil. GUIDE a basınca arka plandaki kanal 68 R! Entartainment kanalına geçiyor.

*D-smart yetkili servis EPG almak için E! kanalına geçiyor olabileceğini söyledi, zaten Tv de D-smart kurulumu yaparkende ilk önce E! kanalınında içinde bulunduğu 11012 frekansını gösteriyor.

Sony kullanan arkadaşlarda durum aynı mı?

Benzer durumu yaşadım, kanallarda kaybolma var mı ? D-Smart kanallarında, kanalı seyrederken birden bire kanalın uçması ve bir süre sonra geri gelmesi. Bunu 1-14 arası D-Smart kanallarında ve D-Smart olmadan seyredemeyeceğin kanallarda yapıyor, yani ATV, Star gibi açık kanallarda değil.

Sony bana telefonda TV'nin bazı özelliklerini kapattırdı, arka planda kanalların yenilenmesi, güncellenmesi gibi şeyleri. Yine de çare olmadı. D-Fix'ten kutuya geçtim mecburen.

D-Smart konuyla ilgili birşey bilmiyor ama benim araştırmalarımda D-Fix modüllerinin CI+ 1.2 destekli olduğunu gördüm. Sony'nin klavuzlarında ise 2013'ten yeni tüm Sony TV 'lerde CI+ 1.3 desteği olduğu ve daha aşağıda bir modül kullanırsan uyum problemleri çıkacağı yazıyor.

Bendeki TV ise Sony 49EX7005.

• Guide tusu tum kanallarin iceriginin gosterildigi klavuz ekrani sanirim. Samsungda bu uslemde arka olanda bir goruntu cikmadigindan problem yok.

Saygilarimla.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.