Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam selamlar,

Kanallarda kaybolma olayı olmuyor. Sadece guide -E! kanalina geçiş mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Televizyonum ilk çıkan lcd lerden. Uydu cihazım modül girişli 750 TL'lik cihaz. 10 gün önce bu cihazda kullanmak için Dfix modül mega paket alıp taktım.

Size sormak istediğim ;

D-Smart mega paket Dfix'te sadece 52 kanal çıkıyor. Örneğin Movismart'arın hepsi çıkmıyor.

Yapmam gereken bir şey varmı? Televizyon eski lcd lerden diye kanalların hepsini almıyor olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 8 Ocak 2018; 17:36:47 >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Kanal aramayi nasil yaptiniz? Ornegin 30. Kanalda cnnturk var mi?

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Kanal aramayi nasil yaptiniz? Ornegin 30. Kanalda cnnturk var mi?

Saygilarimla.

Doğrusu modül taktığım bu uydu cihazında, dsmart kanal araması nasıl yaparım bilemiyorum.Ben en iyisi firmaya bir sorayım.

• Merhaba;

Modül ile harici uydu alıcı arasında görüntü kalitesi nasıl değişiyor? Bulunduğum apartmanda merkezi uydu sistemi mevcut.Siz hangisini tavsiye edersiniz?Ayrıca modül satışları şuanda sadece Dsmart tarafından yapılıyor sanırım.Tüm kanalların açık olduğu paketi modül ile daha uygun fiyata alabilir miyim? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 11 Ocak 2018; 22:19:48 >
  • Herkese selam, 2 yıldır d-fix kul paket kullanıyorum, tv olarak samsumg suhd var, 6 ay önce 133 kanal baby tv gitti, geçen haftada 54 food network ile 68 kanal E! Gitti. D smartı arıyorum bşr sıkıntı yok diyorlar, tekrar tekrar yayın ayarını yeniliyorum, yeniden ayarlıyorum ama kayıp olan 3 kanal çıkmıyor, ne yapmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahadırcey

Herkese selam, 2 yıldır d-fix kul paket kullanıyorum, tv olarak samsumg suhd var, 6 ay önce 133 kanal baby tv gitti, geçen haftada 54 food network ile 68 kanal E! Gitti. D smartı arıyorum bşr sıkıntı yok diyorlar, tekrar tekrar yayın ayarını yeniliyorum, yeniden ayarlıyorum ama kayıp olan 3 kanal çıkmıyor, ne yapmam gerek?

Food Network ve E! Entertainment platformdan çıkarıldı.

• İyi günler geçen gün beni aradılar D-Smart'tan. Ben uydu alıcıda kanalların sıralamasını değiştiremediğim için yakınıyordum. Beni aradılar size modül gönderelim dediler fiyatta değişiklik olmayacak dendi. Aylık 80 TL ödüyorum. Mega paket ve internet için. İnternetten baktım da bu normal modül gibi değil daha büyük sanki Sony Bravia W805 TV'ye uyar mı acaba ya da Gigablue HD uydu alıcısına takabilir miyim ?

• d fix bendeki uydu alıcısnda çalışmazmı? bendeki uydu alıcında modül yuvası var. Müşteri hizmetleri sizdekinde çalışmaz televizyonda veya bizim göndereceğimiz uydu alıcısnda çalışır dedi doğrumudur?
  • Aylık 15 tl ye recevieri cam modül ile değişim öneriyorlar. Mega paket ne dersiniz?

• Nihayet abonelik fesih işlemim gerçekleşti ancak dfix i 7 gün içerisinde en yakın dsmart bayisine getirin diye mesaj atmışlar. normalde abonelik bitiminde dfix ide vermemiz gerekiyormu bilgisi olan varmı acaba.
  • Samsung mu8000 model tv üzerinden dfix ile 4K yayın izleyebilir miyim?

Hali hazırda zaten 286. kanaldaymış, dfix kurulumu yapan arkadaş beni yanlış yönlendirdi, dsamartta henüz 4k yayın yok felan demişti.
    Sorumu da kendim cevaplamış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omenhope -- 6 Nisan 2018; 13:22:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır dsmart üyesiydim
    bugun bir temsilci aradı yan oda kampanyasın dan sadece 19 tl ye mega paket olarak dfix önderdiler ben de düşünmek istediğimi söyledim ne dersiniz uygun mudur?
    tv de dahili uydu var ama sadece ulusal kanallar ve takdir edersiniz ki bazen yetmiyor
  • İyi günler Dsmart DFİX CI+ MODÜL kartı Lg nin 2015 yılı Webos 2 yazılımlı 55uf8507 tvsi ile kullanıyorum modül takılı olduğu esnada kanal geçişlerinde sinyal yok-geçersiz hizmet hatası sonrası kanal geliyor, Lg 2015 sonrası tv ile Dsmart Modül kart kullanan ve sorun yaşamayan-yaşayan varmı var veya yoksa Lg tv için Model ve Webos sürümü (2, 3 ve 3,5) hakkında bilgi verebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ark

İyi günler Dsmart DFİX CI+ MODÜL kartı Lg nin 2015 yılı Webos 2 yazılımlı 55uf8507 tvsi ile kullanıyorum modül takılı olduğu esnada kanal geçişlerinde sinyal yok-geçersiz hizmet hatası sonrası kanal geliyor, Lg 2015 sonrası tv ile Dsmart Modül kart kullanan ve sorun yaşamayan-yaşayan varmı var veya yoksa Lg tv için Model ve Webos sürümü (2, 3 ve 3,5) hakkında bilgi verebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
    Merkezi sistem mi kullanıyorsunuz ? Dsmart kutusunda aynı sorunu yaşıyorum, eski evimizde hem merkezi sistemle hem bireysel çanakla böyle bir sorun yoktu çünkü.
  • Merkezi Sistem Ama problem merkezi sistemle alakalı değil evde Lg Ub serisi var 2014 Webos olmayan onda problem yok. Kutu değil modül kullanıyorum.
  • Sony marka sony kd-55xe8096 4k tv aldim ayni sorun bendede var .dahili uydudan izlerken kanal degistirmeden sorun yok ama d smart dfix ile izlerken kanal degistirme esnasinda sony kumandadan guide tusuna basincA otomatik filmbox kanali cikiyor arka planda..d smart must.hizm.aradim bi bok bilmiyorlar..bu sorunu cozen oldumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 29 Haziran 2018; 11:44:38 >
  • Sony marka sony kd-55xe8096 4k tv aldim ayni sorun bendede var .dahili uydudan izlerken kanal degistirmeden sorun yok ama d smart dfix ile izlerken kanal degistirme esnasinda sony kumandadan guide tusuna basincA otomatik filmbox kanali cikiyor arka planda..d smart must.hizm.aradim bi bok bilmiyorlar..bu sorunu cozen oldumu acaba?

• Gigablue X3 uydu alıcısına D-Fix takabilir miyiz şuan Sony Bravia televizyonumda takılı da ?
  • Mevcut Filbox modül kullanıcısıyım ve gerek film kanallarının kalitesinden, gerekse film kanallarındaki düşük sinyal probleminden dolayı D-Smart modül almak istiyorum. İlk abonelikte en uygun olarak nasıl alabilirim? (Film dizi paketi)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.