Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
85.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG 4k tv var dfix ile kullanıyorum, manuel olarak nasıl kanal ekleyebiliriz acaba? Tivibu spor türksatta şifresiz yayına başlamış onu eklemek istedim beceremedim..
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende gigablue hd uydu alıcısı var iki tane modül yuvası var CI+ destekli şimdi bu dfix modülü kendi uydu alıcıma takamıyormuyum? illa tv deki modülemi takmam gerekiyo?
  • arkadaşlar;
    aylık 35 tl faturalı mega paket d-fix modulümü satmak istiyorum. ne kadar eder? yer bursa.
  • Arkadaşlar dsmart fix i modül destekli uydu alıcıya taksam desteklermi

• quote:

Orijinalden alıntı: fbbr10

Arkadaşlar dsmart fix i modül destekli uydu alıcıya taksam desteklermi

Bende gigablue 800hd se plus var. Dfix modülünü yarın öbürgün deneyecem, bilgi veririm. Sizin cihazınız nedir

• Next Ye -19500Hd Cıs Superıor bu dur hocam

• Modülün yazılımı çöktü dk 1 gol 1. Hangi kanalda güncelleme yapıyor bilginiz var mı?

• vestel ua 8300 smart tv için kendi hazırladığım kanal listesidir.

vestel smart tv nize d-fixi taktıktan sonra dsmart kanalları göstermiyorsa biraz (10dk kadar) bekleyin, moviesmart hd kanalını izlemeye başlayınca manuel taramdan şebeke taramasını da açıp kanal listesini güncelleyin. bazı kanallar ve isimler güncellemeden önce farklı isimler altında yer aabiliyor, o nedenle manuel tarama yapmanızda fayda var.

vestel dsmart dfix kanal listesi için önce aşağıdaki linki fat 32 flash diskinize kaydedin.
    s5.dosya.tc
    vestel_dsmart_kanal_listesi.rar dosyas�n� indir - download
    http://s5.dosya.tc/server3/ovzxk3/vestel_dsmart_kanal_listesi.rar.html

daha sonra flashı tv nin usb girişine takın, menu-kurulum-uydu ayarları- uydu kanal tablosu nu seçtikten sonra usbden aktar deyip satcodx dosyasını yükleyin 2sn sonra hazır.

not: herhangi birşeyi yanlış yapma veya tvnizde sorun olması durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. ben yaptım oldu, sizinkini bilmem.

• Arkadaşlar acaba modül almak mı avantajlı yoksa kutu mu? Her açıdan soruyorum. Yani modülde sinyal yok hatası, sürekli değişen kanal sıralaması, güncelleme yapılamaması gibi hatalar çokça dile getiriliyor.

• tavsiye ederim dsmart bitti.

çekle 100 liraya filbox aldım 15 ay + 40 liralık hoporlerle birlikte. bana lazım olan belgesel ve film kanalları tartışılmamız filbox un dizi ve film kanallları daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/filbox-hd-cam-modul-bluetooth-mp3-hediye-P104209869

tavsiye ederim dsmart bitti.

çekle 100 liraya filbox aldım 15 ay + 40 liralık hoporlerle birlikte. bana lazım olan belgesel ve film kanalları tartışılmamız filbox un dizi ve film kanallları daha iyi

Halihazırda filbox üyesiyim zaten teşekkür ederim :) 7 ayım daha var hatta ama sırf nat geo kanalları olmadığı için filbox ta ben de dsmart A geçmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bro89

quote:

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/filbox-hd-cam-modul-bluetooth-mp3-hediye-P104209869

tavsiye ederim dsmart bitti.

Halihazırda filbox üyesiyim zaten teşekkür ederim :) 7 ayım daha var hatta ama sırf nat geo kanalları olmadığı için filbox ta ben de dsmart A geçmeyi düşünüyorum

bende bugün aldım siz nasıl sorun yaşadınız mı ?

TV MARKANIZ NE ? galiba vestellerde sorun oluyormuş benim ki vestel de

• Hayırlı olsun güle güle kullanın. Modülde hiçbir sorun yaşamadım da binada merkezi sistem olduğu için ufak tefek sorunlar yaşadım. Onları da hallettik zaten. Eğer sizin de benim gibi nat geo takıntınız yoksa filbox yeterli gelecektir bence.

• VALLA merkezi sistem var. ne sorun yaşadınız acaba?sizin tv de vestel mi ?

nat geo takıntım yoksa olsa iyi olurdu belki yeni yılda gelir.heralde yeni kanallar eklenecektir.
  • Benim sıkıntım şu oldu, her daireye tek kablo çekmişler o yüzden iki tv kullanamıyoruz. Merkezi sistem olunca müdahale etme şansınız da pek olmuyor. Mesela küçük tv de horizontal frekans kanal açık olunca filbox ın takılı olduğu tv de filbox kanallarını izleyemiyorum. Çünkü filbox transpoder leri vertical. benim tv lg bu arada. Vestelde özellikle sorun olduğunu da sanmıyorum

• aynı sorundan bende müzdariptim ama hallettim mini twin kablolar var özel incecik .

mutfakta yoktu benim arkasındaki kabloyu söküp bahsettiğim kablodan çektik çok iyi oldu .
  • quote:

aynı sorundan bende müzdariptim ama hallettim mini twin kablolar var özel incecik .

mutfakta yoktu benim arkasındaki kabloyu söküp bahsettiğim kablodan çektik çok iyi oldu .

Nasıl hallettiniz ayrıntılı anlatabilir misiniz? Eğer çatıya çıkıp çift girişli lnb işleri filansa hiç anlatmayın oraya müdahale edemiyorum :)

• yok hocam asansör yanında yada yakının da enerji bacası varsa veya direk multisiwitch in olduğu yere çıkıyorsa sizin kablonuzu buluyorsunuz.

ucuna
    urun.n11.com
    Next Ye-6404bc Mini U4 Twin Bakır Anten Kablosu 100metre - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-ye-6404bc-rg-u4-mini-twin-bakir-anten-kablosu-100metre-P84440386

bu kabloyu bağlayıp geri çekiyorsunuz tek kablo yerine iki ayrı kablonuz oluyor.

tabi biraz zahmetli uğraş isteyen iş .

• yapacaksanız ayrıntılı yardımcı olabilirim.
  • quote:

yok hocam asansör yanında yada yakının da enerji bacası varsa veya direk multisiwitch in olduğu yere çıkıyorsa sizin kablonuzu buluyorsunuz.

ucunahttp://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-ye-6404bc-rg-u4-mini-twin-bakir-anten-kablosu-100metre-P84440386

bu kabloyu bağlayıp geri çekiyorsunuz tek kablo yerine iki ayrı kablonuz oluyor.

tabi biraz zahmetli uğraş isteyen iş .

Anladım sağolun cevabınız için. Keşke evdeki uydu kablosunu 2 ye çıkaracak bir ürün olsaydı da dağıtımı evin içinden yapabilseydik :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.