Şimdi Ara

D-Smart Fiber İnternet Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    buradaki kampanya çok uygun geldi. Üniversite öğrencisiyim, şimdiden açıp 2 ay sonra kullanmaya başlamayı bile düşünüyorum, bu fırsat kaçmaz herhalde.
    Kullanan arkadaşlara sorum, hız konusunda tatmin edici mi? TTNET ile karşılaştırıldığında D-Smart'ın internetini nasıl buluyorsunuz?

• dsmart ttnet altyapısını kullandığı için ttnet hızda neyse dsmart'da o dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdgn

dsmart ttnet altyapısını kullandığı için ttnet hızda neyse dsmart'da o dur.

Daha kötü değildir yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftuk

Merhaba arkadaşlar,
    buradaki kampanya çok uygun geldi. Üniversite öğrencisiyim, şimdiden açıp 2 ay sonra kullanmaya başlamayı bile düşünüyorum, bu fırsat kaçmaz herhalde.
    Kullanan arkadaşlara sorum, hız konusunda tatmin edici mi? TTNET ile karşılaştırıldığında D-Smart'ın internetini nasıl buluyorsunuz?

Hic bulasma derim nerde son kullanma tarihi gecmis flimler var hepsi dsmart ta.

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Daha çok internet için düşünüyordum ama.

• İnternet içinde bulaşma kardeşim, öncelikle D Smart'ta internetin hiç 3 iş günü içinde bağlanmaz. Şanslı isen 1 haftada bağlanır, eve fatura gelmez online işlemler de bir o kadar işlevsiz, faturan çıktığında Fatura Görüntüleme'ye basarsın, fatura tutarın yazar ancak detaylarını göremezsin. Müşteri hizmetleri birbirinden habersiz ve en önemlisi müşteri hizmetlerine bağlanmak ayrı bir dert.

İllede geçmek istiyorsan diyecek bişeyim yok, kolay gelsin. Allah kurtarsın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eto83

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Daha çok internet için düşünüyordum ama.

Sana tavsiyem hic bulasma.bulasirsanda allah kurtarsin.

• Dsmart bulaşmadan sağlam sinirlerin olmalı, demir gibi...Bu şirket nasıl batmadı hayret ediyorum.
  • pişmanlık başlar gibi oldu
  • yanlış hatırlamıyorsam bu kampanyadaki internet hızı düşük ?
  • Tamamdır arkadaşlar, vazgeçtim yorumlarınızı okuduktan sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.