Şimdi Ara

D-Smart Full+ Smile Adsl 8Mbit 69 Tl ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Penthouse HD, SinemaTV HD, SinemaTV HD2, Sinema TV Aile HD, Sinema TV 1001 HD Smart SinePlus HD, Smart SineGold HD, FX HD, FoxCrime HD, Universal Channel HD, Dizi Smart HD, Kanal D HD, Star TV HD, ATV HD, A Haber HD, Smart 3D,BBC HD, HDe, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, TRT HD, Smart Spor HD, NBA TV HD, Fox Sports HD, Eurosport HD, Euro Futbol HD

Maxi Paket Kanalları(toplam 35)

SinemaTV, SinemaTV2, SinemaTV Aile, Sinema TV 1001,Marc Dorcel, Penthouse, Smart SineFest, Smart SinePlus, Smart SineGold, Smart SineGold 2, Smart SineTürk, Yeşilçam Smart, FX, Fox Crime, Universal Channel, Dizi Smart, Max Smart, CNN Internatıonal, Style Network, myZen TV, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, SciTech, Da Vinci Learning, Animaux, Chasse & Peche, AB Motoeurs, Smart Spor, NBA TV, Eurosport, Eurosport 2, Euro Futbol, Sports Tv, Dream Tv, Dream Türk, Smart Çocuk, KidsCo, Luli / Bebeğim TV

1-2 yıl boyunca d-smart bütün kanallar 26 HD ve 41 SD açık olacak internetim 8 Mbit sınırsız (5GB AKK) olacak ve fiyat 2 yıl boyunca hiç değişmeyecek
    2- tarife konusunda istediğim pakette geçebileceğim
    3- 2 yılsonunda ekstra ödemem olmayacak
    5- bireysel müşteri temsilcisi verecekler
    6- D-smart HD makinesi gelecek 2 yılın sonunda 30 tl gibi bir ödeme ile makine benim olacak
    7-Modem Ücretsiz

Yukarda belirttiğim özelliklerde toplamda 2 yıl boyunca fiyat değişmeme garantisi ile aylık ödemem 69 tl olacak sizce nasıldır acil cevaplarsanız sevinirim

NOT: BUNUN YANI SIRA ONLARA DA SES KAYDI ALDIĞIMI SÖYLEDİM YANİ KAYITLAR BENDE DE VAR YARIN ÖBÜR GÜN HERHANGİ BİR SORUN KARŞISINDA KULLANIRIM

• çok iyi dostum çok konuştuk bunu d-smart internet ikilisinde bundan iyisi yok. Bana sorarsan hattın iyi ise 16mb kadar ı al 4 tl fark var. Birde full paket değil bu. Maxi paket:)
  • Ben dsmart üyesiyim ve sözleşmem daha bitmesine var. Şimdi bende bu kampanyadan yararlanabilirmiyim?
  • bence yol yakınken vazgeçin.hiçbirzaman sözlerinde durmuyorlar.69 tl fatura genelde 79 tl gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

bence yol yakınken vazgeçin.hiçbirzaman sözlerinde durmuyorlar.69 tl fatura genelde 79 tl gelir.

olabilir ama işin peşini bırakmazsan sorun teşkil etmez ki ben sürekli eşeğimi sağlam kazığa bağlıyorum :)
  • bence hemen vazgeç dsmartı bedava verseler ALMAM sahtekar dsmart 50 lira der 100 lira fatura gönderir kapatın dersin kapatmazlar sonra çok cebelleşirsin bak demediler deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic33

bence hemen vazgeç dsmartı bedava verseler ALMAM sahtekar dsmart 50 lira der 100 lira fatura gönderir kapatın dersin kapatmazlar sonra çok cebelleşirsin bak demediler deme

şimdilik vazgeçtim almadım ki adamlar zorla modem + kurulum parası almasalardı alırdım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL Kota 1.0
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hatta anti dsmart topik i açalım arkadaşları bilgilendirelim keşke dsmart hakkındaki şikayetleri abone olmadan okusaydım şimdi kapattıramıyorum. Cezasında gözüm yok parasıyla kapattıracam gene kapatmıyorlar yeterki paçamı bi kurtarayım bu sahtekarlardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.