Şimdi Ara

d smart hangı cıhaz almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben d smart almayı dusunuyorum sızce hangı marka,model almalıyım pek bılgım yok dsmart hakkında yardımlarınızı beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: *golge*

arkadaslar ben d smart almayı dusunuyorum sızce hangı marka,model almalıyım pek bılgım yok dsmart hakkında yardımlarınızı beklıyorum

ne farkeder? hepsi asagi yukari ayni tip cihazlar. en ucuz hangisini bulursaniz onu alin derim.
  • hepsi aynı derecede kalitesiz ve kötü, bende next 'in 9950 cis modeli var, 2 ay kadar önce normal bir şekilde akşam kapatıp yattım, sabah kalktığım da cihaz kesinlikle açamadım,
    servisini aradım, kırk dereden kırk naz ,yok kullanıcı hatası yok bilmem ne..., En sonunda bi elektronikçi arkadaşa 20 tl verip ,besleme devresini değiştirdim,
    Şimdi o tarz sorunu yok gibi, Yani her bakımdan rezalet ötesi, içindeki parçanın işcilik,malzeme,paketleme pazarlama ve garanti hususlarını dikkate alsan 60 tl etmeyecek cihazlar...

futbol maçlarını verecek diye 300 ,350 tl verip aldık, elimizde kaldık... i..e aydın doğan sağolsun..
  • aslında cıhazlar hakkında dogru soyluyorsunuz cok kalıtesız cıhazlar mesala lıg tv kartını takabılıyormuyuz veye sıfrrelerı cozen modullerı yenı cıkan kanalları eklenıyormu yoksa sınırlrmı cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
  • ben de d smart uydu receiver almayı düşünüyorum nextstar yu 9500xcıs diye bir model var tipi klasik d smart küçük siyahlardan farklı. nextstar tipinde. bu cihaz hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
  • arkadasım hepsı aynı ayarda cıhazlar eskı satılmayan cıhazları alıp d smart uyumlu yapıyorlar yuksek fıyata satıyorlar ıllakı mac seyredıcem dıyorsan next al ama unutmadan maclara yıllık para oduyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.