Şimdi Ara

D Smart HD Kalitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD yayınlarda bitrate en az 10 mbit olmalı.
    Dsmart 3 mbit HD (!) yayınlarla müşterilerini kazıkladığı için görüntü kalitesi düşüktür.
  • 3 Haftadır Digiturk sahibiyim ve 1.5 yıldırda Dsmart, Dsmart sinema kanallarıyla da receiver kalitesiyle de kanal zenginliğiyle de açık ara önde arkadaşlar kimse burda kullanmayan insanları kandırmaya çalışmasın.
    Lig Tv olmasa Digiturk almazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

3 Haftadır Digiturk sahibiyim ve 1.5 yıldırda Dsmart, Dsmart sinema kanallarıyla da receiver kalitesiyle de kanal zenginliğiyle de açık ara önde arkadaşlar kimse burda kullanmayan insanları kandırmaya çalışmasın.

Katılmıyorum maalesef, 2 yıldır dsmart hd 8 aydırda digitürk abonesiyim.

Digitürk cihaz kalitesi, desteği, altyapısı, görüntü kalitesi (eutelsattaki sd yayınlar hariç), İQ özelliği ve diğer interaktif özellikleri olsun dsmarttan 3 adım öndedir.

Dsmartta bir next 15000hd cihaz verdiler cihazda problem yok ama o yazılımları öyle dandikki kağnı gibi çalışıyor kanal geçişleri kötü, cihazda hiçbir interaktif şey yok, dsmart müşteri hizmetleri zaten dillere destan, hd konusunda bazı kanalları iyi o kadar ben belgesel ve avrupa maçları için almıştım ama digitürk bağlattıktan sonra maçtan maça açıyorum dsmartı.

• quote:

3 Haftadır Digiturk sahibiyim ve 1.5 yıldırda Dsmart, Dsmart sinema kanallarıyla da receiver kalitesiyle de kanal zenginliğiyle de açık ara önde arkadaşlar kimse burda kullanmayan insanları kandırmaya çalışmasın.

Görüntü kalitesi olarak dijitürk ilerde ama dijitürkünde o saçma salak kanal sıralamasını anlamıyorum, geçen gittim dijitürk olan bir eve. Arkadaş o nasıl kanal sıralamasıdır saçma salak bildiğin yok 300. 400. kanal falan hepsi karışık karışık, dijitürk daha orada kaybediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 3 Nisan 2013; 15:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Katılmıyorum maalesef, 2 yıldır dsmart hd 8 aydırda digitürk abonesiyim.

Digitürk cihaz kalitesi, desteği, altyapısı, görüntü kalitesi (eutelsattaki sd yayınlar hariç), İQ özelliği ve diğer interaktif özellikleri olsun dsmarttan 3 adım öndedir.

Dsmartta bir next 15000hd cihaz verdiler cihazda problem yok ama o yazılımları öyle dandikki kağnı gibi çalışıyor kanal geçişleri kötü, cihazda hiçbir interaktif şey yok, dsmart müşteri hizmetleri zaten dillere destan, hd konusunda bazı kanalları iyi o kadar ben belgesel ve avrupa maçları için almıştım ama digitürk bağlattıktan sonra maçtan maça açıyorum dsmartı.

Hocam imzanızdan gördüğüm siz Full paket kullanmıyorsunuz Dsmartta ondan kaynaklanıyor bence bu düşünceniz (dedim ama baktım full paketmiş :)) , Sinema kanalları ciddi biçimde daha iyi, dsmartın bağlı olduğu tvm bozulduğu için digiturk seyrediyoruz 1 haftadır bir tane iyi filme denk gelemedik argoyu gördüm seyredeyim dedim onun için de para istiyor 5.5 TL

kanal d hd ve starın hd olması zaten artı , dsmartta ntvsporhd olsa basket maçlarında iyi olurdu .

digiturkte kanal listesinde kanal seçiyorsun kanal listesi ekranda kalıyor çıkmak için çıkışa basıyorsun filan her seferinde beni uyuz ediyor.

IQ iyi onda da receiverımda sorun var galiba değişmesi gerekebilirmiş sürekli takılıyor filmlerde bakalım performans alamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 3 Nisan 2013; 15:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Görüntü kalitesi olarak dijitürk ilerde ama dijitürkünde o saçma salak kanal sıralamasını anlamıyorum, geçen gittim dijitürk olan bir eve. Arkadaş o nasıl kanal sıralamasıdır saçma salak bildiğin yok 300. 400. kanal falan hepsi karışık karışık, dijitürk daha orada kaybediyor

Evet kanal listesi konusunda haklısınız ama belli bir süreden sonra onada alışılıyor, en temizi modül tabi

• D-smart'ın görüntü kalitesi yerlerde sürünüyor.
  • D smartın görüntülerinde sıkıntı olduğu aşikar. Ben de şikayetçiyim bu konuda.
    Bir de bir sorunum daha var yeri pek burası değil ama daha önce de yazdım cevap alamadım. Uydu sistemimi 1 ay önce komple yeniledim. 2 adet İnverto black ultra tek girişli lnb , 2 adet 90 lik çanak ve rg 6 kablo ile. Cihazım pace marka d smartın kendi cihazı. D smart bünyesindeki kanallarda sinyal kalitesi %97 sinyal seviyesi %76, d smart bünyesinde olmayan kanallarda ise sinyal kalitesi %97 sinyal seviyesi %72 bu değerler normal midir? Sizde durumlar nasıldır? Ayrıca ufak bir yağmur yağdığında bile hd kanallar kısa aralıklarla gidip geliyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
  • Teledünya BLURAY1080İ
    DİGİTURK BLURAY 850İ
    DSMART DVD 480-600İ

şaka bir yana bu sıralama bence gerceğe en yakın olanı gibi Teledünya ve digiturk kullanıyorum(digiturk artık sadece digiplay) dsmart detaylı izleme fırsatım olmadı sd kullanıyorum ama arkadasım kullandıı için kıyaslama yapacak kadar izleme fırsatım oldu.
    Digiturk play web üzerinden bile mükemmel görüntüsü sağlamışlığı vardır hakkını yemeyelim(20 mb hız uydunet)gerekir minimum 10mb hız imkanınız varsa.
  • Bugün dsmart kurdurduk, 7 gün içinde iptal etme hakkım var

düşünmüyor degilim ha çamur gibi görüntü.

TV izledigimden degilde internetin yanında fiyatı iyi oldugu için aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

D smartın görüntülerinde sıkıntı olduğu aşikar. Ben de şikayetçiyim bu konuda.
    Bir de bir sorunum daha var yeri pek burası değil ama daha önce de yazdım cevap alamadım. Uydu sistemimi 1 ay önce komple yeniledim. 2 adet İnverto black ultra tek girişli lnb , 2 adet 90 lik çanak ve rg 6 kablo ile. Cihazım pace marka d smartın kendi cihazı. D smart bünyesindeki kanallarda sinyal kalitesi %97 sinyal seviyesi %76, d smart bünyesinde olmayan kanallarda ise sinyal kalitesi %97 sinyal seviyesi %72 bu değerler normal midir? Sizde durumlar nasıldır? Ayrıca ufak bir yağmur yağdığında bile hd kanallar kısa aralıklarla gidip geliyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

yazdığuın değerler normaldir, çünkü sinyal seviyesi ile görüntü kalitesi arasında bir bağ yok. evet DSMART'ın kanalları HD olmasına rağmen çok fazla kaliteli değil bana göre, oynayan içeriğe göre de değişiyor durum. ama sinyal seviyesi çok fazla düşerse sadece ekranda kırılma, sinyal sorunu, gidip gelmeler gibi sorunlar çıkar. Görüntü kalitesinde bir değişiklik olmaz.

• quote:

Hocam Dsmartın sinema kanallarına sadece moviemax premier bile tek başına yeter gerisini saymaya bile lüzüm yok.Moviemaxlerin HD kalitesinden bahsetmiyorum bile.Hepsini geçtim belli başlı yayınları HD veren Türkmax bile çoğu HDSmart yayınını geride bırakır kalitede.Ama SD yayında tabikide Dsmart , aslında buda DSmartın müşterisine sunduğu özel birşey değil türksatın güçlü yayın kalitesinden kaynaklı yani normal bir uydu alıcısıda aynı görüntüyü verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 30 Mayıs 2013; 3:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

quote:

Hocam Dsmartın sinema kanallarına sadece moviemax premier bile tek başına yeter gerisini saymaya bile lüzüm yok.Moviemaxlerin HD kalitesinden bahsetmiyorum bile.Hepsini geçtim belli başlı yayınları HD veren Türkmax bile çoğu HDSmart yayınını geride bırakır kalitede.Ama SD yayında tabikide Dsmart , aslında buda DSmartın müşterisine sunduğu özel birşey değil türksatın güçlü yayın kalitesinden kaynaklı yani normal bir uydu alıcısıda aynı görüntüyü verir.

hocam moviemax premierde bu hafta oynayan filmleri yazın bakalım puanlarına imdbden nasıl yetiyor tek başına görelim, fiyatıda ayrı tabi 14 Tl şuan aylığı 22 liraya Dsmart full paket var.

• quote:

quote:

quote:

hocam moviemax premierde bu hafta oynayan filmleri yazın bakalım puanlarına imdbden nasıl yetiyor tek başına görelim, fiyatıda ayrı tabi 14 Tl şuan aylığı 22 liraya Dsmart full paket var.

fiyat yönünden bakarsanız tabi ki de DSmart öne çıkar.

Kanal içerikleri ve kalitesine bakın.İçerik ve kaliteyi geçtim sansür,akıllı işaret,reklamlı yayın yapan sinema kanalı istiyorsanız normal kanallarda yapıyor onu.D-Smart'ın sinema kanalları beş para etmez.D-Smart'ın tek iyi yanı ucuz olması.Gerisi zevkler,renkler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

quote:

quote:

Kanal içerikleri ve kalitesine bakın.İçerik ve kaliteyi geçtim sansür,akıllı işaret,reklamlı yayın yapan sinema kanalı istiyorsanız normal kanallarda yapıyor onu.D-Smart'ın sinema kanalları beş para etmez.D-Smart'ın tek iyi yanı ucuz olması.Gerisi zevkler,renkler

Hocam Dsmarttaki sinema kanalları reklamlı yayın yapmıyor 1 kez film arası var sadece (akıllı işaret sansür derken enyi kasttettiniz anlamadım sansüryapmak gerekiyorsa mecburen yapılıyor )

moviemaxdeki o çok kaliteli yayınlanan filmler neler paylaşın görelim ben sinemaya bile gitmiyorum çok sık kaliteli film olmadığı için son yıllarda o yüzden moviemaxde süper filmler var denemez salonlarda arada bir iyi film oluyor zaten onlar tamamen ayrı paket.

Dsmartın sinema kanalları bence moviemax kadar iyi ve 3 te 1 fiyatına alıyorsun , Digiturkun en iyi yanı IQ istediğin zaman film seyredebiliyorsun.

• Üşenmedim bugünün filmlerini çıkarıp araştırdım 2 yıl Dsmart kullandım 2 aydır da Digiturkteyim 1ay sinema kanalları açıktı ve şimdi sinema ve dizi için 12 ay tahahhüt karşılığı 28 Tl istiyorlar Dsmartta full paket 22 Tl ve aradaki fark koca bir sıfır sinema kanalları açısından,

ben ligtv olmasa digiturk almam çünkü ligtv dışındaki paketlerin fiyatı hakettiğinden fazla ama dediğim gibi IQ benim gibi bebeği olanlar için büyük avantaj biz bebek uyuyunca dsmartta film denk getiremiyorduk IQda direk seç izle yapabiliyorsun.

Moviemax Premier

Traitor (Hain) 2008 7.0
    Reel Love 2011 4.8
    Titanlarin Öfkesi 2012 5.8
    Between Us 2012 3.4
    Dangerous Attraction 2000 3.5
    Glee: The 3D Concert Movie 2011 5.2

Sinema TV

True Grit 2010 7.7
    The Warrior's Way 2010 6.2
    Borat: Sanli Kazakistan Milleti 2006 7.3
    Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God 2012 7.6
    In Darkness 2011 7.1
    Morlocks 2011 3.7

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Dsmarttaki sinema kanalları reklamlı yayın yapmıyor 1 kez film arası var sadece (akıllı işaret sansür derken enyi kasttettiniz anlamadım sansüryapmak gerekiyorsa mecburen yapılıyor )

moviemaxdeki o çok kaliteli yayınlanan filmler neler paylaşın görelim ben sinemaya bile gitmiyorum çok sık kaliteli film olmadığı için son yıllarda o yüzden moviemaxde süper filmler var denemez salonlarda arada bir iyi film oluyor zaten onlar tamamen ayrı paket.

Dsmartın sinema kanalları bence moviemax kadar iyi ve 3 te 1 fiyatına alıyorsun , Digiturkun en iyi yanı IQ istediğin zaman film seyredebiliyorsun.

+13 ve +18 logolarını kast ettim.

3 te 1 fiyatına alınmıyor ayrıca.

Sinegold,Sinefest gibi kanalları saymazsak ek paket olan Sinema TV 10 TL,Digitürk Film paketi 14 TL

D-Smart ta Digitürk gibi paket seçme zorunluluğu yok.İstersen Giriş paketine bile alabilirsin.

Ayrıca filmlerin kaliteleri IMDB ile ölçülemez.Ordaki 3 puan alan bir filmi belki sen belkide ben çok sevebilirim.

ben 5 yıl D-Smart kullandım ve film kanallarından memnun kalmadım olan bu.Siz memnun olabilirsiniz ama genel yorumlara bakarsanız ( film kanalları olarak ) durumunda pekte iç açıcı olmadığını görürsünüz.

Sansür yapmak gerekiyorsa mecbur yapılıyor lafınıza katılmıyorum.Digitürk film kanallarıda D-Smart film kanallarıda RTUK'e bağlı ve isteyince demek ki akıllı işaretsiz,sansürsüz yayın yapılabilyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+13 ve +18 logolarını kast ettim.

3 te 1 fiyatına alınmıyor ayrıca.

Sinegold,Sinefest gibi kanalları saymazsak ek paket olan Sinema TV 10 TL,Digitürk Film paketi 14 TL

D-Smart ta Digitürk gibi paket seçme zorunluluğu yok.İstersen Giriş paketine bile alabilirsin.

Ayrıca filmlerin kaliteleri IMDB ile ölçülemez.Ordaki 3 puan alan bir filmi belki sen belkide ben çok sevebilirim.

ben 5 yıl D-Smart kullandım ve film kanallarından memnun kalmadım olan bu.Siz memnun olabilirsiniz ama genel yorumlara bakarsanız ( film kanalları olarak ) durumunda pekte iç açıcı olmadığını görürsünüz.

Sansür yapmak gerekiyorsa mecbur yapılıyor lafınıza katılmıyorum.Digitürk film kanallarıda D-Smart film kanallarıda RTUK'e bağlı ve isteyince demek ki akıllı işaretsiz,sansürsüz yayın yapılabilyor

Alıntıları Göster
    Hocam filmlerin kalitesi IMDB ile ölçülmüyorsa ben birşey diyemem artık :) orası binlerce kişinin oy verdiği bir site yani sizin sevmediğiniz benim sevdiğim filmler olacaktır tabiki bu yüzden binlerce kişinin ortalamasıyla daha iyi sonuç alırsınız ayrıca ben filmleri somut bir şekilde listeledim burada kulaktan dolma yazıyor insanların %70i tıpkı beyaz eşya forumunda %5 ariston kullanan olmasına rağmen %90 ariston kötü diyenler olması gibi.

Dsmart Digiturk gibi ketum değil fiyat konusunda yani Dsmartta pazarlık diye birşey var siz kaç lira verirsiniz diye bile soruyorlar, full paket şuan aylık 35 tl mesela hiç birşey yapmanıza gerek yok yeni abone için
    eski aboneler 22-23 liradan aylık devam ediyor full pakete.

Sansürden kastınız göğüs görmek mi tam olarak bilmiyorum ama Sinema Tvde herzaman sansürlemiyor bunları belli saatlerde oluyor zannediyorum, zaten bu rtüke bağlı kafalarına göre fazladan yada eksik sansürleme yapamazlar.

• quote:

Hocam filmlerin kalitesi IMDB ile ölçülmüyorsa ben birşey diyemem artık :) orası binlerce kişinin oy verdiği bir site yani sizin sevmediğiniz benim sevdiğim filmler olacaktır tabiki bu yüzden binlerce kişinin ortalamasıyla daha iyi sonuç alırsınız ayrıca ben filmleri somut bir şekilde listeledim burada kulaktan dolma yazıyor insanların %70i tıpkı beyaz eşya forumunda %5 ariston kullanan olmasına rağmen %90 ariston kötü diyenler olması gibi.

Dsmart Digiturk gibi ketum değil fiyat konusunda yani Dsmartta pazarlık diye birşey var siz kaç lira verirsiniz diye bile soruyorlar, full paket şuan aylık 35 tl mesela hiç birşey yapmanıza gerek yok yeni abone için
    eski aboneler 22-23 liradan aylık devam ediyor full pakete.

Sansürden kastınız göğüs görmek mi tam olarak bilmiyorum ama Sinema Tvde herzaman sansürlemiyor bunları belli saatlerde oluyor zannediyorum, zaten bu rtüke bağlı kafalarına göre fazladan yada eksik sansürleme yapamazlar.

korku şiddet sansürüde vardı zamanında,kanlı sahneler sansürleniyordu.Şimdi durum ne bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.