Şimdi Ara

D SMART HD150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşın elinde var alet D SMART HD bir yıl herşey açık 150 tl diyor, 1 yıl full herşey dahil, sizce degermi alayımmı.

• eğer full paketse al tabi ki. ama smart paketse alma.
  • kardeşim açık kanalları gözlerinizle görün öyle alın.hatta maxi paketse bile alın.ama smarty paketse arkadaşın dediği gibi maceraya gerek yok
  • Neye gör 150. Aylık ödeme yi da sana yüklemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Neye gör 150. Aylık ödeme yi da sana yüklemesin

yok arkadaşım yok, herşey dahil, bir yıllık vede cihazın fiyatıda içinde 150 tl, bir sene hiç bir başka para vermeyecegim.
  • fiyat çok iyi o zaman
  • hiç durma hemen al o zaman
  • HD Herşey açık 1 yıl 150TL Bedava.

Örneğin; Giriş paketi + HD kanalları var ise 150TL /1 yıl normal dir.

giriş paketi üzerinde bir paket ise 150 TL çok iyi fiyat.
  • Muhtemelen arkadaşının vereceği paket eğlence paketidir ve bu durumda 150 TL iyi fiyat oluyor. Almanı öneririrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HepYek

Muhtemelen arkadaşının vereceği paket eğlence paketidir ve bu durumda 150 TL iyi fiyat oluyor. Almanı öneririrm.

Arkadaşım şimdi sordum Full paket her şey dahil alıyorum hemen satıyorum 400 tl veen arkadaş var sağolun gittim baktım bun paket sağolun kısa günün karı

http://www.dsmart.com.tr/paketler-full-paket

• yurdum insanının bu müteşebbis ruhu beni yedi bitirdi yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

yurdum insanının bu müteşebbis ruhu beni yedi bitirdi yaw

Arkadaşım ben üç kağıtçı değilim kimseyide kazıklamadım vede yaklaşık olarak ben tv den 3 senedir ne film ne belgesel nede dizi izlerim kendim indirir izlerim, altyazı işleride yaparım türkçealtyazı sitesinde,

banada arkadaş bunu al kar'ı ile birlikte 150 tl dedi gittim baktım Full paketin hepsi bir sene açık anlaşma öyle ee ben izlemem bu arkadaşta alda kar edeyim diyor bende hemen bir arkadaşı aradım böyle böyle adam atladı sudan ucuz dedi.

anlaştık değil mi, gerçi siz temiz kalp ile başka bir şey kast etmeden bunu yazdınız ama ben genede ortama açıklayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökdoğan -- 2 Temmuz 2011; 20:55:06 >
  • Aldıysan hayırlı olsun.

D SMART HD150 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan
    quote:

Arkadaşım ben üç kağıtçı değilim kimseyide kazıklamadım vede yaklaşık olarak ben tv den 3 senedir ne film ne belgesel nede dizi izlerim kendim indirir izlerim, altyazı işleride yaparım türkçealtyazı sitesinde,

banada arkadaş bunu al kar'ı ile birlikte 150 tl dedi gittim baktım Full paketin hepsi bir sene açık anlaşma öyle ee ben izlemem bu arkadaşta alda kar edeyim diyor bende hemen bir arkadaşı aradım böyle böyle adam atladı sudan ucuz dedi.

anlaştık değil mi, gerçi siz temiz kalp ile başka bir şey kast etmeden bunu yazdınız ama ben genede ortama açıklayım dedim.

arkadaşım seni üç kağıtçılıkla suçlayan olmadı.yazdığım cümlede bir latife vardı.ironide diyebilirsin.kelimeye nasıl takla attırıp savunma psikolojisine girdiysen artık.alan razı satan razıysa sorun yok.yaptığın is gayri hukuki de değil.kimse yaptığın seyi de sorgulamadı.yardım istedin bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık.hatta seni ikaz ettim dikkat et kanalları görmeden alma diye.neyse izlesende satsanda hayırlı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan
    quote:

arkadaşım seni üç kağıtçılıkla suçlayan olmadı.yazdığım cümlede bir latife vardı.ironide diyebilirsin.kelimeye nasıl takla attırıp savunma psikolojisine girdiysen artık.alan razı satan razıysa sorun yok.yaptığın is gayri hukuki de değil.kimse yaptığın seyi de sorgulamadı.yardım istedin bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık.hatta seni ikaz ettim dikkat et kanalları görmeden alma diye.neyse izlesende satsanda hayırlı olsun

Bende son paragrafta ironi yaptım aaa anlayınız ama açıklama yapmaya gerek yok anladın, o son paragraftada birde gönderme yaptım lütfen, yeni mezun ergen değilim yaş 50.

• quote:

Orijinalden alıntı: HepYek

Aldıysan hayırlı olsun.

D SMART HD150 TL

hangi sitede bu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.