Şimdi Ara

D-smart + İnternet vs Digiturk İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-smart Smile, Digitürk Doping internet sağlayıcıları üzerinden internet sağlıyor sanırım. Ama sözlüklerde ve forumlarda her iki internet sağlayıcısı hakkında da olumsuz yorumlar var, gerçi benim kullandığım TTNET hakkında da olumsuz yorumlar yapılmış. O yüzden kararsızım, bu internet sağlayıcılarını kullananların yorumlarını bekliyorum.

• Digi+net D-Smart+Net'in Kopyası En çok D-Smart+Net satış yapıyor Çoğu insanda memnun Bence D-Smart+Net bende kullanıyorum aşırı memnunum Digi+net kullanan hiçkimse görmedim bu forumdada şuana kadar görmedim Ama D-Smart+Net kullanan çok gördüm Benim komşum Doping kullanıyordu acayip kötü 1 mbit hız alıyordu daha 1 ay önce D-Smart'a geçti hızı Şahane 10mbit'ten aşağı değil benim hızımda şahane D-Smart kanalları süper Bence Digi+net'e bulaşma Sikayet var.com'da en az D-Smart'ın şikayeti var! D-Smart+net olayında 1 numara zaten ilk onlar çıkardı TTnet,digi kopyasını yaptılar ama onlar tutmadı yapamıyorlarda! Ama Doping çok kötü bende kullanıyordum hep kopardı sözleşmesiz aldım 2 hafta zor dayandım iptal ettim :) Hemde aşırı yavaş Youtube'da 1 DK Lık videoyu 5 dk'da zor izlersin! Abartmıyorum SuperOnline ve Smile süper nette 2 şirkettir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-ks-@hotmail.com -- 23 Kasım 2012; 20:07:32 >

• Ben Smile'dan hiç çıkmam bir sorun olmaz ise 10 Sene bile kullanırım D-Smart+Net'i :)
  • 49tlden vermeye devam etsinler smile+dsmartı yıllarca kullanırım..
    22 ay oldu sıkıntı yasamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

Digi+net D-Smart+Net'in Kopyası En çok D-Smart+Net satış yapıyor Çoğu insanda memnun Bence D-Smart+Net bende kullanıyorum aşırı memnunum Digi+net kullanan hiçkimse görmedim bu forumdada şuana kadar görmedim Ama D-Smart+Net kullanan çok gördüm Benim komşum Doping kullanıyordu acayip kötü 1 mbit hız alıyordu daha 1 ay önce D-Smart'a geçti hızı Şahane 10mbit'ten aşağı değil benim hızımda şahane D-Smart kanalları süper Bence Digi+net'e bulaşma Sikayet var.com'da en az D-Smart'ın şikayeti var! D-Smart+net olayında 1 numara zaten ilk onlar çıkardı TTnet,digi kopyasını yaptılar ama onlar tutmadı yapamıyorlarda! Ama Doping çok kötü bende kullanıyordum hep kopardı sözleşmesiz aldım 2 hafta zor dayandım iptal ettim :) Hemde aşırı yavaş Youtube'da 1 DK Lık videoyu 5 dk'da zor izlersin! Abartmıyorum SuperOnline ve Smile süper nette 2 şirkettir!

şu anda doping ama kampanya digiturknet'e gececek yani digi altyapisini 1-2 ay icerisinde bu olacakmis sonra Digi+net>Smart+net olur bu kesin bu haliyle dahi bazi bolgelerde daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya her neyse snuçta Doping adsl olduğundan kimseye tavsiye etmem ayrıca D-Smart kopyası her zaman kopya olan mal iyi olmaz!
  • fiber olarak en uygunu ve sınırsız hangisi iyi dersiniz=?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Digiturk + Vınn

• Fiber olarak Superonline

• 1 ay önce digiturk internet (doping paketi 8mb kadar sınırsız) ve şampiyonlar paketi (FB,GS,BJK,TS,BURSA) aldım. internette TTnet kullanıyordum digiturk'te aynı alt yapı var hiçbir değişiklik olmadan interneti aynı performansta kullanmaya devam ediyorum. normalde ttnet'e 64 lira +tlf ödüyordum şimdi 79+tlf ödüyorum yanı 15 liraya lig tv almış oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgnflt

1 ay önce digiturk internet (doping paketi 8mb kadar sınırsız) ve şampiyonlar paketi (FB,GS,BJK,TS,BURSA) aldım. internette TTnet kullanıyordum digiturk'te aynı alt yapı var hiçbir değişiklik olmadan interneti aynı performansta kullanmaya devam ediyorum. normalde ttnet'e 64 lira +tlf ödüyordum şimdi 79+tlf ödüyorum yanı 15 liraya lig tv almış oldum.

İnternetten memnunmusun? Ayrıca 79 TL türksat üzerindenmi seyrediyorsun yayınlar HD mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba_Volkan

quote:

Orijinalden alıntı: drgnflt

1 ay önce digiturk internet (doping paketi 8mb kadar sınırsız) ve şampiyonlar paketi (FB,GS,BJK,TS,BURSA) aldım. internette TTnet kullanıyordum digiturk'te aynı alt yapı var hiçbir değişiklik olmadan interneti aynı performansta kullanmaya devam ediyorum. normalde ttnet'e 64 lira +tlf ödüyordum şimdi 79+tlf ödüyorum yanı 15 liraya lig tv almış oldum.

İnternetten memnunmusun? Ayrıca 79 TL türksat üzerindenmi seyrediyorsun yayınlar HD mi?

Yayınlar 1 aylığına HD olarak veriliyor diye biliyorum, benim TV HD'yi desteklemiyor :D İnternette şimdiye kadar çok sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.