Şimdi Ara

d-smart kullanıcıları buraya....! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: semxx

Benim uzun süredir yaşadığım bir sorun var FX, Dmax ,World Fashion,Luli kanallarından belirli aralıklarla sinyal alamıyorum mesela sabah açıyorum gösteriyo akşam gitmiş ertesi gün hiç yok gidince hepsi birden gidiyor biri gösterincede hepsi göstermeye başlıyor böyle bir sorun yaşayan var mı?

yaşamış olduğun sorun sinyal sviyelerinle ilgli konu ile ilgli çanak antenine cok hassas bir ayar yaparsan düzelir. sabah izleyip akşam izleyememe sebebinde kanalın izlenme oranı artıkkça mevcut sinyal kaybın artıyor bu yüzden aksam izlenme oranı artıyor ve yayını kaybediyorsunuz. eyer merkezi sistem çanak anten kullanıyorsanız lnb kablonuzda eziklik kırıklık varsa bundan kaynaklanır eyer bundada sorun yoksa merkezi sisteminize lıneanfi dediğimiz sinyal artırıcı cihazlar vardır bu cihazlardan takarak sorunu çözebilirsiniz. umarım faydalı olur kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: teomansoydas

quote:

Benim uzun süredir yaşadığım bir sorun var FX, Dmax ,World Fashion,Luli kanallarından belirli aralıklarla sinyal alamıyorum mesela sabah açıyorum gösteriyo akşam gitmiş ertesi gün hiç yok gidince hepsi birden gidiyor biri gösterincede hepsi göstermeye başlıyor böyle bir sorun yaşayan var mı?

yaşamış olduğun sorun sinyal sviyelerinle ilgli konu ile ilgli çanak antenine cok hassas bir ayar yaparsan düzelir. sabah izleyip akşam izleyememe sebebinde kanalın izlenme oranı artıkkça mevcut sinyal kaybın artıyor bu yüzden aksam izlenme oranı artıyor ve yayını kaybediyorsunuz. eyer merkezi sistem çanak anten kullanıyorsanız lnb kablonuzda eziklik kırıklık varsa bundan kaynaklanır eyer bundada sorun yoksa merkezi sisteminize lıneanfi dediğimiz sinyal artırıcı cihazlar vardır bu cihazlardan takarak sorunu çözebilirsiniz. umarım faydalı olur kolay gelsin

Çok teşekürler fakat bir kaç sorum daha var izininizle ;

Birincisi bu 'Hassas ayar yapmak' lafını biraz açarmısınız çevirmek mi kasıt?
    Bir de bu bahsettiğiniz 'sinyal artırıcı' nın fiyatı ne kadardır ve bu işlerden pek fazla anlamayan birisi bunu takabilir mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

Arkadaşlar mesaj gelince Bmail tuşuna basıp mesajı görebiliyorum fakat ok tuşuna basmama rağmen okuyamıyorum neden acaba bilen varsa yazabilir mi teşekkürler.

33F başlayan seriye sahipse cihazın yani next veye botech markalarda genelde oluyor onlarda yazılımdan sonra mesajları tam olarak alınacağı söyleniyor. diğer cihazlarda mesajlar okunabiliyor.

Teşekkürler cihazım Next 9500 XCıs, yeni yazılım henüz yüklenmedi manuel olarak da denedim ama sonuç aynı, demek ki biraz daha beklemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

quote:

quote:

Çok teşekürler fakat bir kaç sorum daha var izininizle ;

Birincisi bu 'Hassas ayar yapmak' lafını biraz açarmısınız çevirmek mi kasıt?
    Bir de bu bahsettiğiniz 'sinyal artırıcı' nın fiyatı ne kadardır ve bu işlerden pek fazla anlamayan birisi bunu takabilir mi?

sinyal artırı cihazların fiyatları kullanılan mekezi sistem daire sayısına değişiklik göstermektedir. bu cihazı apartmanınıza merkezi sistemi hangi teknik servis kurduysa ona taktırmanızda her zaman yarar sağlar. bu işten anlaman birinin bunu takması bence yanlış olur.
    hassas ayar ise çanak antenn ucundaki lnb ye yön olarak mm olarak ayarlanması demektir.
    izleyemediğiniz kanalları bu işlemleri yaparak alabilirsiniz.
    merkezi siztem kullanıyorsanız benim size önerim önce lnb kablosunu kontrol etmek daha sonra canak anteni kontrol edelim bu işlemler sonunda sorun halşen devam ederse line anfi taktırarak sorunu çözebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar mesaj gelince Bmail tuşuna basıp mesajı görebiliyorum fakat ok tuşuna basmama rağmen okuyamıyorum neden acaba bilen varsa yazabilir mi teşekkürler.

33F başlayan seriye sahipse cihazın yani next veye botech markalarda genelde oluyor onlarda yazılımdan sonra mesajları tam olarak alınacağı söyleniyor. diğer cihazlarda mesajlar okunabiliyor.

birazdaha beklemek gerek acele etmeye gerek yok d-smart kendini hergün biraz daha geliştirerek ilerlemekte. içimiz rahat olsun varsa başka orunlar paylaşalım lütfen...

Teşekkürler cihazım Next 9500 XCıs, yeni yazılım henüz yüklenmedi manuel olarak da denedim ama sonuç aynı, demek ki biraz daha beklemek lazım.

• Hayır merkezi sistem kullanmıyorum .
  • quote:

Hayır merkezi sistem kullanmıyorum .

merkez sistem kullanmıyosan yapcağın işlem cok basit. çanak anten ucundaki lnbye cok hafi olarak yön ayarı yapmak sorununu giderecektir.
  • quote:

quote:

Hayır merkezi sistem kullanmıyorum .

merkez sistem kullanmıyosan yapcağın işlem cok basit. çanak anten ucundaki lnbye cok hafi olarak yön ayarı yapmak sorununu giderecektir.

Teşekürler yardımın için, inşallah yapabilirim (anten biraz ters bir yerde)..
  • beyler 30 dk oluyor D-Smart alalı ve bütün kanallar geldi ama bi kaç sorum olucak bu kanallar direk 4 ten 8e atlıyo bide tek çanak aldım euro kanalları yok euro D euro Star gibi olmaması mı lazım yoksa olmalı mı ve hep ekranın üst köşesinde mektup resmi var o nasıl gidecek
  • mektup resmi sana mesaj geldiği için orada duruyor kumandada b-mail tuşu var oraya bas mesajını oku artı 4 den 8 e atlaması ordaki boşluklara kanal geleceğinden dolayı güle güle kullan euro kanallarını kendin eklersin taratarak ama 600 den sonraya atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 5 Mayıs 2008; 19:36:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

beyler 30 dk oluyor D-Smart alalı ve bütün kanallar geldi ama bi kaç sorum olucak bu kanallar direk 4 ten 8e atlıyo bide tek çanak aldım euro kanalları yok euro D euro Star gibi olmaması mı lazım yoksa olmalı mı ve hep ekranın üst köşesinde mektup resmi var o nasıl gidecek

4 VE 8 arası kısa zamanda dolar önceden 4 den direk 12 ye geciyodu kanal ekleyerek dolduruyorlar bu arayı euro larda manul eklemen gerek.
    ayarlar-kanalları düzen-kanal ekle-
    turksat
    şifresiz
    user
    11804
    V
    24444
    5/6
    ardıdan kırmızı tuşa basarak euro d ve euro starı eklersin diğer kanallarda aynı bu adımlar takip edilerek eklenebiliniyor.
  • cevaplar için çok teşekkür ederim bir sorum daha olucaktı televizyondan az bişey cızırtı geliyor mesala konuşmalar durduğu zaman belli oluyor sizde de öyle bir şey var mı yoksa bende mi bi sorun var

edit:beyler sorunu çözdüm meğer televizyonun kendi sesinin çok açık olmasından kaynaklanıyormuş televizyonun sesini az bişey kısınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 5 Mayıs 2008; 23:13:59 >
  • ben d smart almayı düşünüyorum hangi receiver daha ya da hepsi aynı mı?
  • benim sorunum şu
    +18 kanallara gelince çocuk kilidi yazıyor..ayarlardan her türlü şeyi denesemde öyle yazıyo..
    şifreyi giriyorum ve karanlık ekran duruyor...ne yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

benim sorunum şu
    +18 kanallara gelince çocuk kilidi yazıyor..ayarlardan her türlü şeyi denesemde öyle yazıyo..

cihaz kimin adına kayıtlıysa o kişi müşteri hizmetlerini arayıp çoçuk klidini alabilir.
    fakat duyduğum kadarıyla 2 mayıs itibariyle geçe kuşağı kanalları yıllık 10 smart para yani 10 ytl karşılığında izlenebiliyor. sen bugün aldıysan cihazı ve kredi kartın varsa ara müşteri hizmetlerini ceksinler kartından 10 ytl açarlar hemen kanalları 3 kanal için yıllık 10 ytl cok ucuz. kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelaz

ben d smart almayı düşünüyorum hangi receiver daha ya da hepsi aynı mı?

bütün cihazlar aynı bazılarında kasa değşikliği var hangisinin şekli hoşuna giderse git sen onu al
  • quote:

quote:

benim sorunum şu

cihaz kimin adına kayıtlıysa o kişi müşteri hizmetlerini arayıp çoçuk klidini alabilir.
    fakat duyduğum kadarıyla 2 mayıs itibariyle geçe kuşağı kanalları yıllık 10 smart para yani 10 ytl karşılığında izlenebiliyor. sen bugün aldıysan cihazı ve kredi kartın varsa ara müşteri hizmetlerini ceksinler kartından 10 ytl açarlar hemen kanalları 3 kanal için yıllık 10 ytl cok ucuz. kolay gelsin

kardeş biraz ufak atta civcivler yesin ne 10 smart parası yok bende böyle bişi lütfen yanlış bilgi vermeyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

quote:

benim sorunum şu

kardeş biraz ufak atta civcivler yesin ne 10 smart parası yok bende böyle bişi lütfen yanlış bilgi vermeyelim

1 mayıs itibari ile yeni d-smart almış kullanıcılar 10 smart para karsışlığında 1 yıllığına açtırabiliyorlar kanalları ara müşteri hizmetlerini sor bakim kim yanlış bilgi veriyor. yorumu doğru düzgün oku araştır sonra cevap yaz insanlara yanlış bilgi verme...

• ben bişey sormak istiyorum ben kanalların yerlerini beyenmiyorum ve degiştirmek istiyorum kanal taşı/sil e tıklıyorum karşıma öyle boş ekran geliyor boş ekran dediysemde şöyle çizgili defter gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 6 Mayıs 2008; 14:09:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

ben bişey sormak istiyorum ben kanalların yerlerini beyenmiyorum ve degiştirmek istiyorum kanal taşı/sil e tıklıyorum karşıma öyle boş ekran geliyor boş ekran dediysemde şöyle çizgili defter gibi

diğital platformlarda kanalların yerleri değiştirilemiyor. yalnız d-smart çalışmaları arasında kanalların yerlerini değiştirmek var. ilerleyen zamanda bunnu yapar hale getircekler . şu an için istediğin işlemi yapamıyorsun. 600 e kadar olan kanallarıda listeden silemessin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.