Şimdi Ara

d-smart kullanıcıları buraya....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kimler d-smart kullanıyor ne gibi sorunlarla karşılayorsunuz paylaşalım burda

• bende kullanicisiyim
    gercekten cok buyuk bir zevkle kullaniyorum
    gerek d-smart kendi ozel kannlari olsun
    belgeseller filmler spor kanallari cizgi film kanallari cok iyi
    ustelik her gecen gun daha iyiye gidiyor d-smartin durumu
    d-smart digiturke cok benzio ilk ciktiginda digiturk almistim oda ayni d-smart gibi az kanal sayisi fln vardi kendini yavas yavas toplardi
    d-smartta ayni sekilde her gecen gun daha iyi bir hal aliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

bende kullanicisiyim
    gercekten cok buyuk bir zevkle kullaniyorum
    gerek d-smart kendi ozel kannlari olsun
    belgeseller filmler spor kanallari cizgi film kanallari cok iyi
    ustelik her gecen gun daha iyiye gidiyor d-smartin durumu
    d-smart digiturke cok benzio ilk ciktiginda digiturk almistim oda ayni d-smart gibi az kanal sayisi fln vardi kendini yavas yavas toplardi
    d-smartta ayni sekilde her gecen gun daha iyi bir hal aliyor
    evet aynen öle kanal sayısı giderek artıyor..
    haziran ayı içerisinde yeni kanal daha eklenecekmiş...
    bu gidişle cok büyük bir potansiyele ulaşacak sanırım hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomansoydas

evet aynen öle kanal sayısı giderek artıyor..
    haziran ayı içerisinde yeni kanal daha eklenecekmiş...
    bu gidişle cok büyük bir potansiyele ulaşacak sanırım hadi hayırlısı bakalım

Alıntıları Göster
    bende dsmart üyesiyim cok memnunum doğrusu adamlar işlerini iyi yapıyorlar en cokda Lost u türkce dubaljla izlemek sarıyo ailenizdeki her bireye göre kanallar var raklam gibi oldu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: GameZero

bende dsmart üyesiyim cok memnunum doğrusu adamlar işlerini iyi yapıyorlar en cokda Lost u türkce dubaljla izlemek sarıyo ailenizdeki her bireye göre kanallar var raklam gibi oldu galiba

Alıntıları Göster
    Bende D-smart Kullanıyorum. Film kanalları haricinde gerçekten süper bir platform. Kendini sürekli geliştirmesi, çok güzel birşey.

Ayrıca arkadaşlar dün ekranda Pegasus kart başvurusu yapın 3 ay localarda film bedava diye bir reklam vardı. Aranızdan başvuran varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: It's My Life

Bende D-smart Kullanıyorum. Film kanalları haricinde gerçekten süper bir platform. Kendini sürekli geliştirmesi, çok güzel birşey.

Ayrıca arkadaşlar dün ekranda Pegasus kart başvurusu yapın 3 ay localarda film bedava diye bir reklam vardı. Aranızdan başvuran varmı?

Alıntıları Göster
    Pegasus kart dediği ne ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

Pegasus kart dediği ne ki ?

Alıntıları Göster
    pegasus kart bilet aldıkça puan biriktiren ve indirimli bilet almaya yarayan bir kart ancak şimdiden hatırlatayım kredi kartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

pegasus kart bilet aldıkça puan biriktiren ve indirimli bilet almaya yarayan bir kart ancak şimdiden hatırlatayım kredi kartı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

Ok.Anladım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

Ok.Anladım

Alıntıları Göster
    Acil olarak şu soruyu sorup cevap almak istiyorum.

Sunny AT - 9050 CI MR Modül Girişli Uydu Alıcısı'ını satın alsam acaba D-Smart kanallarını kart satın alıp izleyebilir miyim?

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: stabilo

Sunny AT - 9050 CI MR Modül Girişli Uydu Alıcısı'ını satın alsam acaba D-Smart kanallarını kart satın alıp izleyebilir miyim?

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stabilo

Saygılarımla...

D Smart uyumlu modelini almazsanız izleyemezsiniz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stabilo

Saygılarımla...

D Smart uyumlu modelini almazsanız izleyemezsiniz...

Alıntıları Göster
    Çok yakıdnda d-smartda hd yayına başlıyor deniliyor, fikri olan var mı? Hd yayın için ilk kutuların yurtdışından geldiğini duydum, d-smart almak için biraz daha mı beklemeliyiz acaba. (Discovery'nin yeniden hd yayına başladığı söylenmişti forum da biryerlerde.)

• quote:

Orijinalden alıntı: oxi

Çok yakıdnda d-smartda hd yayına başlıyor deniliyor, fikri olan var mı? Hd yayın için ilk kutuların yurtdışından geldiğini duydum, d-smart almak için biraz daha mı beklemeliyiz acaba. (Discovery'nin yeniden hd yayına başladığı söylenmişti forum da biryerlerde.)

Alıntıları Göster
    evet ksıa süre içerisinde d-smartta hd yayına geçiyor şu anda hd cihazları test için denenme aşamasında satışa sunulmadı..
    pegasus kart olayıda şöyle ekranda cıkan kodu PG yazıp kodu yazıp 2850 gönderiyoruz daha sonra hscb bankadan arayıp kart başvurusu alıyorlar sonrada 3 ay boyunca locada ücretsiz filim izlenebiliyor.

• quote:

evet ksıa süre içerisinde d-smartta hd yayına geçiyor şu anda hd cihazları test için denenme aşamasında satışa sunulmadı..
    pegasus kart olayıda şöyle ekranda cıkan kodu PG yazıp kodu yazıp 2850 gönderiyoruz daha sonra hscb bankadan arayıp kart başvurusu alıyorlar sonrada 3 ay boyunca locada ücretsiz filim izlenebiliyor.

Alıntıları Göster
    başka bir forumdaki bir arkadaş d smart için sunny hd uydu alıcılarının kutularının basımını yaptıklarını yazmıştı. sanırım çok yakında ortaya çıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mstclk

başka bir forumdaki bir arkadaş d smart için sunny hd uydu alıcılarının kutularının basımını yaptıklarını yazmıştı. sanırım çok yakında ortaya çıkar..

Alıntıları Göster
    bencede 1 kaç ay içerisinde hd cihazlar cıkar herhalde.
    bakalım fiyatlar nasıl olacak özellik bakımından nasıl olacak benim bildiğim su anda turksatta iki kanal hd yayın apıkyor. kanal d ve cnbc e bakalım neler olacak.
  • quote:

bakalım fiyatlar nasıl olacak özellik bakımından nasıl olacak benim bildiğim su anda turksatta iki kanal hd yayın apıkyor. kanal d ve cnbc e bakalım neler olacak.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: teomansoydas

Cnbc-e nin hd yayın yaptığını bilmiyordum..

• herhalde kimsenin sorunu yok d-smartta ne güzel kimse birşey yazmıyor
  • quote:

herhalde kimsenin sorunu yok d-smartta ne güzel kimse birşey yazmıyor
    Benim uzun süredir yaşadığım bir sorun var FX, Dmax ,World Fashion,Luli kanallarından belirli aralıklarla sinyal alamıyorum mesela sabah açıyorum gösteriyo akşam gitmiş ertesi gün hiç yok gidince hepsi birden gidiyor biri gösterincede hepsi göstermeye başlıyor böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habana

Benim uzun süredir yaşadığım bir sorun var FX, Dmax ,World Fashion,Luli kanallarından belirli aralıklarla sinyal alamıyorum mesela sabah açıyorum gösteriyo akşam gitmiş ertesi gün hiç yok gidince hepsi birden gidiyor biri gösterincede hepsi göstermeye başlıyor böyle bir sorun yaşayan var mı?

Alıntıları Göster
    edit:öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 4 Mayıs 2008; 15:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habana

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mesaj gelince Bmail tuşuna basıp mesajı görebiliyorum fakat ok tuşuna basmama rağmen okuyamıyorum neden acaba bilen varsa yazabilir mi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PELOTON

Arkadaşlar mesaj gelince Bmail tuşuna basıp mesajı görebiliyorum fakat ok tuşuna basmama rağmen okuyamıyorum neden acaba bilen varsa yazabilir mi teşekkürler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

33F başlayan seriye sahipse cihazın yani next veye botech markalarda genelde oluyor onlarda yazılımdan sonra mesajları tam olarak alınacağı söyleniyor. diğer cihazlarda mesajlar okunabiliyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.