benim sorunum şu +18 kanallara gelince çocuk kilidi yazıyor..ayarlardan her türlü şeyi denesemde öyle yazıyo.. şifreyi giriyorum ve karanlık ekran duruyor...ne yapmam lazım?
cihaz kimin adına kayıtlıysa o kişi müşteri hizmetlerini arayıp çoçuk klidini alabilir. fakat duyduğum kadarıyla 2 mayıs itibariyle geçe kuşağı kanalları yıllık 10 smart para yani 10 ytl karşılığında izlenebiliyor. sen bugün aldıysan cihazı ve kredi kartın varsa ara müşteri hizmetlerini ceksinler kartından 10 ytl açarlar hemen kanalları 3 kanal için yıllık 10 ytl cok ucuz. kolay gelsin
kardeş biraz ufak atta civcivler yesin ne 10 smart parası yok bende böyle bişi lütfen yanlış bilgi vermeyelim
1 mayıs itibari ile yeni d-smart almış kullanıcılar 10 smart para karsışlığında 1 yıllığına açtırabiliyorlar kanalları ara müşteri hizmetlerini sor bakim kim yanlış bilgi veriyor. yorumu doğru düzgün oku araştır sonra cevap yaz insanlara yanlış bilgi verme...
o zaman de ki yeni d-smart almış kullanıcılar için geçerli diye yaz.üstelik emin ol senin yazdığından daha iyi okuyorum yorumu ve araştırıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: teomansoydas
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
benim sorunum şu +18 kanallara gelince çocuk kilidi yazıyor..ayarlardan her türlü şeyi denesemde öyle yazıyo.. şifreyi giriyorum ve karanlık ekran duruyor...ne yapmam lazım?
cihaz kimin adına kayıtlıysa o kişi müşteri hizmetlerini arayıp çoçuk klidini alabilir. fakat duyduğum kadarıyla 2 mayıs itibariyle geçe kuşağı kanalları yıllık 10 smart para yani 10 ytl karşılığında izlenebiliyor. sen bugün aldıysan cihazı ve kredi kartın varsa ara müşteri hizmetlerini ceksinler kartından 10 ytl açarlar hemen kanalları 3 kanal için yıllık 10 ytl cok ucuz. kolay gelsin
kardeş biraz ufak atta civcivler yesin ne 10 smart parası yok bende böyle bişi lütfen yanlış bilgi vermeyelim
1 mayıs itibari ile yeni d-smart almış kullanıcılar 10 smart para karsışlığında 1 yıllığına açtırabiliyorlar kanalları ara müşteri hizmetlerini sor bakim kim yanlış bilgi veriyor. yorumu doğru düzgün oku araştır sonra cevap yaz insanlara yanlış bilgi verme...
belli nasıl okuduğun bak bakim tarih olarak ne yazmışım ben oraya sonra cevap yaz
quote:
quote:
belli bak nasıl yazdığın son yazdığını ne koyuyon ilk yazdığını koysana buraya
quote:
quote:
quote:
arkadaşım galiba sen orda yazan 2 mayısı okuyamıyosun evet bak ilk yazdığımdada 2 mayıs yazıyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşım galiba sen orda yazan 2 mayısı okuyamıyosun evet bak ilk yazdığımdada 2 mayıs yazıyor.
neyse ney ya boşver
Arkadaşlar zaman zaman Show Tv'yi izlerken sinyal gelip gitmeye başlıyoor. Çok can sıkıcı bir durum. Akşamdan akşama tv izleyen birisi olarak, hiç de iyi olmuyor... Ne yapmak lazım bilmiyorum. Apartmanda merkezi anten kullanılıyor bu arada... Herkese sorunsuz günler, iyi seyirler.....
quote:
Orjinalden alıntı: taskin57
Arkadaşlar zaman zaman Show Tv'yi izlerken sinyal gelip gitmeye başlıyoor. Çok can sıkıcı bir durum. Akşamdan akşama tv izleyen birisi olarak, hiç de iyi olmuyor... Ne yapmak lazım bilmiyorum. Apartmanda merkezi anten kullanılıyor bu arada... Herkese sorunsuz günler, iyi seyirler.....
ilk önce antenden gelen kablonu kontrol et kırıklık eziklik varsa ondan kaynaklanır. eğer onda sorun yoksa tp lerini kontrol et muhtemelen d-smart tp5 e kadar bazılarında hiç sinyal olmayacaktır. bunun içinde apartman yöneticisiyle görüşerek çanak antene hassas ayar yaptırın. sorun devam ederse sisteminize sinyal güçlendirici lineanfi taktırarak sorunu çözebilirsiniz. kolay gelsin
yaa ben geçen gün Kanal Ekle dedim tarama yaptırdım bir sürü kanal eklendi, ama hep 600 küsürlü kanallara yerleşti...
ben son günlerde memnun değilim bazen uydu kilitleniyor ne kanal listesi açılıyor ne kanal değişiyor ancak fişini çıkartıp takınca düzeliyor
ben son günlerde memnun değilim bazen uydu kilitleniyor ne kanal listesi açılıyor ne kanal değişiyor ancak fişini çıkartıp takınca düzeliyor
bu durumlarda menü tuşu çalışır durumda kalır yapacağın işlem; Menü-ayarlar-sistem ayarları-sinya ayarları-d-smart tp-1 cihaz sinyali kilitleyip cihazın kendini yenilemesi sağlarsanız sorun çözülür.
bu durumlarda menü tuşu çalışır durumda kalır yapacağın işlem; Menü-ayarlar-sistem ayarları-sinya ayarları-d-smart tp-1 cihaz sinyali kilitleyip cihazın kendini yenilemesi sağlarsanız sorun çözülür.
Tamam da sonuçta her seferinde böyle yapmanın da alemi yok ki.Bi şekilde bu sorun düzeltilmeli..
bu konularla hiç alaksı yok ama arkadaşlar d-smart hakkında yardıma ihtiyacım var.konu şu loca kanallarında oynayan filmleri kaydetmek itiyorum.fakat bu program saedece izlenebiliri kaydedilemez uyarısı alıyorum :(.fakat normal kanallırn hepsini kaydedebiliyorum.dvb-s kartım avermedia a700 modelidir.nerdeyse coğu kayıt programlarını denedim.ulead,avertv,pinacle ama hepsi bi şekilde hata veriyor.ben baya uzun zamandır bu kayıt işleriyle uğraşırım ama böle bişe görmedim.bi fikriniz varsa cok iyi olur şimdiden teşekkürler.
teşekkürler botech aldım.gayet iyi çok memnunum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: thelaz
ben d smart almayı düşünüyorum hangi receiver daha ya da hepsi aynı mı?
bütün cihazlar aynı bazılarında kasa değşikliği var hangisinin şekli hoşuna giderse git sen onu al
Bu d smartı 6 aydır kullanıyorum. İzlenimlerim notum şu an için 5 üstünden 4. Ama giderek bu notum giderek düşecek görüntüsü hakim.
Umarım tersi olur . Ama sorunlar şöyle;
1-) Bu kitlenme olayından ben de şikayetçiyim. Özellikle son zamanlarda artış gösterdi. Özellikle de d smartın kendi kanallarında çıkan inter aktif reklamlar saolsun tam bir baş belası. Reklamı sanki milletin gözüne sokmaya çalışan bir zihniyet hakim. Yazılım da yetersiz geliyor ki cihaza kitleniyor.Bu kitlenme sorunları zaten d smartın ilk yazılımlarının en büyük sorunu idi. Sonradan çözdüler neyseki. Bi zahmet bu interaktif reklam sorununu da çözsünler.
2-) Bu oyun kanalını neden gece kuşağının ortasına yerleştirme gereksizliğini yapmışlar çok merak ediyorum. Gece kuşağının izleyici kitlesi ne zamandır oyuna sardı kendini .Hoş digital platformdan oyun oynayana rastlamadım daha. Ayrıca bu kanalda cihaz donma yapıyor.
3-) Bu son zamanda gelen bütün kanalları ya paralı ya da geçici ücretsiz yapmak D smarta kaç para kazandıracak çok merak ediyorum. Bindikleri dalı kesiyorlar inceden inceye haberleri yok! İnsanlar şimdiye kadar D smart aldılarsa ilk maliyeti dışında işletme maliyeti ( fatura ücret vs. yok ) yok diye tercih ettiler.
4-) Elbette kontür sistemiyle para kazanan bir yapısı var. Netice de loca kanalları bu iş için. Ama FX, Eurosport,Passion vs. gibi kanalları dahi ücrete tabi hale getirmeye çalışılması ileri tarihlerde bırakın yeni üye olacakları biz d smart abonesi olanları bile bazı kötü süprizlerin beklediğini hissettiriyor.
Zaman herşeyin ilacıdır. Bekleyip göreceğiz.
Saygılarımla
quote:
teşekkürler botech aldım.gayet iyi çok memnunum.
quote:
quote:
ben d smart almayı düşünüyorum hangi receiver daha ya da hepsi aynı mı?
bütün cihazlar aynı bazılarında kasa değşikliği var hangisinin şekli hoşuna giderse git sen onu al
güle güle kullan. sorun olursa yaz burdan çözüm bulmaua calışanlım...
bütün yazılımlardan sonra cihazlarda kilitlenme şimdiye kadar yaşandı. sorunun çözüm yolu şuan için kolay.. önce cihaz fabrika ayarlarına geri döndürülür. ardından tekrar yayın alması sağlanır. son olarakta cihazın yazılımını manuel olarak yüklenir. yazılım yükleme tek çanak anten bireysel kullanım için elektirik fişini cıkar tak geri+geri 2485 merkezi sistem için elektirik fişini cıkar tak geri+geri 2465 info
Arkadaşlar konu açmıştım ama sonradan açıklamaları okuyunca gereksiz buldum,yine de aklıma takılanlar var DSmart'ı önerir misiniz,Digiturk'e kıyasla aylık ücret verilmemesi bence büyük avantaj ama ilerde paralı olacağına dair bilgiler var.Şuan sahip olunan kanalların ilerde paralı olmadan etkilenmeyeceği de söyleniyor fakat olası bir satılma durumda bu değişebilir mi?
vallaha d-smarttan fazla şikayetci değili zira akşamdan akşama izlediğim icin fazla takmıyorum kafama özellikle istediğim zaman istediğim programı bulabilmem cok büyük bir avantaj oluyor dsmartta extra olarak bazı kanalların paralı olacak olması beni enterese etmiyor cünkü o kanallara ihtiyacım olmuyor ihtiyacım olursa telefondan mesaj atarım actırırım bu kadar kolay...
beyler ben kardeşlerim için gayet uygun buldum oyun kanalı için mesaj attım dun 21:00 gibi ama daha tık yok telefonada ayriyetten mesaj gelmedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme